Revizie 15000 Lancer DID

Intrebari si pareri despre revizii.
Scrie răspuns
thor
EVO I

Mesaj de thor » Lun Sep 29, 2008 7:11 am

Te-au mintit.La fel ca si pe noi ceilalti...

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Sep 29, 2008 8:34 am

Eu de data asta nu am avut timp sa caut, dar pentru revizia urmatoare o sa ma pregatesc. O sa imi cumpar eu toate piesele. Cred ca o sa ies la jumatate de pret.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Lun Sep 29, 2008 10:40 am

QUOTE (cix)Eu de data asta nu am avut timp sa caut, dar pentru revizia urmatoare o sa ma pregatesc. O sa imi cumpar eu toate piesele. Cred ca o sa ies la jumatate de pret.
Care din filtre le cumperi si de unde?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Sep 29, 2008 10:58 am

Am vorbit ieri cu cineva care o sa intre in posesia unui Mitsu Lancer saptamana asta si mi-a zis ca are pe cineva care ia piese de pe http://www.japanparts.ro, iar preturile care mi le-a zis erau foarte bune si cu mult mai mici decat am dat eu la revizie. Acum nu stiu alte detalii. O sa intre si el zilele astea pe forum sa isi faca cont si poate o sa ne spuna mai multe.
Mai trebuie vazut daca cei de la Mitsubishi accepta piesele respective (din cate am auzit, trebuie sa scrie Mitsubishi pe ambalaj). Cand o sa ma apropii de 30k o sa ma interesez mai mult.

korn
EVO I

Mesaj de korn » Mar Sep 30, 2008 8:14 pm

Am intrebat azi la mitsu cluj

Accepta numai daca sunt piese originale mitsu.

alex_kb
EVO I

Mesaj de alex_kb » Lun Oct 13, 2008 6:30 pm

salut. si eu am facut recent revizia la lancer-ul meu...tot un 2.0 di-d....
am vazut ca ti-au pus 5 (cinci) litrii de ulei in motor ?!?!?!? de unde pana unde 5 ?!?!?!esti convins ca au pus 5 litrii?....pt k sunt suficienti doar 4 !...eu asa stiu....ai verificat si tu nivelul apoi? ai grija pt k daca este prea mult ulei, diesel-ul mai arde si el, dar un litru in plus este prea mult oricum.....sa nu ai apoi probleme cu convertorul catalitic....

apropo...eu am fost initial la Mit Motors Baneasa sa fac revizia.....si dupa 2 ore in care nu s-a intamplat nimic...am scos masina din service....am mers apoi peste o saptamana la un serice Kia Motors pe Aviatorilor si s-a facut revizia in juma de ora....si am avut voie sa stau si langa mecanic...mi-a si explicat cateva lucruri...am vazut si cum arata masina pe dedesubt....deci am fost foarte multumit de prestatie.....si totul in jumatate de ora....filtru ulei, filtru aer motor, ulei Castrol 4 litrii (plus 1 litru cerut de mine pt drumurile lungi prin tzara)...

si inca ceva...revizia a costat 400 ron

thor
EVO I

Mesaj de thor » Lun Oct 13, 2008 6:50 pm

Cum dracu.....400?

nini
EVO I

Mesaj de nini » Lun Oct 13, 2008 7:07 pm

ai spus 400 lei si ca a fost facuta la un service kia?
da-ne si noua mai multe detalii, ca la mcar nici la 1,5 bemzina nu costa 400 lei.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Oct 13, 2008 10:01 pm

:shock: 400RON ? Nu imi vine sa cred. Singurul motiv pentru care eu am facut revizia la service-ul Mitsubishi a fost pentru a nu-mi pierde garantia. Nu cred ca ei accepta sa iti faci revizia la service-ul Kia.
Daca ar fi fost asa imi puteam cumpara eu toate piesele si le schimbam in curte
La mine nivelul uleiului era fix la maxim. Mai zicea cineva pe-aici ca la el au intrat 5,5l asa ca nu m-as mira sa fi pus 5l doar pe factura iar in motor sa fie doar 4.
Sa ne dai si noua mai multe detalii.

Raven
EVO I

Mesaj de Raven » Lun Oct 13, 2008 10:05 pm

P?i nu degeaba sunt pl?cu?e sport, adic? mai sub?iri. Nu, DeBogdan ?

Scrie răspuns

Înapoi la “Revizii”