Membri Noi
- radu-lancer
- EVO VII
- George1982
- EVO I
Salut inca o data si la multi ani!
Sunt George, aveam si userul ??????? cu care nu ma mai pot loga.
Mi-am facut de doua ori acest cont, nu am primit mail de confirmare si, probabil, dupa o luna, se va sterge automat din nou acest cont. Am trimis mesaje private pe unde am putut, pesemne ca nu au ajuns nici ele. Asadar, mai cer o data ajutorul pentru a imi putea recupera contul sau macar pentru a il putea definitiva pe acesta. Daca nu, o sa fiu in continuare alaturi de voi, dar in limita in care voi putea, cu un user temporar.
Un an nou plin de bucurii!
George
Sunt George, aveam si userul ??????? cu care nu ma mai pot loga.
Mi-am facut de doua ori acest cont, nu am primit mail de confirmare si, probabil, dupa o luna, se va sterge automat din nou acest cont. Am trimis mesaje private pe unde am putut, pesemne ca nu au ajuns nici ele. Asadar, mai cer o data ajutorul pentru a imi putea recupera contul sau macar pentru a il putea definitiva pe acesta. Daca nu, o sa fiu in continuare alaturi de voi, dar in limita in care voi putea, cu un user temporar.
Un an nou plin de bucurii!
George
- bogdan.alex
- EVO I
Salutari.
Bogdan, 23 ani
Alba Iulia
Pasionat gama VAG si in cautare de noi feelinguri alaturi de noi masini.
Momentan detin un passat 1.9 TDI 131cp dar in scurt timp doresc sa trec la Lancer X, 2.0 did sau 1.8 did depinde ce buget avem la momentul respectiv.
La multi ani si toate cele bune intr-un an nou!!!
Bogdan, 23 ani
Alba Iulia
Pasionat gama VAG si in cautare de noi feelinguri alaturi de noi masini.
Momentan detin un passat 1.9 TDI 131cp dar in scurt timp doresc sa trec la Lancer X, 2.0 did sau 1.8 did depinde ce buget avem la momentul respectiv.
La multi ani si toate cele bune intr-un an nou!!!
Salut, Bogdan, 42 de ani, din Constanta. Pasionat de VAG, dar uite ca pe durata sederii mele in Timisoara am gasit un Mitsubishi Outlander din 2007 care mi-a placut si care a rezolvat nevoia mea de a merge liber pe oriunde doresc. Are motor de VW (cel de 2.0TDI modificat), asa ca nu sunt departe de pasiunea principala. Am vrut un mix intre Bora si Aro-ul meu ca si functionalitate, si iata ca visul mi s-a implinit.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
- eduard.wichner
- EVO I