Informatii despre Lancer 1.8

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Lun Apr 28, 2008 12:56 pm

QUOTE (Stefan_t)Salut. am vazut ca deja au aparut fericiti posesori de Lancer 1.8. Spuneti-mi si mie va rog un pret...am intrat pe site-ul lor si nu am putut afla...in alta ordine de idei, cum a iesiti la testul Euro Ncap?Preturile sunt date chiar pe site-ul lor: http://www.mitsubishi-motors.ro/Versiun ... i_265.html
In cazul meu vopseaua metalizata era inclusa in pret (A07).
Trebuie sa adaugi TVA 19% si ai pretul final.

Florin
EVO I

Mesaj de Florin » Mar Apr 29, 2008 8:07 pm

Am observat ca foarte putini dintre noii posesori de Lancer au ales varianta 1.8 pana acum... bine, tinand cont ca abia din luna martie au inceput sa fie importate si in Romania (asta daca am retinut eu bine din post-urile lui Lancerlot) este, intr-un fel, explicabil... Dar am si eu o intrebare: cam cat timp se asteapta pentru un 1.8 M/T din momentul in care l-ai comandat? Recunosc ca n-am fost la dealer pana acum, ca sa-i adresez intrebarea, dar tare imi e sa nu ma "duca cu presu", si ma gandeam ca poate stiti din experienta.
Multam fain anticipat.

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Mar Apr 29, 2008 8:32 pm

Dealerul are interesul sa vanda cat mai multe masini si nu cred ca il ajuta daca te dezinformeaza. Iti va spune data la care el crede ca poate obtine masina. Daca faceti contract (pe baza unui avans de cca. 1000 euro), dealerul este obligat sa respecte termenul din contract (de obicei o luna de la data depunerii avansului).
Probabil iti va spune sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie.

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Mar Apr 29, 2008 10:04 pm

Saptamana trecuta am achitat si eu avansul pentru una bucata lancer 1.8 m/t glacier silver. Comanda am facut-o in Cluj si am avut noroc ca au masina pe stoc(Pitesti). As fi vrut sa fie neagra dar nu am mai vrut sa astept si culoarea e cel putin interesanta. Asptept sa soseasca masina saptamana viitoare si mai sper ca nu ma va dezamagii. In principiu livrarea dureaza vreo 2 saptamani daca masina e in tara si mult mai mult daca vrei o culoare anume...

Florin
EVO I

Mesaj de Florin » Mar Apr 29, 2008 11:10 pm

Multumesc mult pentru post-uri. Intr-adevar, daca se afla in tara, doua saptamani nu mi se pare chiar mult.
Din pacate, am mare nevoie de actuala masina in luna mai... am mai multe deplasari lungi de facut... dar la sfarsitul lunii o scot la vanzare si achit avansul pentru Lancer :-D

fantomas_22
EVO I

Mesaj de fantomas_22 » Mie Apr 30, 2008 11:01 pm

bai fratilor terminati cu prostiile :twisted: :twisted: ..........cum poti spune ca ai comandat masina in cluj si tio aduce de la pitesti si in 2 saptamani?
cand eu am dat avans de pe data de 10. 03. 2008 pt varianta 1.8 benzina manuala,si nu am primito nici acum...chiar azi am vb cu dealerul si mia zis ca masina vine in jur de 15 mai. nici macar nu gasesti motorul de 1.8 la show room sa-l testezi ,nici show room-urile nul au. terminati cu vrajeala

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Joi Mai 01, 2008 8:48 am

fantomas_22, ai chef de glume tata? ce ai? ti s-au urcat micii si berea la cap sau te pisca invidia?? Am factura tata, cu avansul pe 3 sfert din suma, am serii de sasiu si motor. Pitesti e zona libera, un fel de Curtici pentru Mitsubishi.
Nu gasesti masina la showroom sa o testezi?? hai la Cluj, vei gasi una automata disponibila doar pentru tine. Tu crezi ca am vreun interes sa aberez pe aici ca si tine? Pentru cultura ta generala, eu am luat ce am gasit pe stoc, nu am avut pretentii la culoare, si tot pentru cultura ta generala, primele modele 1.8 au intrat in pe la jumatea lui aprilie, pana pe sfarsitul aceleiasi luni.
Asa ca nu arunca cu vorbe, poti sa vorbesti frumos, e o comunitate in dezvoltare iar tu nu te comporti civilizat.
Vad ca nu e prima data cand aduci acuze, calmeaza-te pentru ca s-ar putea sa te calmeze un moderator. La tine toata lumea e mincinoasa, toti abereaza, pana si lancerlot, care a si postat poze cu masina.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Joi Mai 01, 2008 10:37 am

Domnu' fentomas, daca nu stii cum sta treaba, nu te mai apuca sa vorbesti aiurea!
Si sa nu uit... ai tastatura dintr-un lot cu defecte? Nu vezi ca-ti lipseste cratima la ea?

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Joi Mai 01, 2008 3:07 pm

Pentru versiunile de 1.8 care nu sunt pe stoc la vreun dealer este de asteptat mai mult, intr-adevar. Banuiesc ca 1.8 cu transmisie manuala nu sunt pe stoc...

rudolf

Mesaj de rudolf » Joi Mai 01, 2008 6:07 pm

Celor care sunt sceptici sau au probleme cu "dealerii din Bucuresti" le recomand urmatorul experiment: aveti aici lista dealerilor (http://www.mitsubishi-motors.ro/Retea-dealeri_77.html) sunati la macar jumatate din ei si veti vedea ce simplu este defapt sa-ti vina orice motorizare, orice culoare, orice echipare in maxim o luna si cu deosebita amabilitate....
Eu fac ulcer la suflet pentru ca daca nu era 1 mai... va salutam din noul meu 1.8 Invite MT Stone Grey. Sper sa ma pot bucura luni sau marti (5 sau 6 mai) si sa impartasesc cu voi impresii si senzatii de 1.8.
PS: eu am contactat dealerul la inceputul saptamanii trecute (pentru prima data), dupa ce am avut confirmarea ca masina e gata de livrare am achitat avans la leasing marti (29 aprilie) si acum astept prima zi lucratoare.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”