Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Garantie Anticoroziune
mitsu.ro > Tuning si tehnica > Tehnica si Service > Probleme tehnice, service-uri si dealeri
f.cristi
Pt. ca am o problema cu rugina aparuta pe hayonul unui ASX din 2010 am apelat la un service autorizat Mitsubishi in ideea de a uza de mult trambitata garantie anticoroziune de 12 ani. Mi s-a spus ca daca nu sunt consemnate in carnetul de garantie inspectiile anuale ale caroseriei intr-un service autorizat atunci garantia nu e valabila. Bineinteles ca in carnetul de service la rubrica respectiva nu scrie nimeni (si la nicio marca) si primul care nu a respectat aceasta conditie (voluntar sau involuntar) a fost chiar service-ul respectiv cu ocazia operatiilor de intretinere anuala. E corect ?
Cati dintre dvs. aveti completat in carnetul de garantie la rubrica "Stare caroserie" ?
Insistati sa vi se completeze si acea rubrica cu ocazia vizitelor prin service !
palatin
salut
am avut aceeasi problema la haionul asx-ului meu din 2010.in zona butornului de deschidere din exterior. de doua ori mi s-a reparat pe garantie la service mitsubishi cluj. faza e ca a inceput sa rugineasca in zona imbinarilor la sasiu in zona compartimentului motor. nu stiu daca sasiul este parte a caroseriei....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.