Mitsubishi Lancer X (tuning si modificari optice)
Mulțumesc mult .
Aveți cumva idee mai este cineva pe forum care și-a montat stopuri cu tehnologie led ? Mă interesează impresii, fiabilitate, probleme etc. ?n special ca să știu ce fac cu stopurile stock av?nd ?n vedere că nu aș mai avea nevoie de ele, sunt aproape noi adică au mai puțin de un an și nu prezintă nici un fel de lovituri sau zg?rieturi drept pentru care mă bătea g?ndul să le mărit sau să mă apuc să le "tunez" nițel .
Aveți cumva idee mai este cineva pe forum care și-a montat stopuri cu tehnologie led ? Mă interesează impresii, fiabilitate, probleme etc. ?n special ca să știu ce fac cu stopurile stock av?nd ?n vedere că nu aș mai avea nevoie de ele, sunt aproape noi adică au mai puțin de un an și nu prezintă nici un fel de lovituri sau zg?rieturi drept pentru care mă bătea g?ndul să le mărit sau să mă apuc să le "tunez" nițel .
- shadow2blade
- EVO I
Welcome to the club . Am si eu acelasi model de stopuri, din cate imi amintesc n-am avut nici o problema cu mufa de la portbagaj. Am avut insa probleme cu o eroare in bord pe care am rezolvat-o cu legarea in paralel cu un bec. Eu le am din noiembrie si pana acum n-am avut probleme cu ele , adica n-a intrat apa , nu s-a ars nici un led , nu se face condens in ele. Sper sa o tina tot asa cel putin 2 ani .
- shadow2blade
- EVO I