Probleme Discuri EBC
vom verifica si lichidul de frana inainte sa tragem concluzii, si nu cred ca avem de ce inchide topic de vanzari, chiar daca e o problema a discurilor sau placutelor, eu personal cred ca e ceva izolat. tot eu cred ca nu-s chiar ultimul racnet, sau super racing franele de la ebc, dar nu-s nici varza.
si stiu asta ca am experimetat cu frane violente de la 180 - 200
si stiu asta ca am experimetat cu frane violente de la 180 - 200
Nu stiu de cat timp nu ai schimbat lichidul de frana sau daca l-ai schimbat vre-odata. Fenomenul descris de tine se poate intampla cu orice discuri si placute, pot ele sa fie si RedStuff. Lichidul normal de frana are o temperarura de fierbere undeva la 600 de grade. In timp el se degradeaza si aceasta limita de temperatura scade. Tie ti s-a intamplat sa iti fiarba lichidul in zona etrierilor, fapt care au dus la scaderea presiunii sau acumularea de aer pe circuit. Se rezolva 100% dupa o aerisire. Totusi eu as recomanda schimbarea lichidului si poate chiar sa pui unul mai bun cu o temperatura de fierbere ceva mai mare.
Exact acelasi fenomen l-am patit si eu cu un Golf 4. Daca s-au albastrit discurile, e posibil sa se fi decalit, dar asta nu e sigur. Daca o sa inceapa sa trepideze volanul la franare e clar.
Nu ai de ce sa iti faci griji. Vina nu e nici a lu' Mitsu nici a lu' EBC, ci a lu' PEX
Topicul EBC nu se inchide pana nu cumpar si eu
Exact acelasi fenomen l-am patit si eu cu un Golf 4. Daca s-au albastrit discurile, e posibil sa se fi decalit, dar asta nu e sigur. Daca o sa inceapa sa trepideze volanul la franare e clar.
Nu ai de ce sa iti faci griji. Vina nu e nici a lu' Mitsu nici a lu' EBC, ci a lu' PEX
Topicul EBC nu se inchide pana nu cumpar si eu
- metal_militia
- EVO I
Nu am zis sa se inchida topicul, ci ca potentialii cumparatori ar avea ceva dubii in privinta cumpararii unor produse ebc. Eu vreau sa imi schimb discurile si placutele de exemplu (ma tot laud ca le schimb dar nu am avut timp, doar amortizoare mi-am luat si nici nu am avut timp sa le montez) si experienta asta, indiferent de vinovat, m-a pus pe ganduri...
- andrei.pex
- EVO I
Foarte nasol Andrei ce povestesti tu acolo ... Sunt curios cam ce concluzii tragi!
Eu am comandat de la cie de la ebc si mi s-au parut super ok oamenii .. insa nu turbogroove ci ATE ( parca asa se cheama ) ventilate . Eu unul abea astept sa ma scape de problema cu trepidatiile .
Tine-ne la curent cu informatiile !
Bafta multa!
Eu am comandat de la cie de la ebc si mi s-au parut super ok oamenii .. insa nu turbogroove ci ATE ( parca asa se cheama ) ventilate . Eu unul abea astept sa ma scape de problema cu trepidatiile .
Tine-ne la curent cu informatiile !
Bafta multa!
- Devik aka Alex
- EVO I