Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Mai 19, 2008 10:36 am

eu am tot vazut domnisoare ( doamne ) la volanul lancerurilor . Chiar si pe variantele sport, nu numai pe cele de 1.6.
Pe blvd Tineretului, vad in fiecare dimineata un lancer alb de 1.6, dar inca nu am vazut si proprietarul. Orele noastre de plecat la work cred ca difera

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Lun Mai 19, 2008 10:59 am

stiu si eu lancerul de pe tineretului; a fost intr-un timp si putin sifonat in spate asta iarna. acum in ultima vreme nu l-am mai vazut.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Mai 19, 2008 11:28 am

eu l-am mai vazut ,si da era un pic sifonat.
Pai , daca l-ai vazut pe asta , l-ai vazut si pe al meu . Cred

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Mai 22, 2008 1:02 pm

QUOTE (adictoma)vazut aseara(10mai) in berceni un new lancer silver cu numarul B-xx-GKT cu sticker pe portiera stanga-spate. In prima faza am vrut oprit in fata cinematografului Cultural dar eram in graba mare si a trebuit sa-mi iau talpasita. Se recunoaste cineva?

Prezent! Eu sunt cu GKT

In timpul saptamanii il conduce sotia, pentru ca eu nu am nervi sa conduc din Berceni in Pipera in timpul saptamanii. Dar recuperez in weekend...

QUOTE (thor)Eu am vazut un Lancer 2008 condus de o gagica....nu credeam ca apuc ziua aia...

Daca era argintiu, ai mai sus explicatia.

Interesant ce face masina asta, a inceput sotia sa se bage la liniute la semafor...
Nu prea stie ea sa plece cum trebuie de pe loc, dar atitudinea conteaza...

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Joi Mai 22, 2008 4:46 pm

QUOTE (goangaus)QUOTE (adictoma)vazut aseara(10mai) in berceni un new lancer silver cu numarul B-xx-GKT cu sticker pe portiera stanga-spate. In prima faza am vrut oprit in fata cinematografului Cultural dar eram in graba mare si a trebuit sa-mi iau talpasita. Se recunoaste cineva?

Prezent! Eu sunt cu GKT

In timpul saptamanii il conduce sotia, pentru ca eu nu am nervi sa conduc din Berceni in Pipera in timpul saptamanii. Dar recuperez in weekend...

QUOTE (thor)Eu am vazut un Lancer 2008 condus de o gagica....nu credeam ca apuc ziua aia...

Interesant ce face masina asta, a inceput sotia sa se bage la liniute la semafor...

Nu va inghesuiti, baieti...
Am si eu o sotie nervoasa la volanul Lancer-ului argintiu...)
Ce e drept, pleaca bine de pe loc si chiar cred ca e dispusa si la liniute la semafor....lol...
Ar fi interesanta o liniuta intre neveste...ce ziceti?

thor
EVO I

Mesaj de thor » Joi Mai 22, 2008 8:29 pm

QUOTE (goangaus)QUOTE (adictoma)vazut aseara(10mai) in berceni un new lancer silver cu numarul B-xx-GKT cu sticker pe portiera stanga-spate. In prima faza am vrut oprit in fata cinematografului Cultural dar eram in graba mare si a trebuit sa-mi iau talpasita. Se recunoaste cineva?

Prezent! Eu sunt cu GKT

Este cumva Lancerul din parcarea subterana de la Auchan...?....ca il vad de fiecare data cand merg acolo....
Gagica pe care am vazut-o la volanul unui Lancer 2008 era in centru si era roshu....

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Mai 22, 2008 10:49 pm

QUOTE (thor)[Este cumva Lancerul din parcarea subterana de la Auchan...?....ca il vad de fiecare data cand merg acolo....
Gagica pe care am vazut-o la volanul unui Lancer 2008 era in centru si era roshu....

Ala e!

...Nu va ganditi ca sotia e mereu la cumparaturi, acolo lucreaza

Ady
EVO I

Mesaj de Ady » Joi Mai 22, 2008 11:18 pm

Care parchezi pe str. Almasul Mic (Lancer argintiu numere rosii).

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Sâm Mai 24, 2008 7:21 pm

QUOTE (cristibna)eu l-am mai vazut ,si da era un pic sifonat.
Pai , daca l-ai vazut pe asta , l-ai vazut si pe al meu . Cred

pe al tau l-am vazut zilele astea tot pe tineretului unedva vis-a-vis de palatul copiilor. frumoase jante

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Sâm Mai 24, 2008 7:53 pm

Acolo stau si se poate vedea cand nu sunt la munca sau cand nu umblu hai-hui . Multumesc pentru ''jante'' . Chiar imi plac si mie

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”