Chiptuning benzina Mitsubishi Colt, Lancer, Pajero, Carisma

Modificari pt performanta: resoftari, evacuare, turbo, etc.
Scrie răspuns
Doc
EVO I

Mesaj de Doc » Lun Sep 29, 2008 11:58 am

Din pacate nici un fabricant nu va autoriza interventiile asupra masinii in perioada de garantie, chiar si la EVO. La Lancer 2.0 DI-D se pot aplica doua metode pentru modificare, una prin mufa OBD (posibil vizibila in service prin contorizare) si una prin BDM (nu se contorizeaza interventia). Atata timp cat interventia nu este vizibila la revizii, sansele sunt mici de a pierde garantia la masina. Dintre toate modelele europene, doar VW si BMW verifica masinile pentru detectarea tuning-ul dar si pentru acestea s-au gasit solutii tehnice de trecere a testelor. Raspunsul se afla chiar si pe site-ul nostru: http://www.obdtuning.ro/?s=articol&id=33

Adriancar
EVO I

Mesaj de Adriancar » Mar Sep 30, 2008 9:49 am

@Doc

Salut corectitudinea si onestitatea Dvs.

Doc
EVO I

Mesaj de Doc » Mar Sep 30, 2008 11:38 am

@adriancar: iti multumesc pentru compliment. Prin setul de intrebari si raspunsuri de pe site am incercat sa informez clientii ca prin tuning se pot expune la unele riscuri, precum garantia contractuala sau uzura unor componente mecanice consumabile (placute si discuri frana, ambreiaj, sistem suspensie, anvelope, turbina etc) si ca e bine sa tina cont de indicatiile si recomandarile noastre, de a alege varianta de tuning potrivita masinii. Totusi chiar si in conditiile acestea exista foarte multi clienti posesori de masini noi care fac aceste modificari. Unii stiu exact ce vor de la masina si tuning, iar altii care

Va rog sa cititi cu atentie setul de intrebari si raspunsuri de pe site (http://www.obdtuning.ro/index.php?s=articol). E posibil sa gasiti multe raspunsuri la intrebarile dvs. Daca credeti ca lipseste ceva sau nu sunteti pe deplin lamuriti cu aceste raspunsuri va rog sa ma anuntati.

Ursu
EVO I

Mesaj de Ursu » Mar Sep 30, 2008 5:15 pm

salut
pt lancer 2008 1.8 benzina cat imi da cipu?

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Sep 30, 2008 5:50 pm

La un Lancer X 2008 2.0L 150CP ce poti face? Nu l-am gasit in lista... (zi-mi si de consum)

Doc
EVO I

Mesaj de Doc » Mie Oct 01, 2008 4:02 pm

Astazi am facut primul Mitsu de pe acest forum direct pe dyno si anume un COLT CZT 1.5i Turbo 150cp. Rezultatul obtinut inainte si dupa tuning se poate vedea in graficul afisat mai jos:

Original 164CP (5810RPM) dupa remapare 198CP (6211RPM) si cuplu de la 213Nm (3851RPM) la 292Nm (3455RPM). Pe masina era instalat un filtru conic K&N si finala schimbata.
Fişiere ataşate
DYNO_COLTmic.jpg
DYNO_COLTmic.jpg (51.23 KiB) Vizualizat de 2925 ori

SEBASTIAN
EVO I

Mesaj de SEBASTIAN » Sâm Oct 18, 2008 6:26 pm

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Sâm Oct 18, 2008 11:35 pm

QUOTE (SEBASTIAN)*****

De acord, chiar nu trebuia sa te bagi peste topicul omului. Solicit sa iti fie sters postul.

andrei

Mesaj de andrei » Dum Oct 19, 2008 8:56 am

Zilele acestea voi revizui Regulamentul, unde printre altele va fi adaugat si urmatorul subpunct (preluat de pe forumul RoadRunners la sesizarea lui Jeff):
Nu se face concurenta neloiala - nu postati contraoferte mai avantajoase pe topicul initiat de vanzator, de genul "Luati de la mine, aduc eu mai ieftin/bun/repede..." - ban 14 zile. - Se va aplica in cazul unei viitoare abateri.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Dum Oct 19, 2008 10:04 am

nici tu Doc nici Sebastian nu mi-a dat un raspuns in privinta modelului meu de lancer... :|

e atat de greu sa va informati???

Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”