Revizii - Costuri directe si indirecte

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Outlander
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Iun 19, 2009 5:17 pm

Placute gasesti la aproape orice magazin de piese auto de import. Trebuie doar sa cauti

xxx4g3nt
EVO I

Mesaj de xxx4g3nt » Vin Iun 26, 2009 5:24 pm

Salut!
Sunt si eu unul din fericitii posesori ai unui Mitsubishi Outlander cu motor de 2.2 Hdi.Astazi am avut revizia de un an (12.000 km) la masina si va voi da preturile exacte care le am pe factura si ce am schimbat.Sunt din Constanta si am facut revizia la Nippon Car Center.

Piese prestator:filtru ulei(80 lei); filtru aer(198 lei); filtru combustibil(359,6 lei); filtru polen- cica era optional(130 lei); ulei motor 4l (271,94 lei); ulei motor 1l(140 lei)

Manopera a fost de 222,49 lei. Totalul facturii a fost de 1402,03.

Timpul de lucru a fost undeva la 2 ore.

Va multumesc si va doresc cat mai putine interventii la masinile dumneavoastra!

stef78
EVO I

Mesaj de stef78 » Vin Iun 26, 2009 9:22 pm

imi poate spune cineva cam cat ar putea sa coste un parbriz (fata) ? a sarit o piatra si sa plesnit in partea de sus langa oglinda retrovizoare
Multumesc!

Kahn
EVO I

Mesaj de Kahn » Mar Iul 28, 2009 11:18 am

Eu am motorul de 2.2, deci revizia e la 20.000. Totusi, as vrea sa fac un schimb de ulei suplimentar acum, la 10.000 km.
Ideea e ca in primele cateva mii de kilometri motorul este, practic, mai solicitat - atat din cauza rodajului, cat si a perioadei de acomodare a soferului cu masina (cand sunt inerente unele supra- sau sub-turari).
Totusi, pretul la reprezentanta mi se pare foarte mare: schimb ulei + filtru = 130 Euro + TVA (adica vreo 650 RON). Exact cat a platit alex167 pentru o revizie completa in Ungaria !
Stie cineva daca pot face acest schimb pe cont propriu (la un service oarecare si cu ulei cumparat de la magazin)? Se poate observa asta la revizia de 20.000 ? Se poate pierde garantia ?

adi oarga
EVO I

Mesaj de adi oarga » Joi Noi 12, 2009 10:19 pm

revizie la 30000km 1100RON pt oulander 2.o DID (fara schimbare de placute frane)- asta s-a intamplat in august
ieri am fost sa schimb placutele de frana pe fata 320 RON tot cu reducerea de 15 %
Probabil cand va veni vremea sa le schimb si pe cele de pe spate voi plati cam tot atata

MIB
EVO I

Mesaj de MIB » Joi Noi 19, 2009 10:45 am

De curand am facut si eu revizia de 30k la M Car in Expozitiei;
Ajuns la service al 7:30, plecat de acolo la 13:00.
Operatii efectuate:
- schimbat filtre, mai putin cel de aer
- schimbat discuri de frana fata cu dicuri Textar (cele originale erau mai scumpe)
- schimbat ulei (Mobil One 5w30 ESP Formula)
- verificat seria la radio (in vederea schimbarii in garantie)
- desfacut usi fata si "aranjat" macaraua pentru ca la deschiderea geamurilor se facea un zgomot ciudat

Platit: aproximatix 1500 Lei.

In afara de timpul un pic prea mare petrecut la ei.. nimic de reprosat.

lecatha
EVO I

Mesaj de lecatha » Vin Dec 04, 2009 2:52 pm

Salut

Am fost azi la revizia de 30k la M Car in Expozitiei: 1800 de lei cu schimbarea filtrului de aer si a placutelor de frana.

Pana acum am fost multumit in general de dealer / service Mitsubishi, dar se pare ca minunea nu poate dura prea mult:

1. evit o teapa de vreo 200 ron, caci pe lista de servicii prestate suma care mi-a fost prezentata inaintea facturarii era un pic peste 2000 de lei (deh, au incercat si ei sa strecoare ceva acolo, ca poate nu vede fraierul). dupa ce recalculam cu pixul in mana, fara nici o jena suma coboara la 1800, cat ar fi trebuit sa fie de fapt.

2. cand ajung acasa ce descopar? in loc de mobil 1 esp formula pe care l-am avut pana acum, mi-au pus texaco
de ce, fara sa ma intrebe !? nu mai zic ca in portbagaj mai erau vreo 2 bidonase de rezerva cu ulei mobil 1...

cam asta a fost cu revizia a ii-a. sfatuiesc pe cei care merg acolo sa verifice cu atentie ce anume si cat platesc. tre' sa fii tot timpul atent: cum lasi un pic garda jos, cum ti-o trag.

Monitor_R
EVO I

Mesaj de Monitor_R » Joi Dec 10, 2009 12:04 pm

Salutare tuturor,

Ieri am facut la MCar Expozitiei revizia la 40000km (un an de la revizia de 30000km).
Schimbate filtru aer (174 RON f. TVA), filtru combustibil (186 RON f. TVA), filtru polen (110 RON f.TVA) , filtru ulei (44 RON f. TVA), schimbat ulei Texaco Ultra V (274 RON f. TVA), manopera 361 (RON f. TVA). TOTAL 1148 RON f. TVA.
S-au mai verificat lichidul de racire, bateia (inclusiv densitate si nivel), instalatia de frane pe banc, directia, strans coliere si furtune, verificat cu cheia dinamometrica prinderea motorului si pe la sistemul de rulare...

Durata totala petrecuta in MCar...2 ore - am intrat pe poarta la 15:30 am plecat la 17:30.

Urmatoarea revizie la 55000 km sau peste un an.

maverick_24
EVO I

Mesaj de maverick_24 » Joi Dec 17, 2009 11:31 am

Facut revizie intermediara de 10.000 km la M CAR pe Bd Expozitiei :

- schimbat ulei
- schimbat filtru ulei
- schimbat filtru combustibil
- schimbat filtru aer
- schimbat filtru polen
- schimbat baterie telecomanda
- manopera

Total distractie = 1560 RON

ovy ovy
EVO I

Mesaj de ovy ovy » Vin Ian 08, 2010 12:15 pm

Am un outie de 2.2 din 2007 luat din germania din reprezentanta la o km,am facut prima revizie in romania si urmeaza a 2-a la 30 tkm iar discurile de frina au santuri pe ele.un mecanic f.bun dar care nu lucreaza la repr. mitsu mi-a spus ca placutele de frina sint cauza deoarece sint dure bla,bla,bla si mi-a recomandat sa ma duc la reprez.sa le schimbe in garantie.am fost la repr. dar cei de acolo mi-au spus ca nu le pot schimba,dar ca se rectifica?! au ei o scula de la mitsu care face rectificarea?!ce parere aveti,eu nu le-as rectifica as vrea sa le schimbe,dar e posibil?
PSmi-au mai spus ca au mai avut cazuri din acestea si le-au rectificat.eu nu prea am incredere dar nu stiu ce sa fac!

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Outlander”