LANCER 1.8 si COLT CZ3 ...fan mitsu

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Lancer Classic
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Dec 04, 2008 9:03 am

cum a zis vibe, eu nu am avut timp sa-ti descriu atuncea... si pe faza lunga, gandestete ca ai intarziere de 3sec... cum e sa dai flash-uri si sa aprinzi farurile cu intarziere... dupa ce mi-am pus xenon, faza lunga o folosesc doar pt flash-uri... atat...

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Joi Dec 04, 2008 9:32 am

O singura precizare... din cate stiu.. trebuie sa se incarce balast-ul o singura data... apoi poti da flash-uri linistit .

P.S. si eu tot doar pe faza scurta am xenon. Eventual o sa-mi iau pentru faza lunga niste becuri mai puternice ca oricum faza lunga se foloseste cand esti SINGUR pe drum

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Dec 04, 2008 9:59 am

QUOTE (Vibe)O singura precizare... din cate stiu.. trebuie sa se incarce balast-ul o singura data... apoi poti da flash-uri linistit .

P.S. si eu tot doar pe faza scurta am xenon. Eventual o sa-mi iau pentru faza lunga niste becuri mai puternice ca oricum faza lunga se foloseste cand esti SINGUR pe drum

ah super ca ai ridicat aceasta tema... sunt becuri mai puternice... eu as vrea (pe faza lunga) si pe FAR mers cu spatele... :roll:

Corliceanu
EVO I

Mesaj de Corliceanu » Joi Dec 04, 2008 11:47 am

poze facute aseara :-D
Fişiere ataşate
IMG_6485.jpg
IMG_6485.jpg (104.87 KiB) Vizualizat de 2377 ori
IMG_6487.jpg
IMG_6487.jpg (107.78 KiB) Vizualizat de 2377 ori

Corliceanu
EVO I

Mesaj de Corliceanu » Joi Dec 04, 2008 11:49 am

Cred ca m-ati convins...ma gandeam totusi pozitiile alea galbene merita schimbate.
xenoanele sunt de 6000K

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Dec 04, 2008 12:08 pm

Singura chestie e ca voi va puneti xenoane pe faruri care nu au fost gandite pentru asta si vedeti mult mai bine, dar nu va ganditi la cei care se deplaseaza pe sensul opus voua.
Farurile care vin din fabrica cu xenon au auto-leveling si se regeleaza automat pe inaltime ca sa nu ii afecteze pe cei care se deplaseaza pe contrazens. Deasemenea farurile cu xenon ajung sa orbeasca si in momentul in care farul este murdar. de-aia masinile care vin din fabrica cu xenon au si spalatoare la faruri.
Nu stiu cum fac restul, dar eu daca ma intalnesc cu unu care ma orbeste cu xenoanele aftermarket, il orbesc si eu cu xenonul de pe faza lunga.
Spor la orbit.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Dec 04, 2008 12:18 pm

ai xenon pe faza lunga (nu te cred)... stiu ca incomodez lumea, de aia si le cobor...

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Joi Dec 04, 2008 12:20 pm

Nu prea se gasesc HB3 pe la noi... niste Philips as fi vrut sa-mi iau. nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu FAR mers cu spatele ... sa ineleg ca te refereai la becul ce se aprinde cand dai cu spatele... eu ma gandeam la alternativa cu led-uri.

P.S. daca sunt reglate corespunzator nu orbesc cu nimic... eu in weekend am facut un drum de vreo 200 de km noaptea... nimeni nu a dat blitz sau ceva... sunt multi.. f multi care au xenon si sunt reglate prost.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Dec 04, 2008 12:21 pm

QUOTE (Vibe)Nu prea se gasesc HB3 pe la noi... niste Philips as fi vrut sa-mi iau. nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu FAR mers cu spatele ... sa ineleg ca te refereai la becul ce se aprinde cand dai cu spatele... eu ma gandeam la alternativa cu led-uri.

nu cred ca ledurile sunt mai puternice... da ai inteles corect...
uite jos de tot... http://xenonline.ro/produse.html

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Dec 04, 2008 12:22 pm

QUOTE (cix)Singura chestie e ca voi va puneti xenoane pe faruri care nu au fost gandite pentru asta si vedeti mult mai bine, dar nu va ganditi la cei care se deplaseaza pe sensul opus voua.
Farurile care vin din fabrica cu xenon au auto-leveling si se regeleaza automat pe inaltime ca sa nu ii afecteze pe cei care se deplaseaza pe contrazens. Deasemenea farurile cu xenon ajung sa orbeasca si in momentul in care farul este murdar. de-aia masinile care vin din fabrica cu xenon au si spalatoare la faruri.
Nu stiu cum fac restul, dar eu daca ma intalnesc cu unu care ma orbeste cu xenoanele aftermarket, il orbesc si eu cu xenonul de pe faza lunga.
Spor la orbit.

Si pe mine ma omoara cei cu xenon after reglate aiurea. Unii chiar tin cont si le regleaza bine, dar altii.. Si cand le dau o faza lunga de xenon se face zi pe o portiune de 100m ) O solutie ar fi cumpararea farului cu totul, dar este foarte scump.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancer Classic”