Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
bai..asta e ultima!!adica..intr-adevar e o chestie de detaliu..dar..aveam pretentii..Problema e urmatoarea ..la manere ..partea "care iese" nu e vopsita:)) frateee..kum mah sa iasa alb??)..doamne..nu e nici sa zici ca au vopsit pana la un punct ..e vopseaua intinsa p akolo..in fine.. a mai observat cineva asta?sau sunt singurul? ca daca sunt singurul ..dupa primul post cu poza sunt direct la dealer:)))..
P.S: m am razgandit!orikum luni sunt gramada pe dealer:))..m au luat nervii..Speedy spune ca el nu a constatat problema asta asta pana akum!!sa fiu singurul?..macar daca nu ar fi numai a mea asa:))!sa moara si capra vecinului!:P..(joke)
P.S: m am razgandit!orikum luni sunt gramada pe dealer:))..m au luat nervii..Speedy spune ca el nu a constatat problema asta asta pana akum!!sa fiu singurul?..macar daca nu ar fi numai a mea asa:))!sa moara si capra vecinului!:P..(joke)
- Fişiere ataşate
-
- IMAGE_431.jpg (456.94 KiB) Vizualizat de 2135 ori
-
- IMAGE_430.jpg (502.67 KiB) Vizualizat de 2140 ori
- adrian lancer
- EVO I
QUOTE (brooklyn @ Apr 10 2009, 04:28 PM) bai..asta e ultima!!adica..intr-adevar e o chestie de detaliu..dar..aveam pretentii..Problema e urmatoarea ..la manere ..partea "care iese" nu e vopsita:)) frateee..kum mah sa iasa alb??)..doamne..nu e nici sa zici ca au vopsit pana la un punct ..e vopseaua intinsa p akolo..in fine.. a mai observat cineva asta?sau sunt singurul? ca daca sunt singurul ..dupa primul post cu poza sunt direct la dealer:)))..
"Asa este la toate"
Explicatia ar fi ca vopsirea se face cu manerele montate pe usa si nu separat pe subansamble,a patruns vopseaua cat a putut !
"Asa este la toate"
Explicatia ar fi ca vopsirea se face cu manerele montate pe usa si nu separat pe subansamble,a patruns vopseaua cat a putut !
nu! nu!..nu te ai exprimat corect..se spune "Asa e toate!" ..Nu stiu kum a fost vopsita ..pe subansamble sau nu (desi mi -e greu sa cred ca masina a fost vopsita cu manerele montate.deoarece varianta Inform nu are manerele in culoarea caroseriei..si ma gandesc ca la vopsitorie nu stau baietzii sa demonteze manerele de pe Inform ) , dar e un minus.
QUOTE (brooklyn @ Apr 10 2009, 04:28 PM) bai..asta e ultima!!adica..intr-adevar e o chestie de detaliu..dar..aveam pretentii..Problema e urmatoarea ..la manere ..partea "care iese" nu e vopsita:)) frateee..kum mah sa iasa alb??)..doamne..nu e nici sa zici ca au vopsit pana la un punct ..e vopseaua intinsa p akolo..in fine.. a mai observat cineva asta?sau sunt singurul? ca daca sunt singurul ..dupa primul post cu poza sunt direct la dealer:)))..
Si eu am observat in prima saptamana ca nu sunt vopsite pe interior. Pe moment m-am cam suparat, dar de a doua zi pana acum cand am citit postul tau nici nu mi-am mai adus aminte
Si eu am observat in prima saptamana ca nu sunt vopsite pe interior. Pe moment m-am cam suparat, dar de a doua zi pana acum cand am citit postul tau nici nu mi-am mai adus aminte
QUOTE (brooklyn @ Apr 10 2009, 03:28 PM) bai..asta e ultima!!adica..intr-adevar e o chestie de detaliu..dar..aveam pretentii..Problema e urmatoarea ..la manere ..partea "care iese" nu e vopsita:)) frateee..kum mah sa iasa alb??)..doamne..nu e nici sa zici ca au vopsit pana la un punct ..e vopseaua intinsa p akolo..in fine.. a mai observat cineva asta?sau sunt singurul? ca daca sunt singurul ..dupa primul post cu poza sunt direct la dealer:)))..
Asta da problema! , de vis, incerc sa imi imaginez fata dealerului....asta e Mitsubishi, obisnuieste-te, nu a fost niciodata o marca premium si nici nu cred ca depun prea mari eforturi in directia asta. Fii multumit atata timp cat mecanic e ok, bucura-te de ea asa cum e, n-are rost sa te enervezi aiurea.
Asta da problema! , de vis, incerc sa imi imaginez fata dealerului....asta e Mitsubishi, obisnuieste-te, nu a fost niciodata o marca premium si nici nu cred ca depun prea mari eforturi in directia asta. Fii multumit atata timp cat mecanic e ok, bucura-te de ea asa cum e, n-are rost sa te enervezi aiurea.
QUOTE (DeBogdan @ Apr 7 2009, 11:43 AM) Legat de deschiderea geamurilor din telecomanda:
- functia respectiva trebuie mai intati activata - se face in service. dupa aceea functioneaza.
- la versiunile Instyle se poate realiza cu ajutorul sistemului MMCS.
Se deschid doar geamurile fata.
Se poate activa functia aceea pentru deschidere si pentru Invite?
- functia respectiva trebuie mai intati activata - se face in service. dupa aceea functioneaza.
- la versiunile Instyle se poate realiza cu ajutorul sistemului MMCS.
Se deschid doar geamurile fata.
Se poate activa functia aceea pentru deschidere si pentru Invite?
Danyutz,fara suparare, si vopseaua se matuieste de la prea multe spalari..asa ca de ce sa nu ne luam deja culori mate?:P..oricat am incerca sa gasim scuze, sau circumstantze atenuante..NU E OK!!!nu poti sa spui "la bani astia, ce te astepti??, mai ales ca nu e un nume oarecare si nici ieftina nu e!in fine..azi am mai descoperit o zgarietura destul de urata pe la pragul din spate, asta in situatzia in care in spate s au urcat decat 2 persoane de cand am masina (fix o saptamana)!!! e normal?? normal ca nu e!!si oricat am spune "lasa bah ..motorul sa fie bun!!" skuze dar cel putin pe 2.0 diesel ..motorul e de Volkswagen...asa ca unde e contributzia Mitsu???la design! ..merci!dar decat o masina care arata super bine cateva luni apoi e plina de zgarieturi si "defecte" de detaliu..mai bine una care nu are nume "consacrat" dar pe care dupa 3-4 ani o vand fara problemae,..pt ca cel putin eu nu am de gand sa imbatranesc cu ea:)..