Casco Pentru Lancer
QUOTE dar dupa terminarea leasing-ului daca continui cascola aceeasi firma de asigurare ti se ia in calcul istoricul din perioada leasing-ului sau o iei de la zero?
O iei de la zero, esti considerat client nou fiindca pana atunci client a fost societatea de leasing.
QUOTE in caz de dauna totala cine ia banii, utilizatorul sau proprietarul?
Proprietarul, normal. in speta compania de leasing.
O iei de la zero, esti considerat client nou fiindca pana atunci client a fost societatea de leasing.
QUOTE in caz de dauna totala cine ia banii, utilizatorul sau proprietarul?
Proprietarul, normal. in speta compania de leasing.
Si tie iti dau ce considera ei ca ar mai ramane dupa ce isi opresc tot ce ''trebuie'' pentru a inchide dosarul de leasing.
AVD, am inteles foarte bine. Ma refeream la casco-ul facut in cazul leasingului, aceeasi prima anuala, valoare asigurata mai mica. Exemplul concret l-a dat radurin.
Va dau eu un exemplu:
valoare de noua,17968 suma asigurata in euro in anul 1.
Anul 2-16171,2 e
Anul 3-14374,4 e
Anul 4-12577,6 e
Anul 5-10780,8 e
Prima anuala constanta,890 euro.
AVD, am inteles foarte bine. Ma refeream la casco-ul facut in cazul leasingului, aceeasi prima anuala, valoare asigurata mai mica. Exemplul concret l-a dat radurin.
Va dau eu un exemplu:
valoare de noua,17968 suma asigurata in euro in anul 1.
Anul 2-16171,2 e
Anul 3-14374,4 e
Anul 4-12577,6 e
Anul 5-10780,8 e
Prima anuala constanta,890 euro.
- mitsubishi2008
- EVO I
- mitsubishi2008
- EVO I
- mitsubishi2008
- EVO I
Mah sincer pe mine nu prea ma intereseaza unde imi fac casco ca am servicuri care lucreaza cu aproape toate firmele de asigurari (in afara de Carpatica ) si nu las masina in service; o iau si mai departe se regleaza ei cu firmele de asigurari.
Cam toate firmele de asigurari platesc greu d-asta e bine sa ai pe cineva in service (gen director) ca sa poti pleca cu masina.
Cam toate firmele de asigurari platesc greu d-asta e bine sa ai pe cineva in service (gen director) ca sa poti pleca cu masina.