Benzina sau Diesel? Argumente pro si contra
bine bre... nu va descurcati cu calculatorul... hai sa va dau si eu preturi.
masina pe firma, e in leasing
RCA - 6oo RON
Casco 916 euro/an fara franciza, asigurare completa, extinsa, ptr orice, cum vreti voi sa-i ziceti.
Totul la ASIBAN (am preferat Asiban ptr ca am lucrat cu ei la ultimele 3 masini si niciodata n-au zis nimic, orice dauna am facut-o la reprezentanta, desi n-aveau decontare directa, de fiecare data au platit inca de cand li s-a dat devizul estimativ iar micile diferente la fel. niciodata n-am asteptat mai mult de cateva ore sa faca plata)
RCA - 6oo RON
Casco 916 euro/an fara franciza, asigurare completa, extinsa, ptr orice, cum vreti voi sa-i ziceti.
Totul la ASIBAN (am preferat Asiban ptr ca am lucrat cu ei la ultimele 3 masini si niciodata n-au zis nimic, orice dauna am facut-o la reprezentanta, desi n-aveau decontare directa, de fiecare data au platit inca de cand li s-a dat devizul estimativ iar micile diferente la fel. niciodata n-am asteptat mai mult de cateva ore sa faca plata)
bine bre... nu va descurcati cu calculatorul... hai sa va dau si eu preturi.
RCA - 6oo RON
RCA - 6oo RON
Ca tot veni vorba de dizel, cu siguranta fanii mitsubishi in dorinta lor continua de a afla cat mai multe despre masinile lor, despre aceasta marca deosebita, despre ce a fost si ce va mai fi, au aflat de noua generatie de motoare dizel conceptie Mitsubishi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4N1_engine
"All engines developed within this family have aluminum cylinder block, double overhead camshaft layouts, four valves per cylinder and a common rail injection system with a variable geometry turbocharger."
Deci se poate...
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4N1_engine
"All engines developed within this family have aluminum cylinder block, double overhead camshaft layouts, four valves per cylinder and a common rail injection system with a variable geometry turbocharger."
Deci se poate...
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Noroc cu graficul facut de teo, de i-a mai linistit pe incrancenatii de benzinari, care odata s-au vazut in ograda cu benzina se consoleaza acum cu "turele" si cu fiabilitatea peste 300k km, kilometraj la care masina se apropie vertiginos de junkyard. In ceea ce priveste topicul, eu am ales diesel, desi nu merg f mult cu masina, imi place f mult forta cu care trage, fara sa-l turez prea tare. In privinta zgomotului n-am nici o problema, iar pt fandositii care nu suporta(de parca s-ar fi nascut in mertzan, si care probabil au trecut de putin timp de la niste dacii jegoase) exista solutia audi sau merc. Cati bani dai atat primesti.
Dear Paulie,
N-ai inteles ideea, acilishalea mi nimeni nu e fandosit, poate doar unii noi veniti, care inca nu s-au obisnuit cu "atmosfera". :twisted: :twisted:
Incearca sa nu o viciezi...
Faptul ca discutam, si ne mai "intzepam" in scris, doar ca sa ne mai amuzam nu e nici o fandoseala. Oricum discutiile le continuom si pe la intalniri..care pe unde suntem..Bucuresti, Brasov, Iasi, etc...
Daca citeai atent topicu' vedeai ca dpdv financiar e cam aceeasi chestie benzina sau diesel, asa ca ramane pur si simplu o optiune de gusturi. Atat si nimic mai mult.
In rest drum bun si multi km, cu benzinaru' sau dieselaru'.
N-ai inteles ideea, acilishalea mi nimeni nu e fandosit, poate doar unii noi veniti, care inca nu s-au obisnuit cu "atmosfera". :twisted: :twisted:
Incearca sa nu o viciezi...
Faptul ca discutam, si ne mai "intzepam" in scris, doar ca sa ne mai amuzam nu e nici o fandoseala. Oricum discutiile le continuom si pe la intalniri..care pe unde suntem..Bucuresti, Brasov, Iasi, etc...
Daca citeai atent topicu' vedeai ca dpdv financiar e cam aceeasi chestie benzina sau diesel, asa ca ramane pur si simplu o optiune de gusturi. Atat si nimic mai mult.
In rest drum bun si multi km, cu benzinaru' sau dieselaru'.