LANCER 1.8 si COLT CZ3 ...fan mitsu
QUOTE (Vibe)O singura precizare... din cate stiu.. trebuie sa se incarce balast-ul o singura data... apoi poti da flash-uri linistit .
P.S. si eu tot doar pe faza scurta am xenon. Eventual o sa-mi iau pentru faza lunga niste becuri mai puternice ca oricum faza lunga se foloseste cand esti SINGUR pe drum
ah super ca ai ridicat aceasta tema... sunt becuri mai puternice... eu as vrea (pe faza lunga) si pe FAR mers cu spatele... :roll:
P.S. si eu tot doar pe faza scurta am xenon. Eventual o sa-mi iau pentru faza lunga niste becuri mai puternice ca oricum faza lunga se foloseste cand esti SINGUR pe drum
ah super ca ai ridicat aceasta tema... sunt becuri mai puternice... eu as vrea (pe faza lunga) si pe FAR mers cu spatele... :roll:
- Corliceanu
- EVO I
- Corliceanu
- EVO I
Singura chestie e ca voi va puneti xenoane pe faruri care nu au fost gandite pentru asta si vedeti mult mai bine, dar nu va ganditi la cei care se deplaseaza pe sensul opus voua.
Farurile care vin din fabrica cu xenon au auto-leveling si se regeleaza automat pe inaltime ca sa nu ii afecteze pe cei care se deplaseaza pe contrazens. Deasemenea farurile cu xenon ajung sa orbeasca si in momentul in care farul este murdar. de-aia masinile care vin din fabrica cu xenon au si spalatoare la faruri.
Nu stiu cum fac restul, dar eu daca ma intalnesc cu unu care ma orbeste cu xenoanele aftermarket, il orbesc si eu cu xenonul de pe faza lunga.
Spor la orbit.
Farurile care vin din fabrica cu xenon au auto-leveling si se regeleaza automat pe inaltime ca sa nu ii afecteze pe cei care se deplaseaza pe contrazens. Deasemenea farurile cu xenon ajung sa orbeasca si in momentul in care farul este murdar. de-aia masinile care vin din fabrica cu xenon au si spalatoare la faruri.
Nu stiu cum fac restul, dar eu daca ma intalnesc cu unu care ma orbeste cu xenoanele aftermarket, il orbesc si eu cu xenonul de pe faza lunga.
Spor la orbit.
Nu prea se gasesc HB3 pe la noi... niste Philips as fi vrut sa-mi iau. nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu FAR mers cu spatele ... sa ineleg ca te refereai la becul ce se aprinde cand dai cu spatele... eu ma gandeam la alternativa cu led-uri.
P.S. daca sunt reglate corespunzator nu orbesc cu nimic... eu in weekend am facut un drum de vreo 200 de km noaptea... nimeni nu a dat blitz sau ceva... sunt multi.. f multi care au xenon si sunt reglate prost.
P.S. daca sunt reglate corespunzator nu orbesc cu nimic... eu in weekend am facut un drum de vreo 200 de km noaptea... nimeni nu a dat blitz sau ceva... sunt multi.. f multi care au xenon si sunt reglate prost.
QUOTE (Vibe)Nu prea se gasesc HB3 pe la noi... niste Philips as fi vrut sa-mi iau. nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu FAR mers cu spatele ... sa ineleg ca te refereai la becul ce se aprinde cand dai cu spatele... eu ma gandeam la alternativa cu led-uri.
nu cred ca ledurile sunt mai puternice... da ai inteles corect...
uite jos de tot... http://xenonline.ro/produse.html
nu cred ca ledurile sunt mai puternice... da ai inteles corect...
uite jos de tot... http://xenonline.ro/produse.html
QUOTE (cix)Singura chestie e ca voi va puneti xenoane pe faruri care nu au fost gandite pentru asta si vedeti mult mai bine, dar nu va ganditi la cei care se deplaseaza pe sensul opus voua.
Spor la orbit.
Si pe mine ma omoara cei cu xenon after reglate aiurea. Unii chiar tin cont si le regleaza bine, dar altii.. Si cand le dau o faza lunga de xenon se face zi pe o portiune de 100m ) O solutie ar fi cumpararea farului cu totul, dar este foarte scump.
Spor la orbit.
Si pe mine ma omoara cei cu xenon after reglate aiurea. Unii chiar tin cont si le regleaza bine, dar altii.. Si cand le dau o faza lunga de xenon se face zi pe o portiune de 100m ) O solutie ar fi cumpararea farului cu totul, dar este foarte scump.