Mi-am achizitionat de curand un Mitsubishi Colt de 1,3 Malibu model 1995.As vrea sa stiu cat mai multe despre acest model, care sunt problemele cu care v-ati confruntat, daca se gasesc piese de schimb, cat sunt de scumpe, care piese ar trebui schimbate.Care este consumul mediu. As dori sa cunosc cat mai multe lucruri despre acest model.
Multumiri anticipat :!:
Coltule, probleme ma...?
Salut. uite poti cauta aici piese pentru coltul tau si au si preturi. http://www.elitecat.cz/CarSelection.aspx
- Cristian Stancu
- EVO I
QUOTE (valyathor)As vrea sa stiu cat mai multe despre acest model, care sunt problemele cu care v-ati confruntat, daca se gasesc piese de schimb, cat sunt de scumpe, care piese ar trebui schimbate.Care este consumul mediu. As dori sa cunosc cat mai multe lucruri despre acest model.
@valyathor - treaba asta trebuia sa o faci inainte, poate nu merita.... dar acum e prea tarziu, bucura-te de el
@valyathor - treaba asta trebuia sa o faci inainte, poate nu merita.... dar acum e prea tarziu, bucura-te de el