Ce componente (piese) ati schimbat pe lancer-ul vostru clasic?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Lancer Classic
Scrie răspuns
gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Mar Apr 20, 2010 11:12 pm

Am schimbat astazi bieleta stanga si bucsele de la bara stabilizatoare spate, apoi am facut si geometria fata+spate (n-o mai facusem deloc pana acum).
Baietii de la service s-au miscat frumos si repejor, am avut parte si de-o mica complicatie: mi s-au rupt ambele suruburi ce fixeaza bucsa dreapta pe bara stabilizatoare, suruburi ce sunt sudate la capete. S-a rezolvat si asta si au pus 2 suruburi noi.
Pentru cei din Cluj, recomand si eu service-ul RM Auto. ( desi mi-au gresit totalul pe factura si-am observat asta abia acasa )

Avand in vedere ca ieri i-am pus si opinci si jante noi, dupa ce am plecat din service, am fost si-am dat o proba pe autostrada (ce noroc pe capul meu ca am autostrada intre Turda si Gilau ). Minune, nu mai vibreaza volanul pe franare!! Am mers si mai tare si mai potolit si nimic, vibratul a disparut, masina merge iar cum stiam eu ca ar trebui sa mearga. O fi de la noile jante, de la bieleta schimbata, de la noile opinci, habar n-am, cert e ca mi-a adus zambetul pe buze.
De troncanit n-am mai auzit nimic dar astazi a si plouat destul de mult si nici nu prea am avut drumuri "grele" sa aud ceva.

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Vin Apr 23, 2010 3:00 pm

QUOTE (Marty @ Mar 28 2010, 08:43 AM) Schimbat motoras ralenti la cca. 34500. Surpriza, nu mai imi tremura deloc la plecarea de pe loc.

Cam cat a costat dracia asta?

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Mai 03, 2010 8:19 am

LAV, dupa cum ziceam si mai devreme, a fost schimbata in garantie. De costat am inteles c-ar costa undeva in jurul a 17 mil. + TVA

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Lun Mai 03, 2010 8:37 am

am uitat ca era pe garantie. Scump rau de tot.

oly_ro
EVO I

Mesaj de oly_ro » Mar Mai 04, 2010 12:55 am

la nici o luna dupa ce l-am luat am aruncat discurile stock si am pus zimmerman
Fişiere ataşate
discuri.jpg
discuri.jpg (1.01 MiB) Vizualizat de 2531 ori

body
EVO I

Mesaj de body » Mar Mai 04, 2010 8:55 am

Si eu am celebrul troncanit pe spate si un zgomot ciudat pe fata cand merg pe drum nasol de tara si iau curbe - initial mi-au schimbat nu-sh ce bucsa la volan , o vreme zgomotul din fata a disparut , apoi a reaparut .
Referitor la zona de la portbagaj unde sunt tampoanele alea , am pus niste bumbi din aia de pasla care se pun la mobile ca sa nu zgarie parchetul si e ok .
Bujiile le-am schimbat acum cateva luni cu NGK cu electrozi de iridiu si merg super ok .
Anyway a mea a iesit din garantie pt ca ultima revizie nu am mai facut-o la dealer ci la alt service si nu am folosit piese originale .

Mawsynram
EVO I

Mesaj de Mawsynram » Mar Mai 04, 2010 12:08 pm

Daca este cineva interesat de capetele de bara , noi(nefolosite) , pe original sa-mi trimita un PM.
Le-am cumparat dar nu a fost nevoie sa le schimb.

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Mar Mai 04, 2010 12:49 pm

Oly .. spune-ne si noua unde cat si cum ? Multumit de ele?

Mawsynram
EVO I

Mesaj de Mawsynram » Mar Mai 04, 2010 11:23 pm

Cred ca m-ai inteles gresit , initial am cumparat mai multe piese dar am schimbat doar bieletele antiruliu si bucsile de la barile stabilizatoare.
Capetele de bara nu le-am schimbat ca nu a fost nevoie si mi-au ramas. Asadar nu am ce face cu ele si vreau sa le dau.

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Mie Mai 05, 2010 7:03 am

da, dar eu vorbeam de postul asta : QUOTE la nici o luna dupa ce l-am luat am aruncat discurile stock si am pus zimmerman al lui oly_ro

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancer Classic”