Vopsea Lancer 2008
Eu cred ca reprezentantii importatorilor citesc. De fapt sunt sigur ca citesc. Si cred ca mai baga cate o vorba buna. Nu vreau sa se supere nimeni dar nu pot sa accept o explicatie imbecila de genul " vopsea ecologica" . Ea exista dar eu nu o accept. Am terminat cu pet-urile, cu noxele din aer, cu efectul de sera si a mai ramas vopseaua .....Ce anume polueaza? Cand o vopsesc sau cand se duce masina la Remat? Am vazut , e drept in film vopsitorii ermetic izolate , cu muncitori echipati cu costume de protectie si cu masti, sau eventual roboti, care vopseau fara ca eventualele substante chimice sa se disperseze in atmosfera. Mai mult, existau niste filtre care recuperau diluantii care rezultau dupa vopsire (intarirea vopselei insemnand evaporarea diluantului). Asa cum am mai spus cred ca este vorba de reducerea costurilor. Sau mai rau...... Ca la faxuri si imprimante. Faxul costa 40 de euro iar cartusul face 30 de euro. Nu ii invat eu sa faca afaceri . Dar parca nici chiar asa. Eu am incept discutia atragand atentia celor care vor sa isi cumpere.....De multe ori un produs care arata bine are alte probleme pe care le descoperi dupa aceea......
Sun satul de atitudini corporatiste ale unor companii care vor sa te faca dependent de produsele si serviciile lor. Gen Microsoft sau altele ..... Stiti, totusi nu suntem la jocuri mecanice . Acolo bagi banul constient fiind ca poti sa castigi (ceea ce vrei de fapt) dar si ca poti sa pierzi. Aici bagi banul sa castigi..... Eu cel puti am achitat-o cash. Dar asta nu are importanta...... Constati dupa aceea ca nu este ceea ce scrie. Eu am doar 4000 de km cu ea. Ce sa mai zica unul cu L200 sau Pajero care costa o caruta de bani. Parca as fi luat-o din Europa de la pod.....Numai acolo atunci cand ajungi acasa se strica jucaria. Repet, a venit deja zgariata....
Confirm problema cu vopseaua neagra de la Mitsubishi 2008, eu avand un Outlander. Nu ai voie sa o atingi daca exista ceva praf pe ea. Daca faci asta ai o serie frumoasa de dungi albe. Masina nu are nici un an si capota arata in soare ca o mare panza de paianjen. Eu deocamdata nu am vopseaua sarita pe nicaieri dar nu am insistat foarte mut cu cautarile. Ma gandeam la un moment data sa ma duc sa ii fac un polish pe capota dar cred ca daca ii fac asta o sa sa se ia toata vopseaua. A incercat cineva?
Prime , vad ca esti un ecologist desavarsit .
Hai s-o luam altfel .
Se produc o serie de compusi chimici la vopsirea masinilor , da ?
Cum e mai bine ? Sa se faca o singura data si calitativ sa reziste cativa ani ?
Sau sa ma duc eu de 2-3 ori pe an sa o revopsesc ?
Cand se produc mai multi compusi chimici nocivi ?
Asa ca asta e o abureala . Banii sunt singura ecologizare a planetei ...
Hai s-o luam altfel .
Se produc o serie de compusi chimici la vopsirea masinilor , da ?
Cum e mai bine ? Sa se faca o singura data si calitativ sa reziste cativa ani ?
Sau sa ma duc eu de 2-3 ori pe an sa o revopsesc ?
Cand se produc mai multi compusi chimici nocivi ?
Asa ca asta e o abureala . Banii sunt singura ecologizare a planetei ...
ce am vrut sa zic este ca nu faci un lucru de o caliate mai slaba doar ca sa te afli in treaba. cei care vor sa isi cumpere lancer trebuie sa aiba in vedere acest aspect. eu zic ca este foarte important sa iti iei o masina care sa aiba durabilitate. este un criteriu de selectie dintre multitudunea de oferte. eu nu cred ca gradul de cultura ecologica se masoara asa. ma simt destul de educat si nu sunt de acord cu acest lucru . sa faci un produs de o calitate slaba din acest motiv. de altfel si lipsa brichetei este o mitocanie. cica nu incurajeaza fumatul . atunci sa nu prevada locasul brichetei. nu sunt specilaist , sunt inginer constructor, stfel incat nu pot sa diagnostichez paranoia asa usor. in general o discutie isi are rostul daca dupa incheiere ei cele doua (sau mai multe) parti implicate se gandesc macar la ce au spus ceilalti interlocutori. m-am gandit pana sa mai scriu din nou . faptul ca cineva are alta parere nu il face mai destept neaparat decat mine. este un forum , si trebuie sa respectam parerile celorlalti. ar trebui sa se refere la subiect si nu la persoane. in concluzie, ecologisti, neecologisti fiti atenti cand cumparati mitsubishi lancer 2008.
Am postat mult despre calitatea proasta , chiar foarte proasta a vopselei , fara sa am probleme majore .
De azi am trecut la alt nivel, stiind ca nu sunt singurul caruia i se intampla.
In afara de zgarieturile inevitabile dupa spalare , cele din spatele manerelor si praguri , o ciupitura mica pe capota si o stersatura la fel de mica dar foarte vizibila din cauza grundului alb ramas , nu le luam chiar asa in serios din cauza ca erai expediat din start daca faceai referire de calitatea vopselei , celor raspunzatori de garantia respectiva .
Deja vopseaua nu se mai zgarie , se COJESTE !!!
Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cum practic pica vospeaua de pe bara fata . Initial am crezut ca a lovit-o careva in parcare , dar cand m-am apropiat mai mult am vazut cum se exfoliaza vopseaua la imbinarea dintre bara fata stanga si aripa .
Sa vad explicatii cand ma prezint cu ea la service si pun problema garantiei .
Repet , masina nu a fost atinsa .
Am facut 2 poze cu tel dar nu se distinge . Am sa pun altele mai clare .
Sub vopsea, culoarea grundului sau ce o fi , este inchisa fata de cea dupa tabla mai exact portiera .
Partea mai luciosa e cea unde nu mai este vopseaua . Daca dai cu degetul se duce toata. Ii las pe cei din service sa faca asta .
De azi am trecut la alt nivel, stiind ca nu sunt singurul caruia i se intampla.
In afara de zgarieturile inevitabile dupa spalare , cele din spatele manerelor si praguri , o ciupitura mica pe capota si o stersatura la fel de mica dar foarte vizibila din cauza grundului alb ramas , nu le luam chiar asa in serios din cauza ca erai expediat din start daca faceai referire de calitatea vopselei , celor raspunzatori de garantia respectiva .
Deja vopseaua nu se mai zgarie , se COJESTE !!!
Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cum practic pica vospeaua de pe bara fata . Initial am crezut ca a lovit-o careva in parcare , dar cand m-am apropiat mai mult am vazut cum se exfoliaza vopseaua la imbinarea dintre bara fata stanga si aripa .
Sa vad explicatii cand ma prezint cu ea la service si pun problema garantiei .
Repet , masina nu a fost atinsa .
Am facut 2 poze cu tel dar nu se distinge . Am sa pun altele mai clare .
Sub vopsea, culoarea grundului sau ce o fi , este inchisa fata de cea dupa tabla mai exact portiera .
Partea mai luciosa e cea unde nu mai este vopseaua . Daca dai cu degetul se duce toata. Ii las pe cei din service sa faca asta .
- Fişiere ataşate
-
- SP_A0383.jpg (528.27 KiB) Vizualizat de 2900 ori
-
- SP_A0382.jpg (587.57 KiB) Vizualizat de 2903 ori
- goldeye3002
- EVO I