Help - Search - Members - Calendar
Full Version: L200 - My2017 - Infotainment Head Unit Software Update
mitsu.ro > Automobile Mitsubishi > Mitsubishi L200
Quoriah
Salutare,

Am incercat de câteva ori sa folosesc navigația de la mașina mea și mi se pare groaznic de înceată și neintuitiva.

Așa că am 2 întrebări:

1. Exista vreun update de software care sa o facă mai folositoare și mai rapida? Doar daca exista mă interesează, că altfel o descurc eu.

2. Daca nu merge partea cu update-ul, cat de dificil / complicat e in upgrade de head unit? Adica e mai complicat decât luat unitate noua cu android, adaptoare de mufe și kit pentru comenzi pe volan?


Mulțam fain,
Q
jjiacobuta
Nu cred ca Fullback de la Fiat are acelasi infotainment ca L200 . Ar trebui sa fie Clarion NX504 ca sa fie ca la Mitsu . Si motorul e de la Fiat. Daca e Clarion cauta update . Clarion NX505E stie si mirrorlink insa costa peste 3500 lei . Poti lucra cu telefonul in mirror pe masina. Din cate stiu replacement-urile cu Android sunt de proasta calitate de obicei si se strica usor .
Quoriah
Deci motorul de pe noile L200 (cel de 2.4L) vine de la Fiat si inlocuieste versiunea anterioare de 2.5L?

M-am uitat repede la versiunea de Clarion pe care ai mentionat-o. Clar (SIC!) nu e asta. In mare, am vazut ca oamenii de la Joying aveau niste chestii misto cu support de Android Auto + backup camera etc.

O sa mai sap sa vad ce este pus pe masina.

Multam fain,
Q


Quoriah
Am stat si am sapat. Pare a fi un Kenwood. Clarion e net superior Kenwood.

Deci calitate garantat de cacao. La fel de bine puteau sa puna un pickup cu discuri de acum 30 de ani.
jjiacobuta
Motorul de L200 nu e de la Fiat.
Cand a inceput L200 sa fie fabricat in 2016 fullback abia era pe teava. Motorul de pe L200 e Mivec Cleartec e versiunea cu capacitate cilindrica mai mare de pe Outlander . Fiat e facut in aceiasi fabrica din Thailanda. Motorul e Mivec Daca ai motor 2442 atunci e posibil sa fie de Mitsu daca e de 2.5l atunci e fiat. Singurele masini pe care motoarele nu erau de la Mitsu sunt Outlander-ele care au fost serii cu motoare de la PSA sau Audi pe diesel . Toate au avut de fapt motoare mai proaste.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4N1_engine
http://pickupand4x4.co.uk/fiat-fullback-engine
Posibil Infotaiment-ul sa fie montat ulterior in Europa. Initial vechile L200 veneau la varianta entry fara CD DVD .
Quoriah
Mersi de clarificare smile.gif Deci e motorul de Mitsubishi atunci!

Nu am avut timp sa desfac unitatea inca. Plus ca imi e mila de toate ornamentele piano black de pe langa unitate ca sunt fara zgarieturi si arata frumos (macar pana se pune praful pe ele).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.