angel eyes pt lancer?
- The Hammer
- EVO I
http://www.v-leds.com/Shop/Control/fp/s ... /SFV/32481 multe led-uri ; ne stimuleaza imaginatia
la chestii de genul montat eleron, capac rezervor, protectii praguri si angel eyes :-D cred ca nu prea merita sa mergi la service daca te pricepi putin din doua motive:
1 pt ca o sa-ti tina masina in service mult mai mult decat necesar
2 te vor taxa corespuzator
Asa ca le-am montat eu chiar daca m-am chinuit destul de mult cu ele (cel mai mult la desfacerea farului)
Ca si costuri a fost 45 $ kitul de pe ebay + transportul
Succes la mesterit
P.S. daca nu vrei sa te complici ai putea incerca totusi la o firma de tunung unde lucrurile vor fi mult mai simple decat la reprezentant.
Asa ca le-am montat eu chiar daca m-am chinuit destul de mult cu ele (cel mai mult la desfacerea farului)
Succes la mesterit
P.S. daca nu vrei sa te complici ai putea incerca totusi la o firma de tunung unde lucrurile vor fi mult mai simple decat la reprezentant.
QUOTE (gabor13us)la chestii de genul montat eleron, capac rezervor, protectii praguri si angel eyes :-D cred ca nu prea merita sa mergi la service daca te pricepi putin din doua motive:
Succes la mesterit
Tocmai ca pentru angel eyes trebuia sa mergi in service. Stiu ca orice modificare de genul asta duce la pierderea garantiei pe partea electrica. Iti recomand cand te duci la revizie sau prin service sa le dai jos ca sigur o sa se lege de ele. :roll:
Succes la mesterit
Tocmai ca pentru angel eyes trebuia sa mergi in service. Stiu ca orice modificare de genul asta duce la pierderea garantiei pe partea electrica. Iti recomand cand te duci la revizie sau prin service sa le dai jos ca sigur o sa se lege de ele. :roll:
Hammer, scuze, am crezut ca vorbesti de Lancerul Classic, ca ai pus o poza cu un classic. La classic, lampa farului are un diametru imens, cam 20 cm.
Speedy, daca sticla farului este prinsa de corpul farului cu cleme, e destul de usor sa scoti inelele. Daca sticla este lipita, asta presupune sa dai farul jos, sa-l "coci" 10 minute in cuptor la 120 de grade, sa-l scoti, sa-l dezlipesti, sa-i scoti inelele, sa-i pui sticla la loc, sa-l bagi inca 10 minute la temperatura mentionata si pe urma sa-l montezi la loc pe masina.
Speedy, daca sticla farului este prinsa de corpul farului cu cleme, e destul de usor sa scoti inelele. Daca sticla este lipita, asta presupune sa dai farul jos, sa-l "coci" 10 minute in cuptor la 120 de grade, sa-l scoti, sa-l dezlipesti, sa-i scoti inelele, sa-i pui sticla la loc, sa-l bagi inca 10 minute la temperatura mentionata si pe urma sa-l montezi la loc pe masina.