Intalnire Timisoara

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Joi Mai 20, 2010 6:44 pm

In cazul meu e posibil sa fi fost accentul!
Oamenii credeau ca vind ceva si-mi faceau semn cu mana de "dispari" imediat dupa ce salutam.
Succes Puiu daca vrei da-mi un PM si-ti trimit flayerul in format word
Poti sa-l descarci de pe undeva de aici dar pana gasesc link-ul...
Daca e sa ne intalnim Duminica numai dimineata pana-n 10 !
Duminica e singura zi pentru familie asa ca nu merge mai tarziu!
Sa vedem alte propuneri...dac-or mai fi...

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Joi Mai 20, 2010 8:10 pm

QUOTE ...daca vrei da-mi un PM si-ti trimit flayerul in format word
Poti sa-l descarci de pe undeva de aici dar pana gasesc link-ul...

Flyerele cu mitsu.ro se pot descarca de aici

Puiu

Mesaj de Puiu » Joi Mai 20, 2010 8:14 pm

Tanaka multumesc frumos!
L-am descarcat deja, stiam care este topicul
Acu sa vedem cat de norocos sunt

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Joi Mai 20, 2010 9:56 pm

Propunere :
Luni 24 mai e zi nelucratoare pentru majoritatea!
Locatia : parcare REAL aeroport
Ora 11 am
Cine e pentru ??? Cine e contra ??? Abtineri ???

Puiu

Mesaj de Puiu » Joi Mai 20, 2010 10:32 pm

Suna bine!
Sunt de acord pt luni la 11.

Chryss03 e si el din TM, am nr de lui de tel. o sa-l anunt. vad ca nu a mai intrat de mult pe forum, probabil tot probleme cu masina: ii da "in nas" atunci cand o tureaza peste 3500-4000rpm si nu gasise rezolvare nici acu 2 zile.

Mai stiu un tip Bebe cu Mitsu Colt '95 lucreaza la Georgescu automobile o sa-l contactez si pe el sa vedem poate ne adunam cativa.

Jeff

Mesaj de Jeff » Joi Mai 20, 2010 10:34 pm

Luni 24 mai ora 11 Real aeroport e ok pt mine.

Tavi
EVO I

Mesaj de Tavi » Vin Mai 21, 2010 9:16 am

Salutare si de la mine!
O sa particip si eu la intalniri, cat de des pot, si se pare ca pana acum sunt singurul cu Pajero... singura problema e ca eu sunt plecat din tara 2 saptamani/luna.
Eu propun sa se stabileasca o zi din saptamana si o ora care sa ramana vesnic valabile de intalnire la cafea sau... stiu eu, sau daca vi se pare prea des (dar nu cred) o data la 2 saptamani, sau la o luna, etc, dar fiind saptamanal dupa parerea mea sunt mai multe sanse sa ne intalnim. Cine poate vine, cine nu, nu, si punem in fiecare saptamana in topicul asta sau in altul impresii de la intalnire cu nr. de participanti, poze, etc. In sensul asta mie mi-ar conveni duminica dimineata intre orele 10-13, pentru ca-mi duc nevasta si copiii la biserica si sunt liber.
Acum in 24 nu sunt acasa, ma intorc in tara in 28, dar ne vedem la urmatoarele intalniri. Promit ca o sa vin de fiecare data cand sunt acasa.
Va salut pe toti!
Asta sunt eu, ca sa ma recunoasteti:
Fişiere ataşate
250520094371.jpg
250520094371.jpg (60.61 KiB) Vizualizat de 2281 ori

Puiu

Mesaj de Puiu » Vin Mai 21, 2010 9:19 pm

Salut Tavi,
Ce sa spun, imi pare bine ca esti dispus sa vii la intalniri de fiecare data cand esti acasa.
Usor,usor incepem sa ne intalnim "timid", dar in viitorul apropiat pun pariu ca ne "dezghetam".

Chryss03 -Colt '98 1.6 a confirmat prezenta la intalnire.

chryss03
EVO I

Mesaj de chryss03 » Vin Mai 21, 2010 11:40 pm

...sorry de intarziere, iata-ma din nou pe aici, confirm prezenta luni la aeroport, de obicei eu incerc sa fac primul pas, chiar si in trafic, asa am dat de Puiu...si bine am facut ca uite...el mai are ceva timp sa ne adune cumva si pe aici, in Timisoara...nu de alta dar pasionati de Mitsubishi sunt multi chiar daca incepatori asta nu inseamna ca nu ar trebui sa facem ceva in privinta asta...sfaturi, idei, piese, discutii, etc...sunt atatea de spus, eu...inca nu am rezolvat marea mea problema cu acceleratia...na, mai sunt si probleme financiare, mai ales pe ceata asta insa...nu ma las, in fine, important este sa ne adunam cumva...Timisoara este destul de mare si...eu zic ca vom gasi un loc si mai ales timp. Salutari tuturor ...

Puiu

Mesaj de Puiu » Sâm Mai 22, 2010 10:05 pm

Azi (sambata 22.05) la semafor la Mcdonalds Spitalul judetean, vad un Colt IV (sub '96) mic, negru si cu atitudine, m-am luat dupa el, dupa ce am incalcat vreo 2 reguli de circulatie si l-am si pierdut din vaz, am dat cu presupusul: daca pe balantei a facut dreapta pe naturii (in spatele spit judetean) si apoi a intrat pe cantului? si pac l-am gasit pe om, parca la piata giroc.
M-am prezentat frumos, i-am spus care-i treaba si vom vedea..... daca sunt norocos:D
Va salut!

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”