Aduc/comand Produse Din Sua De Pe Diferite Siteuri.
- metal_militia
- EVO I
Imediat iau cu copy si paste si pun raspunsul aici. Nu e nici un secret. Pretul cred ca ramane la fel pt ca nu da nici un discount sellerul la multiple shipping!
asta e reply- ul meu initial!
" OK!
Ideea e in felul urmator. De adus il pot aduce fara nici o probl. Treaba e ca are transport destul de mare si in State( banuiesc ca ai vazut / scrie un pic mai jos). cel mai ieftin transport e 33 $ pt 15- 30 zile delivery time sau 55 $ pt 3- 6 zile. In concluzie creste pretul de plecare. Eu am incercat sa iti explic ce costuri sunt de fapt ca sa nu ma injuri inutil si sa crezi ca suntem cine stie ce jepcari.
Costul final in Romania la mine este de 260 de dolari pt shipping de 33$ sau 283$ pt shippingul de 55$.
Sper sa te fi ajutat cu ceva raspunsul meu.
Daca te hotarasti la ceva da-mi te rog de stire ca stiu si eu cum procedez!
Mersi frumos! "
In continuare , raspund la orice intrebare cat pot de repede si in masura in care ma pricep!
Multumesc de interes!
" OK!
Ideea e in felul urmator. De adus il pot aduce fara nici o probl. Treaba e ca are transport destul de mare si in State( banuiesc ca ai vazut / scrie un pic mai jos). cel mai ieftin transport e 33 $ pt 15- 30 zile delivery time sau 55 $ pt 3- 6 zile. In concluzie creste pretul de plecare. Eu am incercat sa iti explic ce costuri sunt de fapt ca sa nu ma injuri inutil si sa crezi ca suntem cine stie ce jepcari.
Costul final in Romania la mine este de 260 de dolari pt shipping de 33$ sau 283$ pt shippingul de 55$.
Mersi frumos! "
In continuare , raspund la orice intrebare cat pot de repede si in masura in care ma pricep!
Multumesc de interes!
Cred ca am facut o greseala si am raspuns numai la anuntul cu DVD ul 2 din.
Imi cer scuze.
Cu uleiul acela nu ar trebui sa fie nici o problema cu adusul. Maine vb si eu cu amicul meu din State sa imi spuna exact daca il poate pune in colete sau nu. Stiam ca la lichide sunt unele restrictii la transportatorul nostru dar ma indoiesc ca la uleiuri ar fi o problema.!
Revin cat mai repede cu un raspuns exact si cu un pret final!
Inca o data imi cer scuze pt incurcatura!
QUOTE (adictoma @ Jan 8 2011, 06:55 PM) poti " share'ui' " informatia si cu mine?
sunt interesat de o jucarie d'asta
Imi cer scuze dar facusem o incurcatura azi cu raspunsul/ l-am pus mai jos.
" OK!
Mersi frumos! "
Asta era ce trebuia sa va scriu dv!:))
Multumesc de intelegere!
Imi cer scuze.
Cu uleiul acela nu ar trebui sa fie nici o problema cu adusul. Maine vb si eu cu amicul meu din State sa imi spuna exact daca il poate pune in colete sau nu. Stiam ca la lichide sunt unele restrictii la transportatorul nostru dar ma indoiesc ca la uleiuri ar fi o problema.!
Revin cat mai repede cu un raspuns exact si cu un pret final!
Inca o data imi cer scuze pt incurcatura!
QUOTE (adictoma @ Jan 8 2011, 06:55 PM) poti " share'ui' " informatia si cu mine?
sunt interesat de o jucarie d'asta
Imi cer scuze dar facusem o incurcatura azi cu raspunsul/ l-am pus mai jos.
" OK!
Mersi frumos! "
Asta era ce trebuia sa va scriu dv!:))
Multumesc de intelegere!
- metal_militia
- EVO I
Pai daca le aduci printr-un prieten care locuieste acolo cred ca ar fi mai usor sa cumpere uleiul de la primul magazin de piese auto ca este un ulei foarte cunoscut in SUA. Sau pot cauta un site care are sediul in statul unde locuieste ca sa iasa transportul mai ieftin. Asta ca sa merite deranjul vostru, ca e clar ca nu se imbogateste nimeni din 5L de ulei si ca o faci pentru ajutorul membrilor.
QUOTE (metal_militia @ Jan 8 2011, 10:32 PM) Pai daca le aduci printr-un prieten care locuieste acolo cred ca ar fi mai usor sa cumpere uleiul de la primul magazin de piese auto ca este un ulei foarte cunoscut in SUA. Sau pot cauta un site care are sediul in statul unde locuieste ca sa iasa transportul mai ieftin. Asta ca sa merite deranjul vostru, ca e clar ca nu se imbogateste nimeni din 5L de ulei si ca o faci pentru ajutorul membrilor.
Noi asa procedam! Eu fac " treaba" asta cu un amic care e acolo! Ii trimit banii si comenzile, el cumpara, le impacheteaza regulamentar si merge in port la transportator/ vapor. Nu platesc eu de aici, nu am treaba cu vama, nu am treaba cu preturile uriase de la marii transportatori: UPS, DHL, FedEx, TNT...
O sa caut pe net sa vad daca gasesc mai ieftin si o sa il pun si pe el sa se intereseze daca gaseste in Chicago.
Asta e ce pot spune acum.
Oricum ideea e ca se pot aduce fara nici un fel de problema.
Noi asa procedam! Eu fac " treaba" asta cu un amic care e acolo! Ii trimit banii si comenzile, el cumpara, le impacheteaza regulamentar si merge in port la transportator/ vapor. Nu platesc eu de aici, nu am treaba cu vama, nu am treaba cu preturile uriase de la marii transportatori: UPS, DHL, FedEx, TNT...
O sa caut pe net sa vad daca gasesc mai ieftin si o sa il pun si pe el sa se intereseze daca gaseste in Chicago.
Asta e ce pot spune acum.
Oricum ideea e ca se pot aduce fara nici un fel de problema.
QUOTE (PaulT @ Jan 8 2011, 06:19 PM) Salut. Asa ceva se poate aduce?
http://paceperformance.com/i-5831336-rp ... ainer.html
http://paceperformance.com/i-5154622-rp ... ainer.html
In RO nu l-am gasit. In Italia nu au vrut sa trimita in Ro... Multumesc.
Ok.
Imi cer scuze ca revin cu un raspuns asa de intarziat!
Am intrebat si eu acolo ca sa fiu sigur daca le pot aduce sau nu si se poate.
ideea e ca pe siteul dv cel mai ieftin transport pana in Chicago costa 9, 42 $ care se adauga la pretul bidonului. Bidonul este de aproape 1 litru.
1US quart = 0.94l
preturile finale pt fiecare link in parte sunt 31$ si 39$.
nu stiu ce uleiuri sunt si daca renteaza sau nu eu am calculat la minim ca sa spun asa.
Lucrul bun e ca vanzatorul are shipping combinat deci daca le luati pe amandoua nu costa 20 $ ci 11 parca deci ar mai scadea si pretul final.
Eventual daca vreti spunetimi exact care ar fi comanda dv ipotetica( cate bidoane din primul link si cate din al doilea) si va spun exact un pret final.
Multumesc frumos pt intelegere! O seara buna!
http://paceperformance.com/i-5831336-rp ... ainer.html
http://paceperformance.com/i-5154622-rp ... ainer.html
In RO nu l-am gasit. In Italia nu au vrut sa trimita in Ro... Multumesc.
Ok.
Imi cer scuze ca revin cu un raspuns asa de intarziat!
Am intrebat si eu acolo ca sa fiu sigur daca le pot aduce sau nu si se poate.
ideea e ca pe siteul dv cel mai ieftin transport pana in Chicago costa 9, 42 $ care se adauga la pretul bidonului. Bidonul este de aproape 1 litru.
1US quart = 0.94l
preturile finale pt fiecare link in parte sunt 31$ si 39$.
nu stiu ce uleiuri sunt si daca renteaza sau nu eu am calculat la minim ca sa spun asa.
Lucrul bun e ca vanzatorul are shipping combinat deci daca le luati pe amandoua nu costa 20 $ ci 11 parca deci ar mai scadea si pretul final.
Eventual daca vreti spunetimi exact care ar fi comanda dv ipotetica( cate bidoane din primul link si cate din al doilea) si va spun exact un pret final.
Multumesc frumos pt intelegere! O seara buna!
Multumesc pentru raspuns. Site-ul era doar pentru identificarea produsului. Daca reuseste sa il gaseasca in Chicago este mult mai bine. Orice ar duce la reducerea pretului este binevenit. Pe mine m-ar interesa 4(poate chiar 6) bidoade de ulei de motor si 3(poate 5 ) de ulei de cutie. Ma gandesc daca sa iau si pentru a doua masina..
L.E. Poate se mai strang doritori si adunam cantitati mai semnificative.
QUOTE (PaulT @ Jan 9 2011, 11:19 AM) Multumesc pentru raspuns. Site-ul era doar pentru identificarea produsului. Daca reuseste sa il gaseasca in Chicago este mult mai bine. Orice ar duce la reducerea pretului este binevenit. Pe mine m-ar interesa 4(poate chiar 6) bidoade de ulei de motor si 3(poate 5 ) de ulei de cutie. Ma gandesc daca sa iau si pentru a doua masina..
Nu ai pt ce sa imi multumesti. Incerc sa fac si eu ceva cat mai bine , si pt mine si pt cei care ma contacteaza. Am sa ii zic sa se intereseze si el pe acolo oricum.
ideea e ca vanzatorul acesta face discount la transport daca iei mai multe bidoane( si e si normal sa iei 4- 5 pt o revizie). Si asa ar iesi mult mai bine. Ma indoiesc ca mai gaseste prietenul meu mai bun ca pret si aduse si la usa.
Anyway!
Pt 4 buc motor + 3 buc cutie = pret final aici 165$
6 buc motor + 4 buc cutie + pret final aici 226$
Zic ca e mult mai bine fata de primele estimari. Acolo calculasem doar pt un bidon pt motor si un bidon pt cutie.
Am observat ca daca sunt mai multe bidoane scade si pretul transportului deci ar scadea si costurile totale un pic.
Daca se mai strang doritori ar fi super. Oricum, daca vre si poti , mai vb si tu cu baietii pe forum poate se mai aduna oameni.
ps: e un ulei bun??? eu nu ma pricep prea mult la uleiuri! e mai scump la noi sau de ce te intereseaza asta? ai idee se potriveste si la mine??( EVO8)
Mersi frumos inca odata pt rabdare si interes!
Nu ai pt ce sa imi multumesti. Incerc sa fac si eu ceva cat mai bine , si pt mine si pt cei care ma contacteaza. Am sa ii zic sa se intereseze si el pe acolo oricum.
ideea e ca vanzatorul acesta face discount la transport daca iei mai multe bidoane( si e si normal sa iei 4- 5 pt o revizie). Si asa ar iesi mult mai bine. Ma indoiesc ca mai gaseste prietenul meu mai bun ca pret si aduse si la usa.
Anyway!
Pt 4 buc motor + 3 buc cutie = pret final aici 165$
6 buc motor + 4 buc cutie + pret final aici 226$
Zic ca e mult mai bine fata de primele estimari. Acolo calculasem doar pt un bidon pt motor si un bidon pt cutie.
Am observat ca daca sunt mai multe bidoane scade si pretul transportului deci ar scadea si costurile totale un pic.
Daca se mai strang doritori ar fi super. Oricum, daca vre si poti , mai vb si tu cu baietii pe forum poate se mai aduna oameni.
ps: e un ulei bun??? eu nu ma pricep prea mult la uleiuri! e mai scump la noi sau de ce te intereseaza asta? ai idee se potriveste si la mine??( EVO8)
Mersi frumos inca odata pt rabdare si interes!