Bancuri

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
biku
EVO I

Mesaj de biku » Mie Feb 03, 2010 7:57 pm

se pun si moderatorii in astia 500 ??

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Feb 03, 2010 9:10 pm

Pai aia tre' sa citeasca tot ca sa arate cat de cat ok forumu' deci ciocu' mic , nu coctcodaci. La noi e boala mai mare

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Mie Feb 03, 2010 9:12 pm

Vand magar turbo diesel, urechi rabatabile, sistem audio iha iha, tractiune 4?4, sistem alimentar, apa, paie si bataie, culoare cacaniu in dungi, servo abs, 18 airbaguri, bici 7+1 trepte Pret 2500 euro accept la schimb catar full option+diferenta...

Un cocos alearga dupa o gaina sa o calce.In timp ce fugea gaina de cocos,se
gandeste:
-Daca stau zice ca-s curva,daca fug zice ca-s proasta?mai bine ma
impiedic!

Mistretul neprietenos se plimba cu bicicleta. Iepurasul alerga pe linga el:
- O sa cazi, o sa cazi!
Deodata, mistretul cade. Iepurasul:
- Ai vazut, ai vazut?
Din groapa se aude o voce ragusita:
- Parchez unde vreau eu?

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Mie Feb 03, 2010 11:01 pm

QUOTE La noi e boala mai mare
mica domne nu mare

SCUT-MOTOR
EVO I

Mesaj de SCUT-MOTOR » Joi Feb 04, 2010 7:59 am

-Ce s-a ales de lumea asta, domnule!.....zice Bula
− Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze?
Mai sa-mi scap berea din mana, nu alta !

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Sâm Feb 06, 2010 5:04 pm

Un oltean si-un ardelean intr-un compartiment de tren... Stranuta olteanul, la care ardeleanul
- Sanatate bade. Peste 3 minute stranuta iar acesta, ardeleanul din nou respectuos
- Numa' bine, noroc bun. Peste alte 3 minute stranuta ardeleanul, la care olteanul
- Racisi, fir'al dracu', ai?

biku
EVO I

Mesaj de biku » Dum Feb 07, 2010 10:35 pm

Zilele astea am fost surprinsa sa descopar in trafic noile reglementari rutiere:

* Soferilor le este interzis cu desavarsire sa foloseasca semnalizarea. Singurele momente cand se folosesc acele beculete galben-portocalii sunt pe post de avarie, atunci cand se parcheaza in mijlocul soselei, eventual ocupand doua benzi.
* Soferilor le este interzis sa lase mai mult de 20 cm distanta fata de gard pe trotuar in momentul in care parcheaza. Daca trotuarul este prea lat pentru o singura masina atunci soferii sunt obligati sa parcheze mai multi unul langa altul, in asa fel incat sa nu existe un spatiu mai mare decat cel mentionat anterior
* Motociclistilor le este interzis sa circule pe sosea. Ei sunt obligati sa circule pe trotuare, mai ales pe cele inguste, sa claxoneze pietonii doar in momentul in care sunt la jumatate de metru distanta de ei si eventual, daca au timp, sa ii si injure un pic.
* Soferii de camionete (sau in orice caz de masini mari) sunt obligati sa circule pe trotuar, sa foloseasca limbaj de mahala si sa nu se uite cand dau cu spatele, in asa fel incat cat mai multi pietoni sa fie doborati.
* Pe soselele inguste pe care sunt nevoiti si pietonii sa circule pentru ca nu mai au pe unde trece pe trotuar din cauza masinilor parcate si a cainilor maidanezi hraniti cu atata bunavointa de oameni marinimosi este interzis sa folosesti claxonul pentru atentionare. Pietonii trebuie sa simta atingerea suava a oglinzii laterale pentru a-si da seama ca trebuie sa se urce pe masina parcata in dreptul lor ca sa evite sa ajunga sub rotile masinii.
* Pietonii sunt obligati sa treaca prin toate santierele pe langa care trec, indiferent daca acolo se lucreaza si exista bucati imense de ciment mutate din loc in loc de macarale cat un bloc de etaje.
* Utilajele care efectueaza lucrari asupra carosabilului trebuie sa scoata un scartait cat mai suparator si cat mai puternic (ceva asemanator cu o bucata de creta care zgarie tabla, dar la un volum mult mai mare).+

Si un mic bonus:

* Persoanele care se aseaza la masa la o terasa sunt obligati sa isi lase liber cainele dintr-o rasa cat mai violenta, fara botnita si fara sa foloseasca orice mijloc de a impiedica animalul sa faca rau cuiva. Azi am avut contact doar cu un rottweiler.

Ora 6.00 ? into?narea imnu?lui natio?nal ?Pusca si cureaua lata?

Ora 6.10 ? Jur?nal de stiri (in cadrul jur?na?lu?lui, vom trans?mite in direct tradi?tio?nala intoarcere zil?nica din Bamboo la Pala?tul Cotroceni a pre?sedinte?lui Elena Basescu)

Ora 7.00 ? Mati?nal ?Dimi?ne?ata devreme? cu Marian Valo?rosu? si Magda Ciu?mac. Rubrici: Fit?ness cu Nikita, Tratarea rani?lor de cutit si a musca?turi?lor de leu cu Fra?tii Camataru, Horo?scop cu Vrajitoarea Maria Campina si Sa mancam sanatos cu Oana Roman

Ora 9.00 ? ?Din dragoste? (reluare). Prezinta Petre Roman.

Ora 10.00 ? Emi?siune speciala (program pen?tru mino?ritatea romanilor)

Ora 10.05 ? Trans?mi?siune directa de la Ate?neu ? concert extraordi?nar ?The three turbo tenors pe sistem? Sori?nel Copi?lul de Aur, Babi Minune si Flo?rin Salam sub bagheta excelentei sale Dan Bur?suc

Ora 11.30 ? Talk-show poli?tic. Prezinta : Mihai Tatulici? Tema zilei: Scandal la Ministe?rul Culturii! Ministra Daniela Gyorfi acuzata de con?sili?e?rul preziden?tial Monica Iacob Ridzi ca si-a ope?rat sanii pe bani publici.

Ora 12.30 ? Jur?na?lul de stiri al amie?zii. In direct : Confe?rinta de presa la Pala?tul Vic?to?ria al primului-ministru Elena Udrea.

Ora 13.00 ? Serial ? ?Tanar si neli?nistit? (epi?so?dul 127857) In acest epi?sod, Vic?tor New?man pune in pahar 50 g de gin tonic. In epi?so?dul de maine ridica paharul. Nu ratati luni! Atunci va bea ginul!

Ora 14.00 ? Univer?sitatea Spiru Haret prezinta : Cur?suri in direct. Oferta pro?mo?tio?nala! Urmareste 7 zile cur?sul de medicina si pri?mesti o licenta in Arhitectura si un doc?to?rat in sti?inte sociale!

Ora 15.00 ? Monde?nii (sin?gura emi?siune de divertis?ment in care, pen?tru a evita efectele nedo?rite, vedetele si poli?ticie?nii se imita singuri)

Ora 16.30 ? Acces direct. Cu Madalin Ione?scu. Subiectele zilei : Un pen?sio?nar i-a bagat sotiei goble?nurile in anus. Imagini specta?cu?loase de la radiografie! Tolea Ciu?mac l-a batut pe Horia Roman Patapievici pen?tru ca acesta din urma nu l-a salutat cu inde?ajuns de multa condescendenta. Mons?trul din lacul IOR! Un somn gigan?tic a inghi?tit clen?tii unei terase! Printre cli?enti: Cos?tin Mar?cu?lescu! Sca?pat din sto?ma?cul som?nu?lui, Cos?tin vine sa-si lanseze noul album de muzica lautareasca.

Ora 19.00 ? Princi?pa?lul jur?nal de stiri al zilei. Subiecte : Vizita oficiala a pre?sedinte?lui Elena Basescu in tara vecina si prietena Con?stanta. Pre?sedintele roman si Regele Radu Mazare discuta eli?mi?narea vizelor pen?tru cetate?nii romani care vor sa viziteze sta?tul Con?stanta. Avertizare de cani?cula. Tempe?ra?turi de peste 55 de grade. Cetate?nii sen?sibili la foc sunt rugati sa stea in casa.

Ora 20.00 ? Film artistic indian : ?TARGOVETUL MUSTACIOS?. Este povestea romantata a unei tinere care pleaca din ora?se?lul natal pen?tru a-si urma visul de a deveni sofe?rita de TIR. La cur?sul de legi?slatie, intal?ne?ste un tanar orb care dorea sa devina sofer de taxi. Fata, pe numele ei Khalya, il con?sidera urat dar se indragosteste de inteligenta sa si amandoi fac doi gemeni. Dar tatal Khalyei nu e de acord cu aceasta casa?to?rie si vine sa se razbune. De-aici fil?mul devine cu adevarat inte?re?sant. Batra?nul afla ca gine?rele sau ii este de fapt fiu. Asadar geme?nii sunt rodul unui incest. De rusine, geme?nii intra pe unde au iesit deci Khalya devine iar gravida. Toti trei pleaca in cautarea unui tata de con?juctura si il gasesc in per?soana unui traficant de ceai de musetel, pe numele sau Jaban Ran. Geme?nii se nasc din nou dar tatal de con?junctura ii ucide si pleaca in Ame?rica impre?una cu o plapu?mareasa de care era indragos?tit inca de pe vre?mea marii foa?mete, atunci cand a ucis, a taiat si a manacat un TARGOVET MUSTACIOS. The end.

Ora 22.30 ? Tras?niti in NATO. Epi?so?dul 23500. Cel mai longeviv sit?com din isto?ria Universului!

Ora 23.00 ? In gura ma-tii. Revista pre?sei.

Ora 24.00 ? Late night show. Laura Andre?san si invita?tii sai. Asistenta per?ma?nenta: Mircea Sto?ian. Subiectul zilei: Cente?nar!!! Mama Zina Dumitrescu la 100 de ani si 100 de tentative de sinucidere!

Ora 1.00 ? Dan Diaco?ne?scu Direct. Seri?a?lul Elodia.

Ora 3.00 ? Noap?tea petrecare?ti?lor. Program liber de manele.

Adriancar
EVO I

Mesaj de Adriancar » Lun Feb 08, 2010 10:17 am

Dragilor , colegilor , asta nu-i banc e viitorul ...
Hai sa ne trezim la realitate !!!

sebasita
EVO I

Mesaj de sebasita » Mar Feb 09, 2010 5:10 pm

4 chinezi, chu, bu, fu si su se hotarasc sa emigreze in america. acolo, pentru o integrare mai buna se hotarasc sa isi schimbe numele. astfel, chu a devenit chuck, bu a devenit buck.....iar fetele fu si su au hotarat sa se intoarca in china

Tavi
EVO I

Mesaj de Tavi » Mie Feb 10, 2010 6:28 pm

Un oltean şi un ardelean erau ?ntr-un tren.
Olteanul: M-a făcut muica oltean, măăă!
Ardeleanul: No, acuma, iart-o !

Eu am ajuns, in sfarsit, la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea.
- Si, sunteti multumiti ?
- Bineinteles! O zi bem, o zi mancam?

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”