Custom Taillights
- diablo_666
- EVO I
Ar fi o treaba buna sa fie de acurd sa ne trimita factura cu o valoare mai mica, astfel incat sa nu platim vama. Dupa cum v-am spus, eu sunt paralel cu ebay-ul, dar imi plac stopurile, asa ca, daca se ia o hotarare si ne ajuta cineva, eu ma bag la un "shopping".
(....ca fapt divers, in povestea "eleronul din sri lanca" eu am platit taxe vamale 65 euro pentru o valoare a marfii de 400 usd....dar am inteles de la dl. vames ca aceste taxe vamale se calculeaza in functie de tara de provenienta a marfii; o alta chestie ar fi aceea ca, daca taxele vamale se ridica la o valoare ce nu depaseste 45 euro, esti scutit de plata acestor taxe, daca esti persoana fizica - asta o stiu tot de la dl. vames cu care am stat la povesti cand am ridicat eleronul din vama)
(....ca fapt divers, in povestea "eleronul din sri lanca" eu am platit taxe vamale 65 euro pentru o valoare a marfii de 400 usd....dar am inteles de la dl. vames ca aceste taxe vamale se calculeaza in functie de tara de provenienta a marfii; o alta chestie ar fi aceea ca, daca taxele vamale se ridica la o valoare ce nu depaseste 45 euro, esti scutit de plata acestor taxe, daca esti persoana fizica - asta o stiu tot de la dl. vames cu care am stat la povesti cand am ridicat eleronul din vama)
QUOTE (santto @ Sep 4 2009, 10:34 PM) sunteti siguri ca alea se potrivesc pe lancerurile noastre? pe acolo scria de evo.......
Nu sunt diferente la lampile spate intre cele 2modele
QUOTE (santto @ Sep 4 2009, 10:34 PM) apropo unele sunt negre....ce faci cu politia?
Banuiesc ca vor veni cu certificat de omologare.. daca nu, va trebui mers la RAR pt omologare
Nu sunt diferente la lampile spate intre cele 2modele
QUOTE (santto @ Sep 4 2009, 10:34 PM) apropo unele sunt negre....ce faci cu politia?
Banuiesc ca vor veni cu certificat de omologare.. daca nu, va trebui mers la RAR pt omologare
Certificat de omologare pentru ce? Daca te opreste un militian nu are de unde sa stie ca stopurile tale sunt facute sau nu de mitsubishi sa ca nu sunt cele din fabrica. Daca era un logan si-ar fi dat seama ca nu sunt cele originale. Plus ca in legislatie sunt prevazute culorile luminilor si nu forma sau culoarea de background a stopurilor. Daca ai avea lumini albastre in loc de cele rosii obisnuite atunci s-ar lua de tine. Eu zic ca e ultima chestie de care ati putea sa va faceti griji.
Pretul livrarii de 59$ nu se modifica daca se comanda o cantitate mai mare? Daca nu, care ar fi avantajele unui Group Buy?
Pretul livrarii de 59$ nu se modifica daca se comanda o cantitate mai mare? Daca nu, care ar fi avantajele unui Group Buy?
dar decat de pe ebay nu mai bine de aici ....
http://autocityimports.com/2008-lancer- ... _2953.html
este linkul data de mitsuc si par mai seriosi
http://autocityimports.com/2008-lancer- ... _2953.html
este linkul data de mitsuc si par mai seriosi
QUOTE (cix @ Sep 6 2009, 01:03 PM) Certificat de omologare pentru ce? Daca te opreste un militian nu are de unde sa stie ca stopurile tale sunt facute sau nu de mitsubishi sa ca nu sunt cele din fabrica. Daca era un logan si-ar fi dat seama ca nu sunt cele originale. Plus ca in legislatie sunt prevazute culorile luminilor si nu forma sau culoarea de background a stopurilor. Daca ai avea lumini albastre in loc de cele rosii obisnuite atunci s-ar lua de tine. Eu zic ca e ultima chestie de care ati putea sa va faceti griji.
Daca stau sa ma gandesc nu cred ca e avantajos un group-buy... deoarece nu stiu cum ar fi sa trimita cei din SUA 7-8 seturi de stopuri catre o singura persoana.
L.E. am mai observat ceva... nu cumva aceste blocuri optice nu au stop de ceata ?!?
Daca stau sa ma gandesc nu cred ca e avantajos un group-buy... deoarece nu stiu cum ar fi sa trimita cei din SUA 7-8 seturi de stopuri catre o singura persoana.
L.E. am mai observat ceva... nu cumva aceste blocuri optice nu au stop de ceata ?!?
- shadow2blade
- EVO I
Din ce-am gasit pe youtube.... sunt FOARTE bright stopurile astea.... atat de puternice incat cred ca deranjeaza.
2008 lancer new LED taillights [MOVIE]
In schimb...imi place cum se vad in filmuletul acesta luminile de mers inapoi.
[MOVIE] LED Taillights
In orice caz...schimbarea ar fi de mare efect
2008 lancer new LED taillights [MOVIE]
In schimb...imi place cum se vad in filmuletul acesta luminile de mers inapoi.
[MOVIE] LED Taillights
In orice caz...schimbarea ar fi de mare efect
QUOTE (SickneS @ Sep 7 2009, 05:58 PM) ... problema ar fi cum naibii sa trimita omuletii de acolo cateva seturi catre o singura persoana
De ce ar fi asta problema?? crezi ca-i intereseaza ce faci tu mai departe cu seturile?
poate le revinzi... poate le tii de schimb... asta nu-i probl lor..
si cred ca vor fi incantati sa vanda mai multe seturi unui singur client.
la 3-4-5 seturi comandate se poate vb si de un discount bun...
De ce ar fi asta problema?? crezi ca-i intereseaza ce faci tu mai departe cu seturile?
poate le revinzi... poate le tii de schimb... asta nu-i probl lor..
si cred ca vor fi incantati sa vanda mai multe seturi unui singur client.
la 3-4-5 seturi comandate se poate vb si de un discount bun...