Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Motor 1834 Cmc , Gdi, Pajero Pinin
mitsu.ro > Automobile Mitsubishi > Mitsubishi Montero & Pajero
Ortrega
mare necaz am cu un Pinin , 1834 cmc , GDI, benzina , 3 usi , cumparat de o saptamana..

se opreste in mers fara nici o simptoma relevanta....asa pur si simplu se opreste .
Va rog foarte tare sa ma indrumati cumva , sa scap de acest necaz,...mai ales acum cand am mare nevoie ca masina sa mearga perfect !

va multumesc mult
stima
Alex44
Senzori axe cu came sau senzori pozitie arbore cotit?

Chiar daca nu consideri simptomele relevante, spune-ne totusi cand si cum se opreste. Si asa probabil ca nu o sa ghicim pe forum ce are, trebuie sa ridici capota si sa-ti bagi nasul in ea sau s-o duci in service.
Ortrega
ei bine ...,
motorul se opreste oricand , si in mers cu viteza mare si cu viteza mica si in oras si la drum intins...si cu masina stand pe loc.
Trebuie sa spun ca am adus-o din Ardeal si pe distanta de vreo 40 km de unde am luat-o , nu am avut nici o problema la drum intins 100 - 130 km / h....apoi a inceput sa se opreasca motorul din mers......cand si cand de vreo 3-4 ori....apoi pe distanta de vreo 500 km pana acasa,...nu am mai avut nici o problema.
Incepand dupa a 2-a zi de cand am adus-o , a inceput iarasi sa se opreasca , fara nici un motiv aparent...si chiar sa se indeseasca opririle suparator de mult !
Mai mentionez ca pe drum din Ardeal pana aca sa am facut plinul cu benzina de 2 ori si am schimbat si bateria cu una noua.
Cand merge,...motorul merge destul de bine,...silentios si rotund cred eu....
Uneori cand pornesc motorul acul turometrului oscileaza in sus si jos ,...se mai stabilizeaza,...apoi iarasi mai oscileaza ....si tot asa...
Dinspre motor am impresia ca sae aude si un mic tacanit....
Cam astea sunt datele...
Daca imi mai puteti spune cate ceva sa ma ajute...v-as fi foarte recunoscator...

stima
0723975167
Alex44
Tacanitul ar putea fi de la variatorul distributiei. Motorul asta parca a fost si pe niste volvouri care aveau tacanit la motor din cauza asta.
Ortrega
QUOTE (Alex44 @ Dec 8 2017, 12:57 PM) *
Tacanitul ar putea fi de la variatorul distributiei. Motorul asta parca a fost si pe niste volvouri care aveau tacanit la motor din cauza asta.


Cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi avizate ...va rroooggg !!!
cine mai are Pinin...sau a avut,....ceva din experienta lor ?!

multumesc...si astept ...
stima mea
0723975167
spinner
Cel mai bun sfat este sa mergi la un service.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.