Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebare Navigatie Outlander 3, 2013
mitsu.ro > Automobile Mitsubishi > Mitsubishi Outlander
stanelu76
Salut,

Tocmai ce am schimbat lancerul cu un outlander din 2013, 2.2, manual, nivel echipare Intense. Multumit de masina, mai putin de sistemul multimedia (varianta cu touch screen, fara navigatie, cu Rockford Fosgate).

Intreabarea este daca il pot inlocui fara batai de cap cu navigatia Mitshubishi (varianta cu card, nu hdd), model 8750A374? Merge cu amplificatorul Rockford? Trebuie modificat ceva la cabluri?

Navigatia este de pe un L200, 2015.

Sau daca nu ce variante after market exista care sa functioneze cu camera originala de pe marsalier si cu amplificatorul?

Multumesc, Chiar nu gasesc un electrician priceput sa ma lamureasca.
spinner
E plug&play.
danielcalutul
Am un outlander 2013 cu sistem multimedia modelul cu touch screen și navigație cu cd player și doua carduri de memorie . Pentru navigație și multimedia . Plus cablu de conectare la IPod . Întrebarea mea ar fi dacă îl pot schimba cu modelul de pe outlander 2017 care e updatat la Apple car play cu jack audio 3.5.

Se poate schimba cât ar costa sau e total diferit sistemul nou fata de cel de pe mașina mea?
stanelu76
Achiziționat și montat dar problema. Nu citește cardul cu harta și nu pornește. Se poate face ceva? Multumesc

Și poze cu eroarea și modelul
spinner
Ai nevoie de un sd-card nou.

Daca ai cd-ul original cu hartile, poti incerca o inlocuire a sd-cardului, gasesti pasii necesari in manualul MMCS-ului.

Daca nu te descurci, era cineva pe oleics care vindea sd-carduri cu hartile aduse la zi.

Daca tot nu te descurci sau nu ai incredere in oleics, atunci poti merge la reprezentanta sa iti faca un sd-card nou (e aprox 100 euro fara tva din ce imi aduc aminte)
stanelu76
l-am pornit. Pana la urma a facut update de firmware luat de pe un site rusesc. Se pare ca nu e cel potrivit (este pentru w13 si eu am E11). Sunt functii dezactivate (cea mai importanta fiind telefonul).

Ma poate ajuta cineva cu o copie dupa loading.kwi (firmware) pentru modelul E11 (8750A526)? Ar trebui sa fie pe CD-ul cu care a venit masina (pe care nu il am). Cardul cu harta pe care il am este pentru alt model

O sa cumpar un card SD cu hartile dar intai sa il vad ok pe partea de firmware. Eu am card cu codul 8750A396 (pentru W11,12) si imi trebuie 8750A450 (pentru E11, E12, W13).

Multumesc anticipat.

stanelu76
si inca ceva. Camera de pe spate nu functioneaza cu noua unitate.
stanelu76
Am rezolvat cu toate, inclusiv harta. Cardul SD era de la alt model. Dupa o saptamana de citit forumuri la rusi am reusit sa fac un card pentru modelul meu cu o harta din 2014 (mai noua nu am gasit). Tot va trebui sa achizitionez un card Mitshubishi.

Doar camera de pe spate nu vrea sa functioneze. Nu imi dau seama daca e o problema de soft (vad un Canbus error) sau de la fire. O sa merg la o reprezentanta sa vad daca pot rezolva.

Daca totusi cineva are un CD de la un MMCS e11 il rog sa sa ma ajute cu o copie. Merg pe softul descarcat de la rusi si poate si asta e o problema.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.