Revizii (la general)
QUOTE (cix)In nici un caz la diesel nu e mai scump cu 60% nu cred ca iti face nimeni tie revizia cu 150eur. La 2.0did reviziile se fac la 15000, nu la 10000. Stiai tu ceva de 2.0 si de 10000, dar e vorba de lancer clasic 2.0.
Ma, si cand v-am zis eu sa nu va luati diesel, dar nu vreti sa ascultati
Ahh.. ma scuzati...
Poate nu 60%... dar cu siguranta la diesel e 230+tva revizia... Deci pe la 10-11 mil ajunge.
La 1.8 era ceva de genul 6 mil...
PS|: Vrb aici de reviziile normale: filtre + ulei. Sau de altceva?
Ma, si cand v-am zis eu sa nu va luati diesel, dar nu vreti sa ascultati
Ahh.. ma scuzati...
Poate nu 60%... dar cu siguranta la diesel e 230+tva revizia... Deci pe la 10-11 mil ajunge.
La 1.8 era ceva de genul 6 mil...
PS|: Vrb aici de reviziile normale: filtre + ulei. Sau de altceva?
Tocmai am venit de la service-ul Mitsubishi din Brasov unde, printre altele am intrebat si de pretul reviziei pentru 2.0 DID. Dupa cateva apasari pe tastele calculatorului s-a dat verdictul (valorile sunt aproximative din amintiri):
- Filtre - 420RON ( poate ne zice Bogdan care sunt toate filtrele care trebuie schimbate )
- Ulei (5l -> 1l ramane rezerva) 280RON
- Manopera /3h - 300RON
In final ajunge aprox 1000RON.
O alta intrebare pe care o am: La 1.8 benzina sunt mai putine filtre de schimbat? De ce credeti ca este cu mult mai ieftin fata de diesel?
- Filtre - 420RON ( poate ne zice Bogdan care sunt toate filtrele care trebuie schimbate )
- Ulei (5l -> 1l ramane rezerva) 280RON
- Manopera /3h - 300RON
In final ajunge aprox 1000RON.
O alta intrebare pe care o am: La 1.8 benzina sunt mai putine filtre de schimbat? De ce credeti ca este cu mult mai ieftin fata de diesel?