Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
@Nini - de unde ai aceste preturi?
Daca ne uitam la Mcar:
http://www.mitsubishibucuresti.ro/Versi ... i_269.html
Sau la MitMotors:
http://www.mitsubishimotors.ro/Versiuni ... i_265.html
Nu gasim nici un fel de reducere, doar garantia de 5 ani.
So?
Daca ne uitam la Mcar:
http://www.mitsubishibucuresti.ro/Versi ... i_269.html
Sau la MitMotors:
http://www.mitsubishimotors.ro/Versiuni ... i_265.html
Nu gasim nici un fel de reducere, doar garantia de 5 ani.
So?
QUOTE (nini)am primit un mail de la dealerul care mi-a vandut masina si azi am primit un sms de la dna gabriela pacea, cu acelasi mesaj.
si inca ceva : e oferta de acum pana la 31.12.2008.
Bine macar ca e pe termen limitat
Moderatorii : Luati-l pe Tariceanu de aici ca mor de dragul lui cand il vad !!!!
si inca ceva : e oferta de acum pana la 31.12.2008.
Bine macar ca e pe termen limitat
Moderatorii : Luati-l pe Tariceanu de aici ca mor de dragul lui cand il vad !!!!
VW abia de anul asta a bagat in productie motoare common rail. Deocamdata merg in paralel cu cele PD. De ex la passat o sa vezi ca are 2.0TDI (PD) cu 140CP si 2.0TDI (CR) 170CP. Asa este si pe noua skoda superb si pe audi. Incet o sa renunte la cele PD, dar treptat.
Si pe lancer o sa se bage de la anul un DID tip CR de productie mitsubishi. Deocamdata noi mergem cu astea asa "rele" cum sunt.[/quote]
1,8litri - 136 cai, diesel dezvoltat de mitsubishi o sa fie pe masini din 2009 se pare, dar cu criza financiara care incet incet cuprinde toata lumea nu m-ar mira sa avem vreo surpriza neplacuta si sa amane lansarea.
ar fi totusi interesant daca ar pune pe lancer motorul cel nou de la vw de 2 litri 170 cai.
Si pe lancer o sa se bage de la anul un DID tip CR de productie mitsubishi. Deocamdata noi mergem cu astea asa "rele" cum sunt.[/quote]
1,8litri - 136 cai, diesel dezvoltat de mitsubishi o sa fie pe masini din 2009 se pare, dar cu criza financiara care incet incet cuprinde toata lumea nu m-ar mira sa avem vreo surpriza neplacuta si sa amane lansarea.
ar fi totusi interesant daca ar pune pe lancer motorul cel nou de la vw de 2 litri 170 cai.
QUOTE (thor)Incep sa ma tem ca ieftinirea nu e cauzata doar de criza economica.Faptul ca,dupa mai putin de un an de la aparitia pe piata,vi cu ieftiniri de 1000 euro(in cazul 2.0 DID Intense scaderea e de 1800)nu este numai penibil...e cel putin suspect.Eu nu am auzit de vreo ieftinire la un model decat dupa cativa ani buni de la aparitie.
Daca e adevarata stirea asta anunt oficial firma Mitsubishi,prin intermediul acestui forum,ca ma simt profund jignit de acest comportament care incepe sa semene a teapa si cu prima ocazie care se va ivi(in max 3 luni)o vand si trec la alt brand.
Asta corelat si cu multiplele plangeri fata de tot felul de probleme intampinate de posesori inclusiv de subsemnatul.
Corect.
Eu ii sfatuiesc pe cei care au de gand sa cumpere MItsubishi sa se gandeasca fooarte bine, eu zic ca nu e bine sa cumparati acum, sau cumparati alta marca, pentru ca la anul se va ieftini si mai mult...
Nu credeam ca am sa vad ieftinire de 10% la o masina de nici un an...
Mesaj pentru MCAR: Bafta la vanzari, o sa aveti nevoie
Mesaj pentru potentialii clienti: Orientati-va spre alta marca
Daca e adevarata stirea asta anunt oficial firma Mitsubishi,prin intermediul acestui forum,ca ma simt profund jignit de acest comportament care incepe sa semene a teapa si cu prima ocazie care se va ivi(in max 3 luni)o vand si trec la alt brand.
Asta corelat si cu multiplele plangeri fata de tot felul de probleme intampinate de posesori inclusiv de subsemnatul.
Corect.
Eu ii sfatuiesc pe cei care au de gand sa cumpere MItsubishi sa se gandeasca fooarte bine, eu zic ca nu e bine sa cumparati acum, sau cumparati alta marca, pentru ca la anul se va ieftini si mai mult...
Nu credeam ca am sa vad ieftinire de 10% la o masina de nici un an...
Mesaj pentru MCAR: Bafta la vanzari, o sa aveti nevoie
Mesaj pentru potentialii clienti: Orientati-va spre alta marca
sa nu fim rai cu mitsubishi, ganditi-va ca e criza economica, alte firme isi inchid fabrici, inceteaza productia pentru cateva zile-saptamani.
in plus si alte marci au oferte unele chiar mai tentante ca a noastra, de exemplu: cumperi un fiat linea acum platesti 50% si restul il dai in 2011.
mitsubishi a inteles ca poate obtine o rata de profit mai mica din vanzarea unei masini, dar per total sa nu aibe de suferit de pe urma crizei.
naspa e ca reducerea asta se aplica la o masina relativ noua pe piata, si pe noi ne afecteaza in momentul in care dorim sa vindem masinile noastre, pentru ca automat o sa obtinem un pret mai mic.
eu zic sa luam lucrurile asa cum sunt sa gandim la nivel macro si sa ne bucuram de masinile noatre.
in plus si alte marci au oferte unele chiar mai tentante ca a noastra, de exemplu: cumperi un fiat linea acum platesti 50% si restul il dai in 2011.
mitsubishi a inteles ca poate obtine o rata de profit mai mica din vanzarea unei masini, dar per total sa nu aibe de suferit de pe urma crizei.
naspa e ca reducerea asta se aplica la o masina relativ noua pe piata, si pe noi ne afecteaza in momentul in care dorim sa vindem masinile noastre, pentru ca automat o sa obtinem un pret mai mic.
eu zic sa luam lucrurile asa cum sunt sa gandim la nivel macro si sa ne bucuram de masinile noatre.