Ce componente (piese) ati schimbat pe lancer-ul vostru clasic?
QUOTE (LAV77 @ Feb 22 2010, 10:44 AM) Cap de bara si bieleta + manopera in service mitsubishi Oradea aprox. 1300 (650 pe fiecare parte).
Referitor la piese din alte surse eu am luat cele doua curele si 3 role pentru distributie din Ungaria si am facut schimbul la un service bun din Oradea. Totul m-a costat in jur de 1300 lei (inclusiv cureaua de la alternator care era distrusa rau). Sunt curios daca a facut cineva distributia la un motor 2.0 la reprezentanta cat a costat.
Nu pot sa-ti spun decat ca la reprezentanta mits din Targoviste, pompa de apa pentru 1,6 - 650 lei, curea distributie+rola 600 lei. La astea se adauga manopera 4-5 ore cu app 70 lei/h.
Pentru 2.0 probabil inca 6-7 mil...
Nu cred ca ai fi scapat sub 2000-2200 lei in cel mai bun caz.
Referitor la piese din alte surse eu am luat cele doua curele si 3 role pentru distributie din Ungaria si am facut schimbul la un service bun din Oradea. Totul m-a costat in jur de 1300 lei (inclusiv cureaua de la alternator care era distrusa rau). Sunt curios daca a facut cineva distributia la un motor 2.0 la reprezentanta cat a costat.
Nu pot sa-ti spun decat ca la reprezentanta mits din Targoviste, pompa de apa pentru 1,6 - 650 lei, curea distributie+rola 600 lei. La astea se adauga manopera 4-5 ore cu app 70 lei/h.
Pentru 2.0 probabil inca 6-7 mil...
Nu cred ca ai fi scapat sub 2000-2200 lei in cel mai bun caz.
- metal_militia
- EVO I
Am schimbat azi cablul de acceleratie ca ramanea blocata pedala in trafic aglomerat si trebuia trasa inapoi cu piciorul. Posibile cauze: mizerie adunata intre cablu si camasa protectoare sau sarmulitele din care e facut cablul au plesnit si se impotriveau miscarii cablului.
Nu exista decat original Mitsu si a costat 201lei.
Pana acum e singura piesa schimbata, in afara de ulei si filtre.
Nu exista decat original Mitsu si a costat 201lei.
Pana acum e singura piesa schimbata, in afara de ulei si filtre.
- Fişiere ataşate
-
- IMAGE_091.jpg (512.02 KiB) Vizualizat de 2310 ori
- metal_militia
- EVO I
Ma bucur ca te-am ajutat!
200lei doar piesa...pe care am asteptat-o 5 zile ca exista doar pe original. Manopera numai stiu cat a fost ca n-am factura in fata, tin minte doar ca s-a facturat 1h12min E usor de schimbat, juma'de ora i-a luat mesterului de la service. Eu am fost la un service unde mi-am dus toate masinile pe care le-am avut, deci nu la reprezentanta.
200lei doar piesa...pe care am asteptat-o 5 zile ca exista doar pe original. Manopera numai stiu cat a fost ca n-am factura in fata, tin minte doar ca s-a facturat 1h12min E usor de schimbat, juma'de ora i-a luat mesterului de la service. Eu am fost la un service unde mi-am dus toate masinile pe care le-am avut, deci nu la reprezentanta.
- metal_militia
- EVO I