Posesori Mitsubishi Cluj
- adrian lancer
- EVO I
QUOTE (driverx @ Jan 18 2009, 08:53 PM) Damn, daca vedeam mai repede topicu si veneam si eu, stricam toata privelistea cu Lanceru meu Classic
Nu cred,modelul clasic a consacrat Lancerul,dar ramai cu ochii pe topic,am stabilit sa ne intalnim cam o data pe luna!
QUOTE (alinutzu @ Jan 18 2009, 08:47 PM) mc adrian pt poze...ce upgrade-uri sunt pe masini si care au meritat care nu?
Sunt destule,de la tips-uri pana la finale sport,angel eyes,folii,suporti nr.de evo,kituri sport etc.Toate merita,schimba si personalizeaza masina!
Nu cred,modelul clasic a consacrat Lancerul,dar ramai cu ochii pe topic,am stabilit sa ne intalnim cam o data pe luna!
QUOTE (alinutzu @ Jan 18 2009, 08:47 PM) mc adrian pt poze...ce upgrade-uri sunt pe masini si care au meritat care nu?
Sunt destule,de la tips-uri pana la finale sport,angel eyes,folii,suporti nr.de evo,kituri sport etc.Toate merita,schimba si personalizeaza masina!
intamplarea face ca una dintre masini sa apartina fratelui meu...si eu sun fan Mitsu...am citit pe forum cum ca finalele sport pt diesel nu schimba suntetul daca nu scoti catalizator..toba centrala etc...mie mi se pare ca finala de pe WWU schimba sunetul...dar nu intrun sunet deranjant..un sunet sport...placut
- adrian lancer
- EVO I
- goldeye3002
- EVO I
A fost o intalnire destul de reusita(parerea mea), am discutat multe despre masinile noastre, am facut schimb de idei, diferite upgrade-uri si experiente.A fost toata gama de motorizari,am ascultat sound-uri de diesel,tobe si mufler tips-uri.Ce sa o mai tot lungesc, a fost calumea
La cat mai multe pe viitor, sper ca nu am parut dezgustat de masina, cum am lasat impresia de cateva ori pe forum...
Daca credeti ca va pot ajuta cu diverse lucruri(montat numarul ca la evo, folie pe bara fata, tuburi si altele), mi-ar face mare placere sa o fac, un sfat,o idee, pentru ca am vazut ca altii stiu sa faca acest lucru si stiu cat am cautat, m-am chinuit eu sa le pun in practica, rasfoind multe alte forumuri. Numai bine.
La cat mai multe pe viitor, sper ca nu am parut dezgustat de masina, cum am lasat impresia de cateva ori pe forum...
Daca credeti ca va pot ajuta cu diverse lucruri(montat numarul ca la evo, folie pe bara fata, tuburi si altele), mi-ar face mare placere sa o fac, un sfat,o idee, pentru ca am vazut ca altii stiu sa faca acest lucru si stiu cat am cautat, m-am chinuit eu sa le pun in practica, rasfoind multe alte forumuri. Numai bine.
- adrian lancer
- EVO I
- adrian lancer
- EVO I
- goldeye3002
- EVO I