Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Achizitie Noua, Mitsubishi Lancer 2008 , 2.0 Did
mitsu.ro > Automobile Mitsubishi > Mitsubishi Lancer
Octav28
Salut Baieti !! acum o saptamana mi-am luat un Lancer 2008 , 2.0DiD si am nevoie de ceva sfaturi , tin sa precizez ca sunt si incepator (de curand am luat permisul , fiind prima mea masina) De exemplu cand ar trebui schimbate si cu ce fel de lichide mai exact : lichid cutie viteze , lichid servo , lichid frana . franele ar trebui aerisite ? frana de mana nu prea tine asa bine din cate am vazut , schimbul de ulei a fost facut in urma cu 6-7000 km (cand ar trebui facut?) , + alte multe treburi care ar trebui facute la o masina second si care eu nu le stiu ! multumesc mult , astept raspunsuri !
M_T
Salut, nu sunt un expert, dar sa fiu in locul tau as verifica (sper sa nu fie cazul) numarul de kilometri reali si in functie de asta as consulta manualul de utilizator unde ai detalii despre lichide si altele. Intervalul de service este in cartea service si ce anume recomanda producatorul sa se verifice si/sau inlocuiasca in functie de numarul de km. Personal am un diesel 1,8 si la el intervalul de schimb este la 15000km sau 1 an.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.