Anvelope Iarna

Dimensiuni, tipuri, tire ratings, presiune in pneuri...
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Noi 15, 2008 5:06 pm

eu am standard... :-D

nini
EVO I

Mesaj de nini » Dum Noi 16, 2008 1:50 pm

QUOTE (zimbet)eu am standard... :-D

daca lancerul e cumparat din republica moldova ai roata de rezerva de dimensiuni normale, ai niste cutiute in jurul rotii de rezerva sub placajul acela mult discutat pe acest forum, nu?

pt romania, micii japonezi au considerat ca mai bine echipeaza lancerul cu roata de rezerva de dimensiuni reduse, ceea ce e mai bine decat sa-ti dea nu stiu ce kit cu nu stiu ce solutie de reparat cauciucul, dar era mai bine daca punea o roata de rezerva de dimensiuni normale cum ai tu.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Dum Noi 16, 2008 1:52 pm

si noi putem sa ne punem roata de rezerva cu dimensiuni normale, incape in locasul respectiv in diametru, dar trebuie sa sacrificam din inaltimea portbagajului si implicit din volumul sau.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Dum Noi 16, 2008 2:01 pm

[quote="teo_paul"][quote="nini"][quote=teo_paul]
Tocmai am realizat ca daca imi iau 4 cauciucuri de iarna de 16 raman fara cauciuc de rezerva (nu ca rahatul ala subtire de 18 ar fi cine stie ce rezerva).
Deci ar trebui sa cumpar 5 cauciucuri...[/quote]

roata de rezerva de dimensiuni reduse are aceleasi dimensiuni la ambele modele de cauciucuri si ma bazez pe faptul ca, la ambele dimensiuni de cauciucuri de pe lancer diametrul rotii ( janta + cauciuc ) este acelasi.

daca vrei ma uit pe roata mea de rezerva si iti spun ce dimensiuni scrie pe ea.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Noi 16, 2008 10:16 pm

Janta de pe roata de rezerva ingusta e pe 16, iar anvelopa aia care zici ca e de moto e mai mica in diametru decat o roata normala. Daca vreti va fac poza cu ea asezata langa o roata normala. Diametrul ala e unul din motivele pentru care se cere sa nu se depaseasca 80km/h cu ea.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Dum Noi 16, 2008 10:48 pm

diametrul rotii de rezerva de dimensiuni reduse cu care este echipat lancerul este intradevar mai mic decat diametrul unei roti normale.
eu spuneam ca diametrul rotii cu cauciucuri 205/60/r16 ( inform si invite ) este acelasi cu diametru rotii cu cauciucuri 215/45/r18 ( intense si instyle ).

nini
EVO I

Mesaj de nini » Dum Noi 16, 2008 10:52 pm

intre timp si-a mai cumparat cineva cauciucuri de iarna? daca da, sa ne spune si noua modele, dimensiuni, preturi, magazine ( daca este permis ), chiar si impresii.
eu de exemplu caut pe net si m-am hotarat la cauciucuri goodyear ug7+, saptamana asta le comand. a avut cineva aceasta anvelopa, stie cineva de ea, de bine sau de rau?

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Lun Noi 17, 2008 8:52 am

ce pret? ce dimensiune ?

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Lun Noi 17, 2008 10:53 am

Un sfat util pentru cei care au cauciucuri de depozitat peste iarna (sau peste vara):
Fişiere ataşate
depozitare.jpg
depozitare.jpg (27.98 KiB) Vizualizat de 2398 ori

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Noi 17, 2008 12:16 pm

QUOTE (teo_paul)Un sfat util pentru cei care au cauciucuri de depozitat peste iarna (sau peste vara):
Ai si vre-un link de unde ai luat poza asta? Sunt curios care ar fi logica in a depozita sau a nu depozita anvelopele intr-un anume fel.

Scrie răspuns

Înapoi la “Jante si Anvelope”