Ne aduce 2009 un nou Colt ??

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Dum Mar 16, 2008 8:32 am

Modelul actual, cand va fi inlocuit, cu siguranta va veni unul nou. Totusi as crede ca ar avea succes cu un design mai sportiv al modelului, precum cel din generatia precedenta, nu genul mini-MPV cum este cel actual. Este adevarat ca acest gen de masina este foarte utila in oras si nu numai si ofera un spatiu mai mare de miscare in zona capului dar varianta in 5 usi mi se pare prea inalta, cea in 3 usi fiind un pic mai acceptabila.
Stim foarte bine cum se vand masinile "gen sport" necontand din ce clasa fac parte (faruri negre, 3 usi, culoare neagra cu int rosu, sau culori gen galben portocaliu etc, jante un pic mai mari decat cel obisnuite, si daca mai au si pedale de aluminiu, scaune un pic mai sport si niste elem asa zis cromate e super) motiv pt care multi producatori ori au adaugat la echipari existente astfel de elemente ori au introdus echipari noi care sa contina aceste elemente. Pentru ca asta cauta tinerii din ziua de azi, si nu ii condamn. Si eu daca ar fi sa imi mai iau o masina as opta pentru o masina sport, bine, nu numai cu elemente sport, dar momentan nu imi permit.

REPET, este punctul meu de vedere!!!

mocanu86
EVO I

Mesaj de mocanu86 » Mar Mar 25, 2008 2:10 pm

mai .. nu in 2009 dar in 2010 .. .cine stie .. mie mi se pare mult prea tareee

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Mar Mar 25, 2008 4:22 pm

Uau. O sa trec de la colt la lancer cand o sa apara

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Mar 26, 2008 1:00 am

Foarte tare!

Din ce vad mai sus...am cam avut dreptate.
Ramane de vazut ce motorizari or sa fie disponibile la momentul lansarii unui nou model de Colt.

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mie Mar 26, 2008 8:13 am

QUOTE (Andrei_RC)Uau. O sa trec de la colt la lancer cand o sa apara

Vrei sa spui ca treci de la Lancer la Colt!

bogdan
EVO I

Mesaj de bogdan » Mie Mar 26, 2008 9:17 am

bucsele de la bara stabilizatoare le-am schimbat si eu dar si amortizoarele pe fata ,o problema ar mai fi cu discurile ca se duc repede ,discurile se schimba pe garantie ?

bogdan
EVO I

Mesaj de bogdan » Mie Mar 26, 2008 9:18 am

bucsele de la bara stabilizatoare le-am schimbat si eu dar si amortizoarele pe fata ,o problema ar mai fi cu discurile ca se duc repede ,discurile se schimba pe garantie ?

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Sâm Mai 03, 2008 1:38 am

Mitsubishi Colt 2009

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”