Am facut drive-test cu Lancer Intense 2.0 diesel
Imi pare rau dar eu nu consider ca e o porcarie. Eu consider ca in banii astia am alte alternative mai bune, unii colegi au inteles ce vreau eu de fapt, un pret corect in comparatie cu concurenta. Sa iti spun un lucru, eu cand am luat masina am facut-o pentru ce oferea in banii aia din punct de vedere al sportivitatii, la 16000 mai aveam ca alternativa doar Ford Fiesta ST. Fiecare ia ce vrea dupa un anumit lucru, vrei consum mic, iei diesel, vrei gadgeturi multe intr-o anumita limita de bani, iei un Opel Astra de 1.4 cu o mie de dotari, sunt unii care iau un Megane chel decat un Clio full, numai ca le place lor Megane. Fiecare avem o manie si ne tinem de ea, eu ce nu inteleg este de ce unii posesori de Lancer nou, sar ca am eu si Cristi ceva cu masina lor sau cu noul Lancer. In urma drive-testului de sambata am spus impresiile mele, daca tu vii si spui ca masina mea este urata e ok, e parerea ta. Da nu stiu cate stele ar lua Lancer-ul vechi la testul Euro NCAP, da nu are ESP, da nu are computer, da nu are senzori de lumina si ploaie, da arata a Cielo, e corect si recunosc. Dar cand Lancer-ul 1.6 este 12800 euro DDP, si are niste dotari super ok in banii astia, nu mai poate nimeni sa comenteze, este la clasa Megane si nu gasesti Megane la banii astia. Si aici vorbim de a lua o masina japoneza facuta in Japonia. Repet nu am nimic cu nimeni si nimic, spun ca din punctul meu de vedere e cam prea scump. Si aceiasi problema o gasim si la Peugeot, noul 308 are niste preturi care o baga la concurenta cu masini dintr-o clasa superioara. Nu mai spun cand a aparut 207 ca era mai scump decat 307 la aceleasi dotari. Si sa spun ceva ca sa arat ca nu am nimic cu masina, as vrea ca in 3-4 ani, poate mai devreme sa imi iau varianta Ralliart sau un Subaru WRX. Iar daca o sa iau Ralliart-ul sincer nu o sa ma intereseze de plastice sau de stiu eu ce, dar sper ca realizati de ce.
Astept zilele urmatoate sa imi soseasca un Lancer 1.5 Invite. Urmaresc acest forum de 2 luni si daca ar fi sa ma iau dupa ce se discuta aici in ultimul timp ar trebui sa imi para rau ca l-am comandat sau chiar ar trebui sa renunt la el. Pana acum cateva zile era o masina apreciata, iar acum s-a transformat intr-o masina slaba.
Eu am lancer de 1.6 si sunt mandru de masinia mea... are dotarile pe care mi le-am dorit si l-am cumprat la pretul corect. sebi zic sa nu pleci urechea chiar la tot... cristi e cu pata pusa si zice de lancerul nou ca e masina naspa aducand ca argumente 2 poze si experienta lui personala cu mitsubishi colt... eu personal nu vad nici o relevanta pe topicul de lancer 2008.
Nu sunt de acord cu asta, cum adica "O masina buna este masina care iti place si pe care vrei sa dai banii"? Buna in ce sens? Daca iti place o masina o iei si gata, ca e ea Pobeda, Tata sau Mercedes, asta nu inseamna ca e o masina buna. Vezi tu aici e problema, cand spune cineva despre masina ta ca are una sau alta si nu iti convine. Noi romanii nu stim sa acceptam anumite lucruri despre noi si despre lucrurile noastre. Mai era unul care se intreba de ce pe forumul Mitsu sunt comentarii impotriva masinilor Mitsubishi, fiind forum e normal sa spui si lucruri pro si contra, altfel ar fi fost blog.
MUTU pozele eu i le-am dat, eu am facut pozele si nu am nimic nici impotriva firmei Mitsubishi, nici a M Car mai ales ca nu am facut inca nici o revizie la masina. Pur si simplu am facut niste poze la modelul de teste, ca arata cum arata nu e problema mea.
MUTU pozele eu i le-am dat, eu am facut pozele si nu am nimic nici impotriva firmei Mitsubishi, nici a M Car mai ales ca nu am facut inca nici o revizie la masina. Pur si simplu am facut niste poze la modelul de teste, ca arata cum arata nu e problema mea.
Romanii sunt latini ( majoritatea) si ca si latinii gandirea depaseste de multe ori limitele ratiunii. Pasionatii de masini considera masina proprie ca fiind o a doua nevasta ( si chiar singura cateodata). Te insori pentru ca ai capacitatea (sau defectul
) de a nu vedea decat partea buna a alegerii tale. Daca traim intr-o permanenta cautare a perfectiunii mai bine o luam in mana si gata! "Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie", iar daca mie imi place o stramba chioara fara un picior, p-aia o iau. Idem cu masinile!