Intalnire Mitsubishi Bucuresti
Participanti:
1. Cristi - CZ3
2. Bogdan - CZT
3. 2dor - Lancer
4. krpower -CZ3
5. NeGrutzY - CZ3
6. Gogo - CZ3 ?
7. Coobra - Colt ?
8. legacyb4 - lancer ?
9. MUTU - lancer
10. damutz - Colt ?
Cei cu semnul intrebarii nu stiu sigur daca vin, insa eu stiu sigur ca vor veni.
Data: 19 ianuarie (sambata aceasta)
Ora: 14
1. Cristi - CZ3
2. Bogdan - CZT
3. 2dor - Lancer
4. krpower -CZ3
5. NeGrutzY - CZ3
6. Gogo - CZ3 ?
7. Coobra - Colt ?
8. legacyb4 - lancer ?
9. MUTU - lancer
10. damutz - Colt ?
Cei cu semnul intrebarii nu stiu sigur daca vin, insa eu stiu sigur ca vor veni.
Data: 19 ianuarie (sambata aceasta)
Ora: 14
:evil: :evil: :evil: I HATE YOU ALL :evil: :evil: :evil:
Ultima oara am fost 3 masini (2dor ce te plangeai ca esti sufocat de colturi ca doar eram 2 la unu?)
Acum cand eu pec din bucuresti va gasiti sa va adunati un pomelnic de masini :?: :?: :?:
Sambata sunt la o nunta in galati asa ca am convins "localnicii" sa facem o intalnire in galati.
Daca faceti intalnirea duminica seara vin cu cea mai mare placere.
Si vineri seara tarziu ar fi interesant sa dam o tura prin oras si dupa sa mergem la o bere ceva.
Dar dupa cum banuiesc majoritatea vor fi foarte comozi asa ca voi rata aceasta intalnire
Ultima oara am fost 3 masini (2dor ce te plangeai ca esti sufocat de colturi ca doar eram 2 la unu?)
Acum cand eu pec din bucuresti va gasiti sa va adunati un pomelnic de masini :?: :?: :?:
Sambata sunt la o nunta in galati asa ca am convins "localnicii" sa facem o intalnire in galati.
Daca faceti intalnirea duminica seara vin cu cea mai mare placere.
Si vineri seara tarziu ar fi interesant sa dam o tura prin oras si dupa sa mergem la o bere ceva.
Dar dupa cum banuiesc majoritatea vor fi foarte comozi asa ca voi rata aceasta intalnire
si eu vin . ar fi pt prima data dar sa vad daca lucreaz sau nu si dak imi dau masina din service pana sambata ca am facut deja o saptamana de cand e acolo , si inca ceva , un stiker cu mitsu.ro -- platesc . si cristi , pls, da un id de mess ca ti-am dat mesaj pe privat dar cred ca nu ai primit .. vreau sa intreb cateva chestii mersi