Placuta De Frana + Altele...

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi L200
Scrie răspuns
apetreicatalin67
EVO I

Mesaj de apetreicatalin67 » Vin Oct 09, 2009 10:28 pm

Am vrut sa pun placuta pe dreapta si eu,dar nu mi-a dat voie mecanicul,a zis ca ochiosul[thailandezul]n-a puso el de prost acolo,oricum daca vrei sa ampingi buba sa nu faca zgomot,trebuie sa dai geanta jos ca e protejata de un guler.M-ati anebunit an seara asta cu filtrele voastre de polen,iar nu dorm......da spuneti si la mosu unde v-a crescut voua filtru.Eu sigur nu am ca m-am saturat de sters praful an masina.toata vara.......Ce parere aveti despre zgomotul din cutia de viteze,cand motorul e cald,luati piciorul de pe ambreaj, brrrrrrr brrrrrrr brrrrrr..........calci ambreajul si auzi cel mai sublim,suav zgomot de MASCUL FEROCE SI VIRIL,EXCITABIL SI FRAGIL[sper ca v-a placut comparatia]...vds..

cristian_sen
EVO I

Mesaj de cristian_sen » Vin Oct 09, 2009 10:47 pm

Faci cum vrei dar de ce sa puna placutele unde vrea el ? Sa le puna unde trebuie,unde a zis fabricantul adica pe EXTERIOR aia cu senzor! Sper ca nu e acelasi mecanic care-ti face si distributia,eu unul nu i-as da o lucrare asa importanta daca nu stie sau nu vrea sa puna corect niste placute de frana! Si gandeste-te putin Cataline,cine draq o sa stea sa dea jos roata si protectia de tabla ca sa traga senzorul de pe disc pe sub masina? Nu e putin aiurea? Pe cand pe exterior nu e nevoie decat de o surubelnita. NU trebuie sa impingi nimic ci sa tragi de mustatile alea curbate.
Fitrul polen ai sigur ,nu stiu daca unul mare sau doua mici ca-s mai multe modele...e folositor cand ai ''recirculare'' in masina pentru a impiedica ,cu anumite limite normal,accesul mirosului si fumului din exterior. Nu face minuni. Praful intra pe oriund in masina,cand deschizi usa sau geamul sa chiar in mers se ridica de pe covorase ..deci nu e din cauza lui.Este pozitionat inaintea ventilatorului din bord dar in momentul asta chiar nu-mi amintesc cum se ajunge la el,pe la motor sau prin interiorul masinii.Maine iti zic sigur.
Cu garda e belea mare si pe aici si mai nou nu mai vor sa cada la pace...le e frica! Eu am luat azi 3 puncte avertisment pentru faruri si centura .M-a vazut speriat si nu mi-a mai dat amenda.De cauciucuri nu ti-a zis nimic? Trebuia sa-i zici ca esti vanator si le folosesti doar pe camp la '' vitei ucisi,caprioare anjunghiate''
Nu e o idee buna sa accelerezi motorul cu ambreiajul calcat,se duce ambreiajul repede.De fapt nu prea am inteles bine ce zici tu acolo,cand ''luati piciorul de ambreiaj'' cand ''calcati ambreiajul''...cum e pana la urma?

apetreicatalin67
EVO I

Mesaj de apetreicatalin67 » Sâm Oct 10, 2009 6:14 pm

Ma refeream la zgomotul care NU al face cutia cand ai ambreiajul calcat si la GALAGIA pe care o face cutia cand ai ambreiajul pe liber si motorul cald[adica face galagie la relanti].De cauciucuri nu a zis nimic,ca nu ies an evidenta f.tare,decat ca sant scrise cu alb de fabrica,iar diferenta de dimensiune o observa un profesionist,nu militian.Am gasit,cu ajutorul lui Garcia,locul f.de polen si am s-al cumpar.....Baaaaa,...da m-a stropit asta azi, cu un ras de ala.....colorat...de m-a umplut de incomplehensibilitate acuta....L-am rugat, sa al transcrie pe forum....De unde te-a saltat,de te-a prins fara lumini,ca numai an afara localitatilor e obligatorie f.mica,eu mai umblu cu proiectoarele si le motivez ca-mi protejez oglinda la far sau ca am un bec pe f. mica care nu face contact bine si pana la service merg cu proiectoarele sa nu se anteleaga gresit de catre participantii la trafic ca le dau blit[sau pe militiani ca-i salut].Iar cu placuta,am pus-o,acolo unde am gasit-o si punct....o mai caut peste...120000km.....Am mai patit o chestie pe la 70000km,mi-a ramas treapta la reductor,blocata antre ,4x4 si 4x4 viteza mare...dar va spun maine,ca azi e tarziu...vds...

Garsia
EVO I

Mesaj de Garsia » Sâm Oct 10, 2009 8:59 pm

Ma cum dracu se i-a politia de voi nu stiu, pe mine de cand am cumparat masina niciodata nu m-a oprit politia. Aici in Cta Navodari, nici nu ma gandesc ca ma vor opri vreodata. Eu primul lucru pe care l-am facut cand am cumparat masina mi-am pus xenoane de 9000 k si la faruri si la proiectoare. Cu alea originale nu vedeam nici la 3 m in fata. Apoi acel zgomot pe care il auzi cand merge la relanti este din interiorul motorului am uitat cum dracu ii spune, este un zgomot specific si dispare cand apesi ambreajul asa ca nu ai cei face la acel zgomot.
In alta ordine de idei, lasa naibi placutele alea asa cum trebuie nu mai scobi masina aia si in fund ca o sa te lase cand iti va fii lumea mai draga.
Mai Cata nu Garcia ci Garsia cu s , ok?
Eu filtru de polen mi-am pus si la Logan-ul meu care are asa ceva locas special ptr el, dar golanii din service nu spun si ti-l pun pe blat.
V-am spus ca acum cateva zile am prins 200 cu ea pe autostrada, m-a ajutat si vantul din spate. L-am umilit pe unul cu Santa Fe. Trecuse el cu figuri in cap pe langa mine si s-a uitat asa , o uitatura asa de m-a enervat...e f..... mama masii de treaba ma depaseste asta pe mine si i-am dat. Am ajuns la 200 simteam ca nu mai putea masina sa traga , dar era rece afara si era si vantul cu mine l-am lasat pe saracia aia in urma sa imi miroasa fumul de la roti...

cristian_sen
EVO I

Mesaj de cristian_sen » Sâm Oct 10, 2009 10:11 pm

Pe mine m-a oprit la benzinaria Celsy,luasem cu scartz curba aia cand sa urc in intersectie...exterior,localitate nici nu stiu ce e acolo dar erau la produs chilotzarii.
Zgomotoul ala care se aude cand calci-ridici ambreiajul la ralanti este rulmentul de presiune si se aude de cand masina e noua dar se accentueza odata cu uzura,nu-i problema.
Garsia esti un adevarat ,si eu am boala pe santafisti ! Si pe aia care merg cu luminile de ceata cand e senin afara!

Garsia
EVO I

Mesaj de Garsia » Sâm Oct 10, 2009 10:22 pm

Pai prietene daca nu ai si tu grija de baietii din Ovidiu de aia te-au luat ...te duce tati la post la Ovidiu, la post la Lumina si te faci prieten cu ei si o sa vezi ce bine o sa fie ...ce dracu eu sa te invat doar ai papica pe mana si sti ce bine merge ca moneda de schimb...of of mai mai...

cristian_sen
EVO I

Mesaj de cristian_sen » Sâm Oct 10, 2009 10:37 pm

Ca intodeauna esti un prieten adevarat. Ma grabeam si nu aveam chef sa stau la palavre cu ei ,am facut pe prostu' ,mi-au dat procesu' si gata am plecat in 3 min. Pentru cazuri de astea banale nu are rost sa apelezi ''unde trebuie'' pur si simplu nu se merita.Politaiu' era din Navodari garantat,Lumina,Ovidiu tot de Navodari apartin ca politie parca.Oricum eram curat la puncte ,acum am si eu 3 de prasila acolo...
Am uitat sa va zic ,azi in parcare la CityMall m-am uitat la un L200 si avea placuta cu senzor tot pe drepata exterior ...parca as fi obsedat asa am inceput sa ma uit dupa masini mai Cataline

Garsia
EVO I

Mesaj de Garsia » Sâm Oct 10, 2009 10:48 pm

Hai sa il innebunesc pe Cata...sti, eu mi-am pus camera de mansalier cu ecran lcd in masina...se vede super si nu mai am nevoie de senzori, are si infrared

cristian_sen
EVO I

Mesaj de cristian_sen » Sâm Oct 10, 2009 10:57 pm

Da am vazut-o si eu ,e tare jucaria. Dar incerc sa descurc in continuare cu rudimentarii senzori care intre timp s-au stricat. Mie mi-ar place ceve de genu' asta : PC car.. Are tot ce vrei,audio,video,gps si camera marsarier.

Garsia
EVO I

Mesaj de Garsia » Sâm Oct 10, 2009 11:01 pm

Are ...dar are si tragere de inima la hoti asa ca ... mai bine asa cum sunt acum...si asa sunt cum sunt sa mai pun si asa ceva in masina si pun vreun film ceva, dracului, ma duc in camp sau mai rau, mor in accident cu asa ceva...nu este bun asa ceva ...

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi L200”