Ce componente (piese) ati schimbat pe lancer-ul vostru clasic?
Salut..am un Mitsubishi Lancer 2.0 DOHC 16valve, motor 4G63 aspirat, din 2007. Nu am avut probleme majore, doar un rulment roata stanga spate schimbat pe garantie la 50000 km, acum am 62000. Dar acum mi-a picat ambreiajul si nu as vrea sa-l schimb la Mitsubishi. Vreau sa-mi cumpar din alta parte dar problema e ca am cautat ceva si nu am gasit pentru modelul asta. Ma poate ajuta cineva va rog? Imi trebuie tot kitul, la service mitsubishi e 1900 ron. Thanks
- Cristian Todea
- EVO I
Lancer 1.6 105 k.
Scurta trecere in revista:
30k rectificare discuri
70k curele transmisie (scartaiau pentru ca erau pline de pietre)
75k schimbat placute (placutele noi...mitsubishi made in france....sub orice critica, acum le-am montat din nou pe cele originale)
88k inlocuit pe garantie corp clapeta acceleratie (cand se incalzea motorul se tura singura pana la 2000;in prezent se manifesta la fel, asa ca piesa a fost inlocuita de pomana)
103k kit distributie (curea, rola intinzatoare) + curele transmisie 800 lei la o reprezentanta bosh.
Intre timp, 8 schimburi de ulei, filtre (toate)
Urmeaza verificare suspensie, schimbare baterie, placute frana si, posibil, cablu de acceleratie.
Scurta trecere in revista:
30k rectificare discuri
70k curele transmisie (scartaiau pentru ca erau pline de pietre)
75k schimbat placute (placutele noi...mitsubishi made in france....sub orice critica, acum le-am montat din nou pe cele originale)
88k inlocuit pe garantie corp clapeta acceleratie (cand se incalzea motorul se tura singura pana la 2000;in prezent se manifesta la fel, asa ca piesa a fost inlocuita de pomana)
103k kit distributie (curea, rola intinzatoare) + curele transmisie 800 lei la o reprezentanta bosh.
Intre timp, 8 schimburi de ulei, filtre (toate)
Urmeaza verificare suspensie, schimbare baterie, placute frana si, posibil, cablu de acceleratie.
Cap de bara si bieleta + manopera in service mitsubishi Oradea aprox. 1300 (650 pe fiecare parte).
Referitor la piese din alte surse eu am luat cele doua curele si 3 role pentru distributie din Ungaria si am facut schimbul la un service bun din Oradea. Totul m-a costat in jur de 1300 lei (inclusiv cureaua de la alternator care era distrusa rau). Sunt curios daca a facut cineva distributia la un motor 2.0 la reprezentanta cat a costat.
Referitor la piese din alte surse eu am luat cele doua curele si 3 role pentru distributie din Ungaria si am facut schimbul la un service bun din Oradea. Totul m-a costat in jur de 1300 lei (inclusiv cureaua de la alternator care era distrusa rau). Sunt curios daca a facut cineva distributia la un motor 2.0 la reprezentanta cat a costat.