Vopsea Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Iun 14, 2009 12:35 am

Exclus

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Dum Iun 14, 2009 7:26 am

Eu n-as exclude chiar asa tare. Am vazut ceva nasol prin Bucuresti, dar nu dau detaliii ca sare iar toata MCAR-imea pe mine....

Si la gunoiul meu, suruburile de balamalele usilor din fata au vopseaua sarita. Bug, feature, nu stiu. Doar ca e ciudat....

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Dum Iun 14, 2009 8:58 am

Aceeasi problema o am si eu tot la bara fata, mai exact la coltul barii unde se imbina cu aripa stanga. Pur si simplu mi s-a exfoliat vopseaua. Diferenta este ca eu am bara de Spoertback si a fost vopsita la Iricad GL, deci automat de acolo vine incompetenta. Cu toate astea, la tine Bughy e mai grav daca e vopseaua de fabrica. Saptamana viitoare ma duc si eu calare peste ei sa le dau cu bara-n cap!

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Dum Iun 14, 2009 9:05 am

Nu cumva in anumite conditii se freaca bara de aripa?

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Iun 14, 2009 11:36 am

Asta am incercat si eu sa vad , dar chiar sta fixa .
M-am uitat si de urme de atingere si nimic . Urmeaza sa o spal si ma voi lamuri mai mult .
Poate fac si niste poze mai clare .

QUOTE (allexino @ Jun 14 2009, 08:58 AM) Aceeasi problema o am si eu tot la bara fata, mai exact la coltul barii unde se imbina cu aripa stanga. Pur si simplu mi s-a exfoliat vopseaua. Diferenta este ca eu am bara de Spoertback si a fost vopsita la Iricad GL, deci automat de acolo vine incompetenta. Cu toate astea, la tine Bughy e mai grav daca e vopseaua de fabrica. Saptamana viitoare ma duc si eu calare peste ei sa le dau cu bara-n cap!

Aici e marea problema, ca bara nu a fost vopsita sau busita in vreun fel , ca sa fie vopsita de meseriasii care s-au ocupat si de bara lui DarkAngel , userul cu vopseaua cojita, decolorata sau cum s-o fi luat ea .

Am vazut si cum reactioneaza la o mica impunsatura in bara din spate, cu suportul de numar al altei masini . La fel se exfoliaza, dar aceea a suferit o lovitura , cu toate ca a fost superficiala si nu ar fi trebuit sa sara nici in cazul ala .

Daca tot ai vopsit-o pe a ta si stiind problema de pe forum cu vopseaua , de ce nu ai insistat sa-ti aplice mai multe straturi si eventual un lac mai bun ?

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Dum Iun 14, 2009 4:37 pm

sincer nu am avut timp sa citesc forumul in perioada cand am vopsit-o. Cu toate astea voi merge peste 2 saptamani sa rezolv problema.

numai_silviu
EVO I

Mesaj de numai_silviu » Dum Iun 14, 2009 4:59 pm

poate totusi ai luat o groapa mai mare si acea bara, nefiind prinsa chiar fix, a avut un joc care i'a permis sa atinga tabla si sa creeze problema. Succes la service sa rezolvi pe garantie, sa speram ca nu vor invoca diverse motive!

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Dum Iun 14, 2009 6:52 pm

De la o simpla lovitura n-ar trebui sa plece asa usor vopseaua. Ok, nu o fi fixa, dar cat sa se depaseze, cat sa se apese in aripa astfel incat vopseaua sa se aleaga cu damage permanent?

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Dum Iun 14, 2009 7:32 pm

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie la imbinarea din dreapta spate. Norocul lor (...) e ca a doua zi dupa ce am observat m-a sters o baba exact in locul ala si acum poate fi interpretata ca fiind o urmare a acelei intalniri.

moro
EVO I

Mesaj de moro » Dum Iun 14, 2009 8:08 pm

Fratilor, eu am proptit masina cu bara spate intr-un copac mic (nu l-am vazut, asta e) si mi s-a indoit bara....am incremenit cand am vazut, dar am dat masina mai in fata si bara si-a revenit, iar vopseaua nu a patit nimic, nici macar nu s-a zgariat (asta a fost motivul care m-a determinat sa montez camera pentru mersul cu spatele). In schimb am cateva puncte pe capota si portiere unde a sarit vopseaua de la pietricelele care mai zboara din rotile camioanelor pe minunatele noastre drumuri, dar le-am acoperit cu un creion de retus.

..........Oricum ar fi, cred ca japonezii au vopsit masinile astea cu zgarcenie, asa ca pentru romani.......

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”