Intalnire Comuna Intre Cluburi
- marocanu2009
- EVO I
- marocanu2009
- EVO I
@zimbet: daca masina ta e cea cu nr de MD sa stii ca imi place mult cum arata (mai putin jantele) no offence! Am vazut-o si la eroii revolutiei cand am ajuns acasa
@marocanu2009: Cei e la Autoforum ne-au spus ca aparem in emisiunea de sambata viitoare (peste 8 zile). Cei de la TVR ne suna sa ne spuna cand difuzeaza imaginile. Cat despre restul (voom si autoshow), nu stiu cand se vor scrie articolele si cand vor aparea pozele.
Over and out! Noapte buna si weekend placut tuturor. A fost o placere sa va intalnesc
@marocanu2009: Cei e la Autoforum ne-au spus ca aparem in emisiunea de sambata viitoare (peste 8 zile). Cei de la TVR ne suna sa ne spuna cand difuzeaza imaginile. Cat despre restul (voom si autoshow), nu stiu cand se vor scrie articolele si cand vor aparea pozele.
Over and out! Noapte buna si weekend placut tuturor. A fost o placere sa va intalnesc
am ajuns si eu acasa. pe drum m-am intalnit cu cele 2 motoare verzi (kawa z750) care au facut cateva ture mai tarziu prin parcare. a fost interesant.
a fost o intalnire placuta, pentru subaru all time record pentru numarul de participanti.
am fost dominati la numar de participanti am dominat la turbo/marca
sper sa mai repetam.
si va lansez si o invitatie pentru o vizita pe Euroring la anul prin aprilie undeva.
a fost o intalnire placuta, pentru subaru all time record pentru numarul de participanti.
am fost dominati la numar de participanti am dominat la turbo/marca
sper sa mai repetam.
si va lansez si o invitatie pentru o vizita pe Euroring la anul prin aprilie undeva.
- marius_EVO
- EVO I
- metal_militia
- EVO I
QUOTE (ferocus @ Oct 15 2010, 06:08 PM) o sa fie cel putin unul
Si ce exemplar Felicitari!
QUOTE (florescu @ Oct 15 2010, 11:24 PM) Noi ne-am depasit recordul de masini avute la intalniri
Si noi au fost peste 40 de Mitsubishi, asa, la o numaratoare sumara...
QUOTE (GeorgeB @ Oct 15 2010, 11:51 PM) si va lansez si o invitatie pentru o vizita pe Euroring la anul prin aprilie undeva.
Suna interesant....
Si ce exemplar Felicitari!
QUOTE (florescu @ Oct 15 2010, 11:24 PM) Noi ne-am depasit recordul de masini avute la intalniri
Si noi au fost peste 40 de Mitsubishi, asa, la o numaratoare sumara...
QUOTE (GeorgeB @ Oct 15 2010, 11:51 PM) si va lansez si o invitatie pentru o vizita pe Euroring la anul prin aprilie undeva.
Suna interesant....
- marocanu2009
- EVO I
Multumesc in numele echipei Mitsu pentru participarea la aceasta aroganta si sper ca pana la urma sa ne iasa toate ''apele'' sa zic asa si sa mai organizam ceva de genul . Pe viitor si in tara si poate si JDM style . Ramane de vazut cum ne organizam .
Avand in vedere ca a fost o intalnire fara prea mult tam-tam, eu zic ca a iesit bine si prezenta a fost mai numeroasa decat ma asteptam . Nu pot decat sa ma bucur , pacat ca nu a fost vara cand vremea era mai placuta si ziua mai lunga, pentru ca aveai ce admira acolo
@zambet : nu prea ai cum sa faci drifturi cu 4x4 sau cu tractiune fata , si cum nu prea avem in aceste cluburi tractiune spate , cred ca iese din discutie asa ceva . Daca se incepea cu fumuri la roti , sigur eram imprastiati imediat , pentru ca nu aveam autorizatie pentru acest eveniment . Dar , oamenii prezenti au fost mai mult decat decenti si s-au comportat exemplar si chiar s-a plecat in liniste cand s-a spart gasca .
@ Mihai : ma bucur ca ne-am revazut si trebuie sa mai facem iesiri din astea , asa o sa vezi si tu ce mai ai prin ''curte''
Multumesc inca o data tuturor participantilor pentru prezenta .
See you next time
Avand in vedere ca a fost o intalnire fara prea mult tam-tam, eu zic ca a iesit bine si prezenta a fost mai numeroasa decat ma asteptam . Nu pot decat sa ma bucur , pacat ca nu a fost vara cand vremea era mai placuta si ziua mai lunga, pentru ca aveai ce admira acolo
@zambet : nu prea ai cum sa faci drifturi cu 4x4 sau cu tractiune fata , si cum nu prea avem in aceste cluburi tractiune spate , cred ca iese din discutie asa ceva . Daca se incepea cu fumuri la roti , sigur eram imprastiati imediat , pentru ca nu aveam autorizatie pentru acest eveniment . Dar , oamenii prezenti au fost mai mult decat decenti si s-au comportat exemplar si chiar s-a plecat in liniste cand s-a spart gasca .
@ Mihai : ma bucur ca ne-am revazut si trebuie sa mai facem iesiri din astea , asa o sa vezi si tu ce mai ai prin ''curte''
Multumesc inca o data tuturor participantilor pentru prezenta .
See you next time
QUOTE (GeorgeB @ Oct 15 2010, 11:51 PM) sper sa mai repetam.
A fost super. Si eu sper sa repetam cat mai curand.
Si pana la Euroring eu propun sa ne intalnim la o cursa pe zapada
(Sunt sigur ca se va organiza si anul acesta. Depinde si de conditiile meteo totusi)
A fost super. Si eu sper sa repetam cat mai curand.
Si pana la Euroring eu propun sa ne intalnim la o cursa pe zapada
(Sunt sigur ca se va organiza si anul acesta. Depinde si de conditiile meteo totusi)