Pleoape pe Lancer
:| nu prea le stiu... baieti va mai explic o data!... nu fac bani pe astea... de aia nu prea fac comenzi... va rog sa convertiti valuta cu www.cursbnm.com si vedeti in mare cat e pretu...
QUOTE (Vladutz` @ Mar 20 2009, 01:46 AM) chiar nu mai vrea nimeni sa si ia pleoape? ne a lovit criza urat pe toti sa inteleg :|
Ma Vlad, eu i-am zis lui fratit-o ca iti fac eu rost de pleoapele mult dorite dar mi-a zis ca ai dat deja comanda la zimbet. Pai ai dat sau nu? Eu ti le pot face rost si saptamana viitoare, numai ca trebuie sa le vopsesti. Oricum te va costa 200 ron, deci si mai ieftin.
Ma Vlad, eu i-am zis lui fratit-o ca iti fac eu rost de pleoapele mult dorite dar mi-a zis ca ai dat deja comanda la zimbet. Pai ai dat sau nu? Eu ti le pot face rost si saptamana viitoare, numai ca trebuie sa le vopsesti. Oricum te va costa 200 ron, deci si mai ieftin.
QUOTE (zimbet @ Mar 20 2009, 09:16 AM) nu am luat avans... poti sa i le dai... te-ai plictisit de ele???
Nu le dau pe ale mele
Aduce un prieten din Bucuresti dar toate sunt negre de aceea trebuiesc vopsite. In rest, identice cu cele luate prin tine. Sa ma contacteze vlad si te scap eu de efort, plus ca de la bucuresti vin mai repede.
Nu le dau pe ale mele
Aduce un prieten din Bucuresti dar toate sunt negre de aceea trebuiesc vopsite. In rest, identice cu cele luate prin tine. Sa ma contacteze vlad si te scap eu de efort, plus ca de la bucuresti vin mai repede.