Intalniri Spontane In Trafic
QUOTE (marius_EVO @ Jun 19 2010, 11:04 PM) - un lancer nou bej (la numar avea b xx PMP ) era parcat chiar langa al meu...am vazut si proprietarul dar nu am zis nimic ca poate ma credea ciudat ...in schimb cand a plecat de langa mine am vazut stickerul...care erai?....daca vedeam stickerul tau intram in vorba..dar nu lam vazut si credeam k vei reactiona altfel
Este andrei cepoi din cate tin eu minte , dar cam are absente multe in ultima vreme ( cam 1 an si ceva )
@Mitsu ( KLI ) , ce te mai plimbi....paparatii sunt peste tot
Este andrei cepoi din cate tin eu minte , dar cam are absente multe in ultima vreme ( cam 1 an si ceva )
@Mitsu ( KLI ) , ce te mai plimbi....paparatii sunt peste tot
QUOTE (cristibna @ Jun 21 2010, 09:06 AM) @Mitsu ( KLI ) , ce te mai plimbi....paparatii sunt peste tot
Nu prea sunt eu tot timpul, e mai mult taica-miu, ca pana isi cumpara masina din nou mi-a luat-o pe a mea cu japca
Claxonati-l, dati-i flashuri si daca va supara sa imi spuneti... ))
La cate stickere cu mitsu.ro am pus pe spate sigur nu ma rateaza nimeni (5 la numar)
@doza Scuze, nu am observat, eram cu ai mei la cumparaturi. Data viitoare fii mai indraznet.
Nu prea sunt eu tot timpul, e mai mult taica-miu, ca pana isi cumpara masina din nou mi-a luat-o pe a mea cu japca
Claxonati-l, dati-i flashuri si daca va supara sa imi spuneti... ))
La cate stickere cu mitsu.ro am pus pe spate sigur nu ma rateaza nimeni (5 la numar)
@doza Scuze, nu am observat, eram cu ai mei la cumparaturi. Data viitoare fii mai indraznet.
- diablo_666
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I