Transfagarasan

Locuri pe care le-ati vizitat sau care le aveti in plan. Starea drumurilor
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Mai 19, 2009 12:10 pm

Sun eu azi la politie la Arges sau la Sibiu sa aflu daca s-a deschis (la Arges sigur sunt ascultate telefoanele, deci nu ma minte nenea de acolo ).

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Mar Mai 19, 2009 12:26 pm

Si vreo doua din pozele promise

Celelalte pe care le mai am sunt prea mari si nu reusesc sa le incarc nici aici nici pe un alt site de hosting.

Alte poze tot de pe transfagarasan.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mar Mai 19, 2009 1:05 pm

QUOTE (chacha @ May 19 2009, 11:19 AM) Cati kilometrii?

E deschis sigur. Portiunea are vreo 30-35 km de la vidraru la capra. Apoi chiar e frumos. Dupa cum zicea si cineva zona este impadurita si nu prea e interesanta. Cand incepi sa urci mai abrupt atunci devine interesant.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Mai 19, 2009 4:15 pm

QUOTE (Speedy @ May 19 2009, 01:05 PM) E deschis sigur.
Am sunat eu atat la Sibiu cat si la Pitesti si nu se stia sigur, iar dupa am vorbit la Curtea de Arges. Inca nu s-a deschis oficial, se preconizeaza cu 1 iunie dar inca nu se stie sigur, deci oficial nu este deschis.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Mai 19, 2009 9:36 pm

Si eu as baga un trans , dar nu pot acest w-e.... . Aveti toate sansele sa gasiti zapada pe partea sibiana
Ideea e ca am fost si anul trecut la intalnire si stiu toti ca drumul vidraru-capra nu era ok si nici nu cred ca se imbunatateste. E asa de cativa ani...
Zona e super , se vede chiar frumos din multe parti , dar portiunea aia rupta te omoara . Nu e ca la Lepsa , dar nu e departe . Eu unul am mers incet si cu Subi si cu Lancerul . Ma rog , acum fiecare cum il trage inima .

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mar Mai 19, 2009 10:51 pm

A fost un prieten saptamana trecuta. Nu vorbesc prostii. Autoritatile romane :|

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Mar Mai 19, 2009 10:51 pm

Eu unu nu am fost niciodata pe Transfagarasan si tocmai din acest motiv am zis ca poate , poate ajung week`endu acesta ca tot voi fii prin zona.
Totusi nu inteleg in ce consta acest " deschis/inchis" se incumeta cineva sa`mi explice si mie ?

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Mie Mai 20, 2009 12:24 am

Ca sfat iti zic sa o iei dinspre arges spre sibiu. ca sa mergi intai pe partea proasta. din cate stiu eu craterele sunt destul de mari. se merge cu 20-30 la ora. nu sunt cat sa lasi baia de ulei acolo decat daca insisti. dar poti face niste roti patrate de toata frumusetea.

diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Mie Mai 20, 2009 8:42 pm

QUOTE (andrei.pex @ May 19 2009, 10:51 PM) Eu unu nu am fost niciodata pe Transfagarasan si tocmai din acest motiv am zis ca poate , poate ajung week`endu acesta ca tot voi fii prin zona.
Totusi nu inteleg in ce consta acest " deschis/inchis" se incumeta cineva sa`mi explice si mie ?

Aveam si eu un coleg care tot asa se minuna cum adica sa fie drumul inchis iarna... da' ce, nu pot sa deszapezeasca, ce fel de tara este asta...?!?
Cand o sa ajungi, o sa vezi ca nu se poate deszapezi in conditii de siguranta pentru utilaje, sunt portiuni in urcare abrupta, destul de inguste, fara parapeti, cu hau de cateva sute de metri dedesubt. In plus, vorbim de peste 100 de Km de drum... rational este sa il inchizi atata vreme cat exista zapada in partea de varf (Balea Lac)... ceea ce inseamna cam 3 anotimpuri din 4.

ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Mie Mai 20, 2009 9:34 pm

QUOTE (andrei.pex @ May 19 2009, 10:51 PM) Eu unu nu am fost niciodata pe Transfagarasan si tocmai din acest motiv am zis ca poate , poate ajung week`endu acesta ca tot voi fii prin zona.

daca nu pot austriecii sa deszapezeasca 50km (pana in varf) din "transfagarasanul" lor te astepti sa faca romanii 100?

Scrie răspuns

Înapoi la “Drumetii”