Sfaturi de urmat la ridicarea masinii de la dealer

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Joi Dec 11, 2008 6:03 pm

asta e un lucru excelent s-o stapanesti sanatos !
Problema la mine a fost cu showroom-ul din Giulesti, desi nu cred k acolo e vinovatul...

PaulT
EVO I

Mesaj de PaulT » Dum Dec 14, 2008 9:44 am

Eu am fost tratat ireprosabil in showroomul din Giulesti.Cei din Expozitiei,de unde am ridicat masina,au fost mai slabi,dar totusi ok.Am primit covorase textile cadou(originale Mitsubishi).

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Dec 15, 2008 1:17 pm

QUOTE (PaulT @ Dec 14 2008, 09:44 AM) Eu am fost tratat ireprosabil in showroomul din Giulesti.Cei din Expozitiei,de unde am ridicat masina,au fost mai slabi,dar totusi ok.Am primit covorase textile cadou(originale Mitsubishi).

Crede-ma...asa vine masina de la producator...aia cu "cadou" e o gogoasa.... am ridicat in cele din urma masina,sunt foarte multumit de ea....dar am gasit "vonovatul" pentru intarziere...acestia sunt cei din Expozitiei. Da' dk a venit spunem k e bine

florin.buzea
EVO I

Mesaj de florin.buzea » Lun Feb 09, 2009 11:24 am

Toate modelele Mitsubishi se livreaza cu covorase originale din material textil(originale)

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Lun Feb 09, 2009 12:24 pm

QUOTE (florin.buzea @ Feb 9 2009, 11:24 AM) Toate modelele Mitsubishi se livreaza cu covorase originale din material textil(originale)
Interesant. De cand ?
Ca eu in 2007 am ridicat-o doar cu niste "covorase" din hartie. Nici urma de covorase din material textil.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Feb 09, 2009 12:50 pm

QUOTE (Sfinxul @ Feb 9 2009, 12:24 PM) Interesant. De cand ?
Ca eu in 2007 am ridicat-o doar cu niste "covorase" din hartie. Nici urma de covorase din material textil.

Da.Cum spuneam si eu am ridicat masina in decembrie 2008 tot cu covorasele textile originale. Care dau parca mai bn decat cele de cauciuc, doar ca se murdaresc repede in sezonul ploios.In rest,pentru praf cred ca fac fata cu brio, fiind usor de scuturat. Oricum am rezolvat problema presurilor de cauciuc, cumparand unele originale, de la "Bursa" forumului.

Dennis_TL
EVO I

Mesaj de Dennis_TL » Lun Feb 16, 2009 12:40 pm

mitsubishi colt nu se livreaza cu covorase textile , acestea sunt ca si accesoriu original si se pot da de catre dealer ca un mic bonus . cele textile fac fata cu brio la praf , nisip, pietricele ce mai adunati pe talpa dar la prima ploaie trebuie scoase spalate si uscate.

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Lun Mar 30, 2009 1:46 am

eu am ridicat masina in martie 2008 si a avut covorase de cauciuc
sa inteleg ca a fost ca un bonus ?!

numai_silviu
EVO I

Mesaj de numai_silviu » Lun Mai 04, 2009 3:04 pm

citeam pe'aici pe undeva ca cineva a ridicat masina si avea 66km la bord. Este normal? Eu stiu ca ar trebui sa aiba 5-10 maxim km. Merg cu suspiciunile mai departe.. ar putea in service sa modifice cip.ul motorului de la bun inceput (inainte de livrare) si la prima revizie sa spuna iaca tu ai modificat cipul... nu mai ai garantie la motor.. pare destul de exagerat dar traim in romanica... Se poate verifica cumva (este sigilat?) acel cip?

andrei

Mesaj de andrei » Lun Mai 04, 2009 4:14 pm

QUOTE (numai_silviu @ May 4 2009, 03:04 PM) Merg cu suspiciunile mai departe.. ar putea in service sa modifice cip.ul motorului de la bun inceput (inainte de livrare) si la prima revizie sa spuna iaca tu ai modificat cipul... nu mai ai garantie la motor.. pare destul de exagerat dar traim in romanica... Se poate verifica cumva (este sigilat?) acel cip?
Nu stiu daca e in interesul lor sa iti taie garantia atat timp cat masina merge.. poate cand pica ceva prea scump de pe ea, dar.. de ce s-ar complica sa umble in soft cand iti pot refuza garantie pe motiv de.. exploatare necorespunzatoare?

Le e mult mai usor asa, iar interesul major al service-urilor e sa mergi sa faci reviziile la ei - fapt pt care o sa ai garantie fara numar pana atunci cand apar probleme majore evident din cauza unei "exploatari necorespunzatoare".

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”