angel eyes pt lancer?

Tuning si modificari optice: jante, exterior, interior...
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Noi 19, 2008 11:11 am

pai ce treaba are cu partea electrica, le conectezi la cablu ce duce la becu de pozitie... iti pierzi garantia la far, deoarece apare riscu de a se aburi... :roll:

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Noi 19, 2008 11:28 am

Intre inele si instalatia electrica mai exista si un ridicator de tensiune (balast).

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mie Noi 19, 2008 11:43 am

hmmmmmmmmm... da fara el nu se poate... pai balastul pt xenon nu e interzis...

gabor13us
EVO I

Mesaj de gabor13us » Mie Noi 19, 2008 4:47 pm

nu vad de ce as pierde garantia...eventual doar pentru far.
farul e izolat si procesul de desfacere l-a descris marty putin mai sus.
si da, exista balast si pt inele.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Noi 19, 2008 6:26 pm

Tocmai, iti spun din surse sigure, angel eyes si xenon la WV si AUDI puse in alta parte decat la service => pierderea garantiei pe partea electrica.

La mitsubishi recunosc, nu stiu cum e. Dar nu as face asa ceva fara sa intreb. La cum sunt romanii nu m-ar mira sa fie la fel.

The Hammer
EVO I

Mesaj de The Hammer » Joi Noi 20, 2008 9:24 am

marty , nici o problema, oricum ai avut dreptate crezand ca ma refer la clasic din cauza pozei....
eu cand am intrebat cat m-ar costa angel eyes-urile mi s-a spus ceva de 2 si putin , daca vreau ccfl despre care am auzit ca sunt cele mai bune . se gasesc si solutii mai ieftine dar posibilitatea sa se strice/arda este mai mare plus ca nu sunt atat de placute ochiului si vis-a-vis de garantie am sunat la mitsubishi , le-am explicat ca as vrea sa imi pun si ca trebuie sa dau geamul jos etc si mi-au spus ca NU afecteaza garantia .i...desigur ca se poate sa fi primit o parere neavizata pt ca asa cum stim cu totii , cati mecanici intrebi atatea pareri

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Noi 20, 2008 9:43 am

Iti pierzi garantia daca aduci modificari la instalatia electrica sau daca faci modificari la partea mecanica. Am intrebat si aceasta a fost raspunsul.

The Hammer
EVO I

Mesaj de The Hammer » Joi Noi 20, 2008 10:18 am

...cum ziceam....cati oameni atatea pareri )

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Joi Noi 20, 2008 10:25 am

Si eu am sunat la mitsubishi ca vreau sa-mi montez instalatie de xenon la EI ... si n-au avut nici o problema. Probabil ca o montez la ei.

The Hammer
EVO I

Mesaj de The Hammer » Joi Noi 20, 2008 10:31 am

pai asta mi se pare normal.si mie mi-au spus cand mi-am luat masina ca pot face orice modificare atata timp cat modificarea o fac EI ..... si totusi ma indoiesc ca daca ma duc cu o plasa in care sa am o turbina de audi 3.0 or sa fie de acord sa mi-o monteze )

Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning si modificari optice”