![]() ![]() |
Aug 29 2010, 08:25 AM
|
|
![]() Group: Members Posts: 9 Joined: 13-August 10 Member No.: 3.550 |
Nu sunt din Iasi, ci din Barlad. Am avut treaba la Iasi cateva zile si asa am ajuns sa testez (acelasi) ASX acolo. Ma voi duce la Galati (care e si mai aproape si unde este reprezentanta) ca sa ma lamuresc si sa ma decid. Nu-ti inteleg ingrijorarea - poate ca am gresit pe undeva (atunci, scuze!), dar eu am scris sincer parerile la cald! Evident, nu ai nevoie de o vizita la ORL... Oricum, voi fi mult mai retinut in a scrie impresii proprii aici, fiindca nu vreau sa fiu ridicol.
De acord cu precizarile despre roata de rezerva. Acum m-am lamurit. In schimb, entuziasmul meu privind oglinzile rabatabile se pare ca nu e justificat, daca ma iau dupa ce se poate intampla iarna...
Reason for edit: Fara quote la intreg postul anterior.
|
|
|
|
Aug 29 2010, 08:25 AM
|
|
![]() Group: Members Joined: Today, 10:38 AM |
|
|
|
|
Aug 29 2010, 01:54 PM
|
|
![]() Group: Root Admin Posts: 2.091 Joined: 21-April 07 From: iasi Member No.: 2 Auto: CZ3 Inmatriculare: SKY |
Nici urma de ingrijorare, doar ca afirmatia pe care ti-am citat-o mi s-a parut exagerata.
Apropo de citate, vezi ca se interzice citarea intregului mesaj anterior. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Aug 31 2010, 01:38 PM
|
|
![]() Group: Members Posts: 12 Joined: 3-August 10 Member No.: 3.502 Auto: Citroen C4 Inmatriculare: 710-B_D |
Observ ca nu a mai avut nimeni timp sa mai mearga la un drive test.
Ce vroiam sa va intreb : ce parere aveti de tetiere ? Mi se par destul de simple, parca nu au si ele un format modern. |
|
|
|
Aug 31 2010, 03:13 PM
|
|
![]() Group: Members Posts: 20 Joined: 12-March 09 Member No.: 1.505 Auto: daewoo |
Salutare.
A testat cineva ASX1.6 benzina varianta de echipare Inform A82? Ma intereseaza deoarece prin mai anul viitor as dori sa achizitionez una. Multumesc. |
|
|
|
Aug 31 2010, 03:38 PM
|
|
![]() Group: Members Posts: 1.075 Joined: 17-November 08 From: Deva Member No.: 1.177 Auto: Colt Ralliart |
1.6 nu este disponibil momentan. Pana poti sa-l achizitionezi, o sa ai timp sa te dai cu el.
|
|
|
|
Sep 3 2010, 08:56 PM
|
|
![]() Group: Members Posts: 20 Joined: 12-March 09 Member No.: 1.505 Auto: daewoo |
Astazi am fost la "masina de presa" organizata de radioZU in parcarea Arena Mall Bacau si am analizat mai bine noul ASX si am intrebat si de varianta de benzina si au spus ca se poate comanda insa nu au la drive test decat motorina si nici nu o sa aibe pe benzina pt ca nu isi pemit si una pe benzina pt drive test.
Cum as putea sa comand o masina pe benzina dar sa fac test drive cu motorina? Deallerii astia sunt tampitzi rau de tot! |
|
|
|
Yesterday, 12:02 AM
|
|
![]() Group: Members Posts: 12 Joined: 3-August 10 Member No.: 3.502 Auto: Citroen C4 Inmatriculare: 710-B_D |
"Cum as putea sa comand o masina pe benzina dar sa fac test drive cu motorina? Deallerii astia sunt tampitzi rau de tot!"
Pai iti imaginezi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .... 120 CP (sau 110 CP), cai destui insa cuplu mai putin pentru bestia de 1.4 tone, deci demaraj mai slabut, reprize mai slabute .... apasat tare pe aceleratie, deci consum mai mare. In schimb : zgomot mai putin, revizii mai ieftine, defecte posibile mai putine (turbo, EGR), fara probleme de intretinere FAP. |
|
|
|
Yesterday, 08:36 AM
|
|
![]() Group: Members Posts: 1.075 Joined: 17-November 08 From: Deva Member No.: 1.177 Auto: Colt Ralliart |
Cum as putea sa comand o masina pe benzina dar sa fac test drive cu motorina? Deallerii astia sunt tampitzi rau de tot! Na spune na, pai poate dieselul a fost primul venit, te-ai gandit? trebuia sa stea dealerul cu diesel-ul in curte, sa nu-l faca demo si sa astepte benzina la sfarsitul anului, ca sa se dea 2-3 ca tine? |
|
|
|
Yesterday, 08:49 AM
|
|
![]() Group: Members Posts: 9 Joined: 13-August 10 Member No.: 3.550 |
Deci am comandat la Mitsu Galati un ASX Invite, deci vine pe 25 oct, deci... asta e!
|
|
|
|
Yesterday, 09:19 AM
|
|
![]() Group: Members Posts: 290 Joined: 18-November 08 From: Bucuresti Member No.: 1.180 Auto: Lacer Clasic Inmatriculare: B-12-XXR |
"Cum as putea sa comand o masina pe benzina dar sa fac test drive cu motorina? Deallerii astia sunt tampitzi rau de tot!" Pai iti imaginezi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .... 120 CP (sau 110 CP), cai destui insa cuplu mai putin pentru bestia de 1.4 tone, deci demaraj mai slabut, reprize mai slabute .... apasat tare pe aceleratie, deci consum mai mare. In schimb : zgomot mai putin, revizii mai ieftine, defecte posibile mai putine (turbo, EGR), fara probleme de intretinere FAP. Din datele tehnice mie mi se pare ca varianta pe benzina sta foarte bine la consum. Si avand in vedere ca testele ADAC au iesit chiar mai bine decat cifrele oficiale(4,9l/100km fata de 5,0l/100km anuntat) nu mi-as face prea multe probleme. In rest, 0-100km/h in 11,4 s e foarte decent. La fel si vmax de 183km/h. Cuplul este mai mic la un benzinar dar si etajarea cutiei e alta. @gheisha - Felicitari si asteptare usoara. This post has been edited by PaulT: Yesterday, 09:20 AM |
|
|
|
Yesterday, 10:42 AM
|
|
Na spune na, pai poate dieselul a fost primul venit, te-ai gandit? trebuia sa stea dealerul cu diesel-ul in curte, sa nu-l faca demo si sa astepte benzina la sfarsitul anului, ca sa se dea 2-3 ca tine? ESTI TU INTELIGENT! Chiar si deallerul a recunoscut ca sunt mai multe cereri la benzina, probabil din cauza pretului mai atragator si a costurilor de revizie mai scazute, etc. |
|
|
|
Yesterday, 11:43 AM
|
|
P-asta cu cererile chiar n-am stiut-o. Nu generaliza, ca nu toti dealerii vand acelasi lucru.
|
|
|
|
Yesterday, 01:44 PM
|
|
![]() Group: Members Posts: 290 Joined: 18-November 08 From: Bucuresti Member No.: 1.180 Auto: Lacer Clasic Inmatriculare: B-12-XXR |
Si eu tot de benzina sunt interesat, dar, totusi, drive-test-ul il consider destul de edificator chiar daca s-a facut cu dieselul. De ce? Pentru ca nu motorul e totul la o masina. Iti formezi o parere despre interior/exterior/portbagaj, despre directie(usoara/grea/reglaje volan), despre frane, despre suspensie, ergonomie, stabilitate + raspuns(directie/frane) in diverse situatii, insonorizare(daca dieselul era atat de bine insonorizat benzina ar trebui si ea sa urmeze trendul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) . Desi n-am facut drive-test cu benzina macar stau linistit, stiind ca masina e ok din majoritatea punctelor de vedere. Macar vezi daca merita sau nu sa astepti... Cand vine si 1,6-le ramane de vazut doar cum se misca...
|
|
|
|
Yesterday, 02:04 PM
|
|
Si avand in vedere ca testele ADAC au iesit chiar mai bine decat cifrele oficiale(4,9l/100km fata de 5,0l/100km anuntat) nu mi-as face prea multe probleme. Salut Paul (noi ne stim si dupa DaciaClub cred (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) ), 4.9% este consum extraurban sau mixt ? Totusi si extraurban daca ar fi mi se pare foarte mic pentru benzina. Daca soferul merge singur si are putine bagaje este ok 1.6i, insa daca masina este plina cu pasageri si bagaje se va comporta ca si Loganul de 1.4 incarcat. Ar fi fost bun un motor de 1.8 benzina. gheisha - Felicitari pentru alegere si sper sa ne faci un jurnal de bord detaliat dupa cu multe foto ! This post has been edited by adrian_c: Yesterday, 02:05 PM |
|
|
|
Yesterday, 02:49 PM
|
|
Exact, ne cunoastem de pe dc. Consumul de 4,9l/100km este extraurban, iar cel urban 7,5l/100km. Probabil ca a fost in test modelul as&g. Are raportul la treapta 5 lung, deci nu e de mirare consumul(la 3000rpm viteza reala 111km/h). Asta + motor cu distributie variabila+ aerodinamica reusita pot genera consumuri mici. Masina are 117cp si nu cred ca se va comporta ca un Logan de 1,4(75cp motor 8v) odata incarcata. Probabil ca prestatii va sta intre unul 1,6 mpi si un 1,6 16v. Greutatea este de 1340kg si e 4x2, deci nu e un "monstru". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Un 1.8 ar fi fost mai dinamic, dar cred ca se descurca si 1,6 onorabil. Cu 1,8 did se misca foarte bine(eu am testat modelul de top 4x4, probabil un 4x2 se misca si mai bine) si are reprize excelente.
|
|
|
|
Yesterday, 02:54 PM
|
|
![]() Group: Root Admin Posts: 2.091 Joined: 21-April 07 From: iasi Member No.: 2 Auto: CZ3 Inmatriculare: SKY |
redbyst - sper ca o portie de 30% warn pt flame sa te mai racoreasca o idee.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2010 - 10:38 AM |