Posesori Mitsubishi Cluj
Eu propun...eu sparg balciul. Duminica am o invitatie de botez ....deci ma taiati de pe lista temporar dar raman si alte intalniri. Tot asa mi-e norocu' , insa botezul asta odata este...intalniri vor mai fi. In schimb, eu oricum vin des in Cluj, mai rar in weekend, dar cu primul weekend liber (poate chiar urmatorul), voi fi prezent la Cluj doar sa ne vedem ca sa schimbam impresii...
Ca idee, eu vin si in timpul saptamanii ca sunt prins cu doctoratul prin Cluj dar nu stiu daca va vedeti si atunci, oricum voi urmari topicul si apar si eu (poate pe neanuntate ), si in principiu, voi fi toata saptamana viitoare in Cluj (dar asta de luni pana vineri), oricum, las' ca apar eu cand nici nu stiti
Sa fie o intalnire faina....
Ca idee, eu vin si in timpul saptamanii ca sunt prins cu doctoratul prin Cluj dar nu stiu daca va vedeti si atunci, oricum voi urmari topicul si apar si eu (poate pe neanuntate ), si in principiu, voi fi toata saptamana viitoare in Cluj (dar asta de luni pana vineri), oricum, las' ca apar eu cand nici nu stiti
Sa fie o intalnire faina....
- goldeye3002
- EVO I
- adrian lancer
- EVO I
- goldeye3002
- EVO I
- adrian lancer
- EVO I
- goldeye3002
- EVO I
- Razvan Jurca