Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Vin Apr 11, 2008 11:53 am

Si mail-ul va arata asa: "Good day sir at Mitsubishi Motors Europe, my car has a problem, it has too many horses, I bought a diesel and it's not a sports car. My consume it's too high and my fellow lancer owners are laughing at me because of this power increase. And also all the girls on the street can't see me and my car because it's too fast."

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Apr 12, 2008 7:49 am

Salut!
Stiu ce inseamna si facelift stiu si de modelele pt asia. Am precizat ca o pot numi ( nu eu, cei de la mitsubishi ) in mare si tras de par , facelift.
Asta ramane la latitudinea lor, cum zice si @ cristi @.
Dar ar fi un mare dezavantaj pentru actualii posesori, mai ales daca ar fi la acelasi pret.
Tu , @ alex 27 @ sau ceilalti, ce ati face , daca intentionati sa comandati masina undeva prin iunie, iulie?
Ati mai astepta pana in toamna , sau ati cumpara varianta de acum, cu eventual ( sau nu) , regret ca v-ati grabit ?
Asta in caz ca ar fi mai " speciala " varianta din toamna . ( sa nu mai zic facelift, ca lumea o i-a de buna )

Am fost ieri la Mit Motors sa ma uit mai atent la probabil viitoarea masina.
M-am hotarat pe Lancer , oricare ar fi criticile din partea prietenilor, sau vreo eventuala " teapa " ( cam mult spus ) avand in vedere ca masinutza ( acest model 2008 ) e totusi noua si va mai dura ceva pana cand posesorii vor posta problemele aparute, pe forum.

Mazda 3..., e cam " cuminte " pt mine daca ne referim la exterior . ( prima impresie care conteaza la o masina - exteriorul, asta pt oricare ar sustine contrariul )
Focus 2008..., masina de duzina, indiferent de ce i-ar face. Ma simt mai bine cand stiu ca multi dau la o parte marca mitsubishi . Cum zicea cineva aici " Cu cat mai putini, cu atat mai bine " Smile

Mai ramane de ales varianta de echipare inform sau invite ( grea alegere, tinand cont de buget ), si culoarea : negru sau stone gray ( aici procentul e de 80 % pt negru )

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Apr 12, 2008 9:18 am

Va place?

thor
EVO I

Mesaj de thor » Dum Apr 13, 2008 10:02 am

Asta din poza e Instyle.....
Iti recomand cu caldura sa mai faci un efort si sa iei macar varianta Intense....si pe gri...ca e mai antijeg.....pe negru se vad toate alea si o sa iti faci prieteni la spalatoriile de masini...

Digi
EVO I

Mesaj de Digi » Lun Apr 14, 2008 12:13 am

dupa ce am vazut poza asta mi-am dat seama de ce sint indragostit de noul lancer

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Lun Apr 14, 2008 9:10 am

QUOTE (Digi)dupa ce am vazut poza asta mi-am dat seama de ce sint indragostit de noul lancer

Sincer sa fiu, dupa ce am vazut poza de mai sus, am realizat (nu ca ar fi prima oara) ca designerii incep sa se cam repete...nu mi se pare deloc distractiv ca o masina din 2008 seamana ca 2 picaturi de apa cu aia din 1994.
Cel putin in ultimii 5 ani, modelele au devenit din ce in ce mai anoste, nu mai exista creativitatea si explozia de acum 10-20 ani. Probabil ca limitarile de securitate, aerodinamica, etc limiteaza foarte mult...Inutil de spus ca Lancer-ul de azi seamana cu Galant-ul de alta data (care probabil ca in 95 era masina de masina).
Imi vine sa rad de fiecare data cand vad pe la Top Gear "noul" model de Aston Martin. Daca ii arati unuia de pe strada 10 poze cu ultimele 10 modele de Aston Martin o sa iti zica "de ce imi arati 10 poze cu aceeasi masina"?
Cam asta e design-ul din ziua de azi...

P.S. Am si eu o boala pe aia de la Ford cu designul lor "kinetic" (cel putin la Focus)...au schimbat grila din fata (ca la boxe la F1), au rotunjit 2 capace si 3 butoane si "suntem kinetic"...poate "patetik"...
Sper sa mi se ierte off-topic-ul.

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Lun Apr 14, 2008 9:24 am

Totusi designul noului Lancer este inspirat din vechiul Galant, ca seamana mult cu Skyline si cu Volvo S40 asta e.
Fişiere ataşate
DSC00265.jpg
DSC00265.jpg (34.54 KiB) Vizualizat de 3647 ori

andrei6510
EVO I

Mesaj de andrei6510 » Lun Apr 14, 2008 10:45 am

Legat de "face-lift" as vrea sa-mi spun si eu parerea: cred in existenta lui.
E prea mult sa i se spuna facelift dar cu siguranta loc de imbunatatiri mai este la Lancer.

Iar apropo de ceea ce zice Cristi cu faptul ca ar fi prea curand sa se gandeasca la Subaru Tribeca care nu cred ca a avut 1 an pe piata si apoi i s-a facut facelift serios. Arata prea odios si oamenii de la Subaru chiar si-au dat seama.

In legatura cu diverse imbunatatiri, le-as numi minore, care se aduc modelelor se intampla la orice marca. Chiar si pentru Colt s-au facut in timp diverse mici modificari la 1 an - 2 ani dupa lansare.
De exemplu, eu la Coltul meu 2005 am o usita sub cd-player din consola centrala; modelul 2006, de exemplu, acelasi nivel de echipare, Invite, nu mai are acea usita; eu am cheie la haion, modelul de acum, de exemplu, nu mai are. s.a.m.d.

Iar in portbagaj la Lancer, scuzati cacofonia, chiar trebuie facut ceva!!! Repede!
Legat de chestii asa-zis "cromate" cu plastic argintiu, ma abtin...E ceva similar cu consola gen "lemn" din Mondeo Ghia.
Mai bine ar uita de o eventuala idee de genul asta.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Lun Apr 14, 2008 7:12 pm

...

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Lun Apr 14, 2008 8:32 pm

QUOTE (BUGHY)Si eu sunt in dilema.... sa mai astept sau nu.

Eu zic sa iti iei masina asa cum e ea acum, nu mai astepta pielea ursului din padure.
Pana sa apara un posibil/viitor facelift, o sa ai mii de km cu asta si o sa fii super multumit de achizitie.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”