Probleme Discuri EBC

Directie, amortizoare, arcuri, bare anti-ruliu, discuri si placute de frana, etc.
Scrie răspuns
COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Vin Iul 16, 2010 2:07 pm

vom verifica si lichidul de frana inainte sa tragem concluzii, si nu cred ca avem de ce inchide topic de vanzari, chiar daca e o problema a discurilor sau placutelor, eu personal cred ca e ceva izolat. tot eu cred ca nu-s chiar ultimul racnet, sau super racing franele de la ebc, dar nu-s nici varza.
si stiu asta ca am experimetat cu frane violente de la 180 - 200

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Iul 16, 2010 2:46 pm

Nu stiu de cat timp nu ai schimbat lichidul de frana sau daca l-ai schimbat vre-odata. Fenomenul descris de tine se poate intampla cu orice discuri si placute, pot ele sa fie si RedStuff. Lichidul normal de frana are o temperarura de fierbere undeva la 600 de grade. In timp el se degradeaza si aceasta limita de temperatura scade. Tie ti s-a intamplat sa iti fiarba lichidul in zona etrierilor, fapt care au dus la scaderea presiunii sau acumularea de aer pe circuit. Se rezolva 100% dupa o aerisire. Totusi eu as recomanda schimbarea lichidului si poate chiar sa pui unul mai bun cu o temperatura de fierbere ceva mai mare.
Exact acelasi fenomen l-am patit si eu cu un Golf 4. Daca s-au albastrit discurile, e posibil sa se fi decalit, dar asta nu e sigur. Daca o sa inceapa sa trepideze volanul la franare e clar.
Nu ai de ce sa iti faci griji. Vina nu e nici a lu' Mitsu nici a lu' EBC, ci a lu' PEX

Topicul EBC nu se inchide pana nu cumpar si eu

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Vin Iul 16, 2010 2:49 pm

Nu am zis sa se inchida topicul, ci ca potentialii cumparatori ar avea ceva dubii in privinta cumpararii unor produse ebc. Eu vreau sa imi schimb discurile si placutele de exemplu (ma tot laud ca le schimb dar nu am avut timp, doar amortizoare mi-am luat si nici nu am avut timp sa le montez) si experienta asta, indiferent de vinovat, m-a pus pe ganduri...

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Vin Iul 16, 2010 2:50 pm

Daca erau mega varza se ovalizau, crapau. Dar din cele descrise, nici recuperabile nu cred ca mai sunt. Posibil sa fi fost vreun lot prost de discuri sau ceva.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Vin Iul 16, 2010 10:07 pm

CIX - ar fi buna temperatura pusa de tine.

http://en.wikipedia.org/wiki/DOT_4

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Sâm Iul 17, 2010 1:55 am

Nu se inchide topicul de la EBC si nu vreau sa le fac probleme sub nici o forma...
situatia tb putin studiata si apoi sa vedem ce`i de facut desi tind sa cred si eu ca e lichidul de frana de vina ...dar sa vedem la ce concluzie ajugem maine impreuna cu nea Coobra

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Sâm Iul 17, 2010 2:12 am

hmm nasol ce ti s-a intamplat ... auzisem eu de la cineva ca ebc sunt cam proaste, dar sa se intampla asa ceva, sa nu le mai poti recupera inca nu auzisem ...
bine ca esti ok, asta conteaza, restul se rezolva.

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Sâm Iul 17, 2010 7:17 am

Foarte nasol Andrei ce povestesti tu acolo ... Sunt curios cam ce concluzii tragi!
Eu am comandat de la cie de la ebc si mi s-au parut super ok oamenii .. insa nu turbogroove ci ATE ( parca asa se cheama ) ventilate . Eu unul abea astept sa ma scape de problema cu trepidatiile .

Tine-ne la curent cu informatiile !

Bafta multa!

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Sâm Iul 17, 2010 9:25 am

DOT 5.1 e compatibil cu DOT 3 si DOT 4, poate folosi si dintr'ala. DOT 5 NU E SUB NICI O FORMA COMPATIBIL cu DOT 3, 4 sau 5.1. Daca tot ai facut investitia asta mare in discuri si placute, mai fa daca poti un efort si pune un lichid performant si furtunele dintr'acelea de otel, ranforsate.

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Sâm Iul 17, 2010 5:08 pm

Alti bani, alta distractie :| Asta e, mergi inainte. Poti sa ii multumesti lui Doamne Doamne ca te-au lasat in Bucuresti la 80, se putea si mai rau... gen Rucar - Bran 120

Sper sa nu te mai aud pe viitor cu "am ramas fara frane".

Scrie răspuns

Înapoi la “Directie, Suspensii si Frane”