Intalnire Comuna Intre Cluburi

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
marocanu2009
EVO I

Mesaj de marocanu2009 » Vin Oct 15, 2010 11:41 pm

uite de faza cu filmatul nu stiam, eram ocupat mai prin spate cu admiratul masinilor in principiu ar fi interesant daca am gasi un loc public unde sa nu avem probleme din cauza magazinelor.....
LE: pacat ca nu l-au rugat si pe posesorul de EVO sa faca putin show

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Oct 15, 2010 11:42 pm

nu nu... eu am vrut mai multe... un drift ceva... de sunet am fost incatat... a mea e mai slabuta + ca ii pun toba stoc in cateva zile... vreau sa fac liniste in familie...
ms de mica prezentare... in gandul meu: "sunteti putini, dar tari!"

marocanu2009
EVO I

Mesaj de marocanu2009 » Vin Oct 15, 2010 11:45 pm

apropo: cand se va difuza ce s-a filmat in seara asta?

florescu
EVO I

Mesaj de florescu » Vin Oct 15, 2010 11:49 pm

@zimbet: daca masina ta e cea cu nr de MD sa stii ca imi place mult cum arata (mai putin jantele) no offence! Am vazut-o si la eroii revolutiei cand am ajuns acasa

@marocanu2009: Cei e la Autoforum ne-au spus ca aparem in emisiunea de sambata viitoare (peste 8 zile). Cei de la TVR ne suna sa ne spuna cand difuzeaza imaginile. Cat despre restul (voom si autoshow), nu stiu cand se vor scrie articolele si cand vor aparea pozele.

Over and out! Noapte buna si weekend placut tuturor. A fost o placere sa va intalnesc

GeorgeB
EVO I

Mesaj de GeorgeB » Vin Oct 15, 2010 11:51 pm

am ajuns si eu acasa. pe drum m-am intalnit cu cele 2 motoare verzi (kawa z750) care au facut cateva ture mai tarziu prin parcare. a fost interesant.
a fost o intalnire placuta, pentru subaru all time record pentru numarul de participanti.
am fost dominati la numar de participanti am dominat la turbo/marca

sper sa mai repetam.

si va lansez si o invitatie pentru o vizita pe Euroring la anul prin aprilie undeva.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Vin Oct 15, 2010 11:53 pm

cei care ati facut poze sa le puneti aici sa le vedem si noi....a fost ok...numar record pt posesori de mitsu

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Vin Oct 15, 2010 11:54 pm

QUOTE (ferocus @ Oct 15 2010, 06:08 PM) o sa fie cel putin unul

Si ce exemplar Felicitari!
QUOTE (florescu @ Oct 15 2010, 11:24 PM) Noi ne-am depasit recordul de masini avute la intalniri

Si noi au fost peste 40 de Mitsubishi, asa, la o numaratoare sumara...

QUOTE (GeorgeB @ Oct 15 2010, 11:51 PM) si va lansez si o invitatie pentru o vizita pe Euroring la anul prin aprilie undeva.

Suna interesant....

marocanu2009
EVO I

Mesaj de marocanu2009 » Vin Oct 15, 2010 11:55 pm

deabia astept ce mi-a placut e ca eu cand am venit erau camerele si lumea cu ochii pe mine or fi fost xenoanele galbene sau faptul ca eram singurul cu Colt Nou in momentul ala ?

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Oct 15, 2010 11:58 pm

Multumesc in numele echipei Mitsu pentru participarea la aceasta aroganta si sper ca pana la urma sa ne iasa toate ''apele'' sa zic asa si sa mai organizam ceva de genul . Pe viitor si in tara si poate si JDM style . Ramane de vazut cum ne organizam .
Avand in vedere ca a fost o intalnire fara prea mult tam-tam, eu zic ca a iesit bine si prezenta a fost mai numeroasa decat ma asteptam . Nu pot decat sa ma bucur , pacat ca nu a fost vara cand vremea era mai placuta si ziua mai lunga, pentru ca aveai ce admira acolo
@zambet : nu prea ai cum sa faci drifturi cu 4x4 sau cu tractiune fata , si cum nu prea avem in aceste cluburi tractiune spate , cred ca iese din discutie asa ceva . Daca se incepea cu fumuri la roti , sigur eram imprastiati imediat , pentru ca nu aveam autorizatie pentru acest eveniment . Dar , oamenii prezenti au fost mai mult decat decenti si s-au comportat exemplar si chiar s-a plecat in liniste cand s-a spart gasca .

@ Mihai : ma bucur ca ne-am revazut si trebuie sa mai facem iesiri din astea , asa o sa vezi si tu ce mai ai prin ''curte''

Multumesc inca o data tuturor participantilor pentru prezenta .
See you next time

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Sâm Oct 16, 2010 12:01 am

QUOTE (GeorgeB @ Oct 15 2010, 11:51 PM) sper sa mai repetam.

si va lansez si o invitatie pentru o vizita pe Euroring la anul prin aprilie undeva.

A fost super. Si eu sper sa repetam cat mai curand.

Si pana la Euroring eu propun sa ne intalnim la o cursa pe zapada
(Sunt sigur ca se va organiza si anul acesta. Depinde si de conditiile meteo totusi)

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”