Informatii despre Lancer 1.8
QUOTE (fantomas_22)SALUT LA TOATA LUMEA. AM DAT AVANS LA UN MITSHU DE 1.8 :-D PRIN MARTIE SI NORMAL TERMENUL DE LIVRARE DE PE FACTURA PROFORMA ESTE DE 15 MAI ,DAR DEALERUL A ZIS CA S-AR PUTEA SA VINA PE LA SFARSITUL LUNI ACESTEIA. MA INTREB CUM ,,FERICITUL POSESOR'' DE 1.8 D-NUL LANCERLOT DACA NU MA INSEL A INTRAT IN POSESIA MASINII DACA LA SFARSITUL LUNII APRILIE AM INTELES CA VIN PRIMELE MODELE DE 1.8 IN ROMANIA???????????? :roll: :roll: :roll: :roll: DACA CHIAR VORBESTE SERIOS IL FELICIT PT ACHIZITIE SI S-O ,,PILOTEZE'' SANATOS SI FARA EVENIMENTE.DACA CINEVA DINTRE VOI A MAI AVUT MITSHU BENZINAR, SA-MI SPUNA SI MIE CATE CEVA DESPRE CONSUM CA M-AU CAM SPERIAT PRIETENII SI CUNOSTIINTELE IN LEGATURA CU CONSUMUL UNII POATE MAI RAUTACIOSI DIN FIRE VORBESC DE CEL PUTIN 12 - 13 IN ORAS LA ORE DE VARF SI M-AU PUS PE GANDURI IN LEGATURA CU ALEGEREA FACUTA :? :? :? :?
Iti intelegem entuziasmul, felicitari.
Te rog nu mai scrie cu caps si nu mai abuza de semnele de punctuatie
Iti intelegem entuziasmul, felicitari.
Te rog nu mai scrie cu caps si nu mai abuza de semnele de punctuatie
QUOTE (fantomas_22)SALUT LA TOATA LUMEA. AM DAT AVANS LA UN MITSHU DE 1.8 :-D PRIN MARTIE SI NORMAL TERMENUL DE LIVRARE DE PE FACTURA PROFORMA ESTE DE 15 MAI ,DAR DEALERUL A ZIS CA S-AR PUTEA SA VINA PE LA SFARSITUL LUNI ACESTEIA. MA INTREB CUM ,,FERICITUL POSESOR'' DE 1.8 D-NUL LANCERLOT DACA NU MA INSEL A INTRAT IN POSESIA MASINII DACA LA SFARSITUL LUNII APRILIE AM INTELES CA VIN PRIMELE MODELE DE 1.8 IN ROMANIA???????????? :roll: :roll: :roll: :roll: DACA CHIAR VORBESTE SERIOS IL FELICIT PT ACHIZITIE SI S-O ,,PILOTEZE'' SANATOS SI FARA EVENIMENTE.DACA CINEVA DINTRE VOI A MAI AVUT MITSHU BENZINAR, SA-MI SPUNA SI MIE CATE CEVA DESPRE CONSUM CA M-AU CAM SPERIAT PRIETENII SI CUNOSTIINTELE IN LEGATURA CU CONSUMUL UNII POATE MAI RAUTACIOSI DIN FIRE VORBESC DE CEL PUTIN 12 - 13 IN ORAS LA ORE DE VARF SI M-AU PUS PE GANDURI IN LEGATURA CU ALEGEREA FACUTA :? :? :? :?
DATA VIITOARE DACA MAI INTALNESC ASEMENEA SCRISURI CU CAPS, LE STERG DIRECT. ESTE ULTIMUL AVERTISMENT!
DATA VIITOARE DACA MAI INTALNESC ASEMENEA SCRISURI CU CAPS, LE STERG DIRECT. ESTE ULTIMUL AVERTISMENT!
fantomas_22, felicitari pentru alegerea facuta si sa ai numai bucurii cu masina! Am mai postat pe acest forum conditiile in care am cumparat masina mea, nefiind nici un dedesupt, pile, etc., doar ca am avut banii pregatiti.
Nu inteleg ce vrei sa spui prin “DACA CHIAR VORBESTE SERIOS”? In acest forum ne impartasim impresii, cautam sfaturi si incercam sa ne fim de ajutor unii altora. Nu cred ca cineva ar face o dezinformare de asa proportii cum sugerezi…
Este clar ca informatia cu primul lot de 1.8 care ar veni la sfarsitul lui aprilie este inexacta, de vreme ce se pare ca era deja in tara la mijlocul lui martie! Se pare ca sunt primul care posteaza pe acest forum impresii despre motorul de 1.8, dar e sigur ca nu sunt primul posesor de Lancer 1.8 din tara! :-)
Motorul MIVEC de 1.8 este considerat economic pentru clasa ei, deci nu te lua dupa parerile si speculatiile unora fara experienta directa. Consumul urban determinat de posesorii de masini depinde foarte mult de conditiile concrete de trafic si nu e un indicator obiectiv al motorului. Citeste thread-ul despre consum din acest forum pt. detalii. Eu am mai repetat ca valorile masurate de noi pt. consumul urban au relevanta doar prin comparatie. In acest sens, pot afirma din proprie experienta ca Lancer-ul de 1.8 nu are consum mai mare ca Espero de 1.5 sau Peugeot 307 SW (de 1.6 litri) pe traseele pe care circul de obicei.
Nu inteleg ce vrei sa spui prin “DACA CHIAR VORBESTE SERIOS”? In acest forum ne impartasim impresii, cautam sfaturi si incercam sa ne fim de ajutor unii altora. Nu cred ca cineva ar face o dezinformare de asa proportii cum sugerezi…
Este clar ca informatia cu primul lot de 1.8 care ar veni la sfarsitul lui aprilie este inexacta, de vreme ce se pare ca era deja in tara la mijlocul lui martie! Se pare ca sunt primul care posteaza pe acest forum impresii despre motorul de 1.8, dar e sigur ca nu sunt primul posesor de Lancer 1.8 din tara! :-)
Motorul MIVEC de 1.8 este considerat economic pentru clasa ei, deci nu te lua dupa parerile si speculatiile unora fara experienta directa. Consumul urban determinat de posesorii de masini depinde foarte mult de conditiile concrete de trafic si nu e un indicator obiectiv al motorului. Citeste thread-ul despre consum din acest forum pt. detalii. Eu am mai repetat ca valorile masurate de noi pt. consumul urban au relevanta doar prin comparatie. In acest sens, pot afirma din proprie experienta ca Lancer-ul de 1.8 nu are consum mai mare ca Espero de 1.5 sau Peugeot 307 SW (de 1.6 litri) pe traseele pe care circul de obicei.
QUOTE (fantomas_22)DACA CINEVA DINTRE VOI A MAI AVUT MITSHU BENZINAR, SA-MI SPUNA SI MIE CATE CEVA DESPRE CONSUM CA M-AU CAM SPERIAT PRIETENII SI CUNOSTIINTELE IN LEGATURA CU CONSUMUL UNII POATE MAI RAUTACIOSI DIN FIRE VORBESC DE CEL PUTIN 12 - 13 IN ORAS LA ORE DE VARF SI M-AU PUS PE GANDURI IN LEGATURA CU ALEGEREA FACUTA :? :? :? :?
Ca sa nu mai dau quote la tot postul scris cu caps.. Da, vei avea 12-13 in oras, chiar mai mult daca o calci -> 14-15. Stiu oameni cu 1.6 pe clio care au consumul asta in Bucuresti. Deci sa nu te mire. Mai putin nu o sa ai decat la drum lung sau trafic neintens.
Pai eu cu diesel daca prind trafic, am 9-10.
Ca sa nu mai dau quote la tot postul scris cu caps.. Da, vei avea 12-13 in oras, chiar mai mult daca o calci -> 14-15. Stiu oameni cu 1.6 pe clio care au consumul asta in Bucuresti. Deci sa nu te mire. Mai putin nu o sa ai decat la drum lung sau trafic neintens.
Pai eu cu diesel daca prind trafic, am 9-10.
Un articol interesant pentru consumul masinilor este:
http://www.daciaclub.ro/Masinile-consum ... 09149.html
http://www.daciaclub.ro/Masinile-consum ... 09149.html
- zeus_anoxia
- EVO I
Consumul de carburant depinde de prea multi factori. Stilul de condus, regimul, pasageri, bagaje etc etc. Eu scot cu Mondeo in Galati un consum mediu de 7.2%, cand se urca taica-miu la volan, consumul este peste 8%. Orice bagaje in portbagaj afecteaza consumul in bine sau in rau, chiar si rezerva, majoritatea dintre noi avem in portbagaj cel putin 15kg de bagaje pe care le purtam dupa noi. Un sofer de 140kg (culturist spre exemplu) va avea un consum mai ridicat de combustibil decat un sofer de 55kg (o domnisoara spre exemplu) in aceeasi masina si acelasi regim rutier. Poate va vine greu sa credeti dar mie Mondeo mi-a scos un consum mai mare cu 0.4l/100km pe autostrada in Austria cand avea rezervorul plin ochi decat atunci cand mai avea vreo 10l. Chiar si un vant puternic (din fata sau spate) poate afecta consumul in functie de coeficientul de aerodinamicitate a masinii (cx). Conditia carosabilului si a trenului de rulare... iar, afecteaza consumul, pe o autostrada neteda (nu e cazul tarii noastre) ai un consum iar pe drumurile noastre nationale ai alt consum. Piatra cubica e teroare. Anvelopa trebuie sa fie in parametrii optimi (aproape imposibil de realizat) trebuie sa aiba profilul optim suprafetei pe care te deplasezi si sa aiba o presiune perfecta (in fuctie si de presiunea atmosferica a regiunii, malul marii sau Muntii Carpati) si greutatea masinii.
Multi producatori isi pun masinile in tunelul aerodinamic si efectueaza testele de consum in conditii ideale (fara vant, fara nici un gram de bagaje suplimentare si cu un manechin de 40kg la volan), asta nu face ca acestea sa fie false, ci doar irelevante.
Daca ma insel astept sa fiu corectat.
Cu stima,
Paul
Multi producatori isi pun masinile in tunelul aerodinamic si efectueaza testele de consum in conditii ideale (fara vant, fara nici un gram de bagaje suplimentare si cu un manechin de 40kg la volan), asta nu face ca acestea sa fie false, ci doar irelevante.
Daca ma insel astept sa fiu corectat.
Cu stima,
Paul
Revin cu o informatie vaga de la dealer (Casa Auto Timisoara):
Pana acum a fost adus in tara doar un lot de cateva Lancere 1.8, urmatoarele vin intr-adevar la sfarsitul lui aprilie si in luna mai.
QUOTE Mickemaus a scris:
QUOTE Adriancar a scris:
Consumurile furnizate de constructorii de vehicule sunt rezultatele unor teste aprobate oficial conform Directivei 93/116/EC.
ce e pe langa dupa parerea mea este dat de gradul de incarcare si cel mai important de sofer.
Din 1993 pana acum traficul probabil s-a triplat si metodologia de calcul din 93 nu mai reflecta deloc realitatea de azi!
Pana acum a fost adus in tara doar un lot de cateva Lancere 1.8, urmatoarele vin intr-adevar la sfarsitul lui aprilie si in luna mai.
QUOTE Mickemaus a scris:
QUOTE Adriancar a scris:
Consumurile furnizate de constructorii de vehicule sunt rezultatele unor teste aprobate oficial conform Directivei 93/116/EC.
ce e pe langa dupa parerea mea este dat de gradul de incarcare si cel mai important de sofer.
Din 1993 pana acum traficul probabil s-a triplat si metodologia de calcul din 93 nu mai reflecta deloc realitatea de azi!
- fantomas_22
- EVO I
Lancerlot nu am avut intentia de a te face mincinos ,pur si simplu m-am exprimat din informatiile pe care le detin in prezent.Probabil tu locuind in Timisoara,daca nu ma insel, un oras mai apropiat de vest ,e posibil sa fii ajuns din Ungaria presupun vreun exemplar sau mai multe de 1.8.In legatura cu consumul toti observ ca-si dau cu parerea ca atat ,ca atat ,ba cat un avion, eu cred ca u ai putea da niste informatii mai exacte in privinta consumului.Pe mine sincer ma intereseaza asa....atat in oras(ex.Bucuresti) , atat in afara si mai precis,daca consumul specificat de constructor ,si anume de 10,4 in oras si 6,1 afara si 7,7 mixt se confirma.Simplu ca buna-ziua :-D Astept un raspuns de la tine lancerlot