Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
eu am auzit manele si am vazut 2 persoane mai inchise la culoare si cu lanturi mari de aur, stiti voi genul, in berceni, iesind din parc pe langa macdonalds brancoveanu....
din ce masina? tineti-va bine: ferrari enzo. rosu. jur.
aaa si ultima data la o splatorie, tot in berceni, un mercedes CL65 AMG. Repet, CL65 AMG nu CL 63 ca e mare diferenta. Sunau d-alea de jale de iti venea sa plangi.
de unde tragem concluzia ca pretul masinii pe care o conduci nu este direct proportional cu numarul circumvolutiuni de pe creierii capului.
din ce masina? tineti-va bine: ferrari enzo. rosu. jur.
aaa si ultima data la o splatorie, tot in berceni, un mercedes CL65 AMG. Repet, CL65 AMG nu CL 63 ca e mare diferenta. Sunau d-alea de jale de iti venea sa plangi.
de unde tragem concluzia ca pretul masinii pe care o conduci nu este direct proportional cu numarul circumvolutiuni de pe creierii capului.
- Cristian Todea
- EVO I
cea mai tare faza, thor. salut ce mai faci? nu stiu ce sa zic frate, vorbeam de fiare si a sarit lumea pe mine. numai de-al dracu imi iau un logan si vin cu el la intalniri. n-am frate nimic cu masinuta. am avut si eu. dar v-am vazut suparati asa pe ele. si am dat niste exemple. putea foarte bine sa fie vorba de lada, pobeda, sau zastava. nici o treaba. oricum dupa vreo 2 ani de criza crunta cum se prefigureaza, poate ajungem dracu la logan. cine stie? in rest hai sa ne bucuram de lancer, cat ne mai tine spatele.
pai manelisti am vazut si in evo X si o sa tot vedem...
legat de loganari...sunt cei mai idioti in trafic, nu au nici un pic de bun simt si dovada o am zilnica.
stiu si de ce dar nu conteaza iar la capitolul nesimtire, dupa posesorii de dulap romanesc vin posesorii de dulap german frate, passat in special.
evolutia e caruta - > logan - > tdi (eventual din germania) -> suv sau in functie de numarul de almanahe citite posibil sa se ajunga la vreo japoneza, daca se poate tot tdi sa fie si apoi iarasi logan din cauza crizei. )
legat de loganari...sunt cei mai idioti in trafic, nu au nici un pic de bun simt si dovada o am zilnica.
stiu si de ce dar nu conteaza iar la capitolul nesimtire, dupa posesorii de dulap romanesc vin posesorii de dulap german frate, passat in special.
evolutia e caruta - > logan - > tdi (eventual din germania) -> suv sau in functie de numarul de almanahe citite posibil sa se ajunga la vreo japoneza, daca se poate tot tdi sa fie si apoi iarasi logan din cauza crizei. )
...manelisti...in EVO?...ma indoiesc...Eu cred ca iti trebuie un anumit grad de cultura sa iei EVO nivel la care manelistii nu au cum sa ajunga.Ei tre sa faca impresie...sa-i vada lumea cat sunt de prosti.Dupa un EVO te uiti pe strada cu respect dupa un Mercedes cu scarba...mai ales daca e negru.
Mentionez ca m-am referit la EVO nu la Lancerul normal..asta ca sa nu se creada ca m-am bagat singur in categoria EVO.
Mentionez ca m-am referit la EVO nu la Lancerul normal..asta ca sa nu se creada ca m-am bagat singur in categoria EVO.
Da, in EVO!
E vorba de evo x!
In evo 9 nu am vazut nici eu, dar in evo 10 am vazut acum ceva timp.
Am scris si pe forum.
lanceru' nou, evo x sunt masini care fac impresie ...cum spui tu mai sus.
Nu intoarce lumea dupa lancer ?
Deci face o impresie puternica si evo e si mai si...si atunci despre ce cultura vorbim ? )
E vorba de evo x!
In evo 9 nu am vazut nici eu, dar in evo 10 am vazut acum ceva timp.
Am scris si pe forum.
lanceru' nou, evo x sunt masini care fac impresie ...cum spui tu mai sus.
Nu intoarce lumea dupa lancer ?
Deci face o impresie puternica si evo e si mai si...si atunci despre ce cultura vorbim ? )
QUOTE (Cristi)am vazut cat de fani sunt unii...cand s-a zvonit prima scadere de pret! )
Eu nu am nimic cu masina, chiar imi place. Este prima masina pe care o conduc de placere.
Am ce am cu astia care o vand la noi... Daca ei ne trag noua tepe si ieftinesc masina cu 10% la 10 luni de la lansare, noi de ce nu le-am face lor rau?
NU MAI CUMPARATI MITSUBISHI DIN ROMANIA!!!
Eu nu am nimic cu masina, chiar imi place. Este prima masina pe care o conduc de placere.
Am ce am cu astia care o vand la noi... Daca ei ne trag noua tepe si ieftinesc masina cu 10% la 10 luni de la lansare, noi de ce nu le-am face lor rau?
NU MAI CUMPARATI MITSUBISHI DIN ROMANIA!!!