m-a lasat la greu ...
- Cristian Todea
- EVO I
- Cristian Todea
- EVO I
Eu am participat cu ea la curse de slalom la iasi si am si castigat in fata la masini mult mult mai puternice! Am demonstrat ca nu numai caii putere te pot ajuta sa castigi o cursa ci si sasiul si pricepera soferului.Am facut cateva greseli dar pentru prima participare sunt multumit!
http://www.youtube.com/watch?v=J22b1UWauXo
Masina este foarte stabila si usor de controlat.Daca mai pun si alte arcuri si amortizoare si o bara antiruliu....e super!
http://www.youtube.com/watch?v=J22b1UWauXo
Masina este foarte stabila si usor de controlat.Daca mai pun si alte arcuri si amortizoare si o bara antiruliu....e super!
Cocolino , stiu curba aceea , o fac si eu in fiecare dimineata cand merg la munca. In acea curba , pe sensul spre 13 septembrie , inclinatia asfaltului este spre stanga , este vale acolo , nu iti tine contra sau macar sa fie pe acelasi nivel. Si eu simt cum fuge masina in acea curba , nu cat sa o scap , dar o simt cum are tendinte de a iesi de pe curba. Deci ce ai patit tu e destul de normal in acea curba , e de tot rahatul . important e ca masina te-a scos , ca e stabila aia mica . Acum stii ce ai de facut : nu te mai pune cu prostii ca au mintea odihnita si nu mai depasi in curba .
- Cristian Todea
- EVO I
misto evenimentul. apropo cine imi poate spune si mie aproximativ cat ar costa bara stabilizatoare, arcuri si amortizoare, pentru un lancer 1.5 si pentru un colt. dau o bere rece. cu gumele de iarna, m-am lamurit. o sa ne rupa. si inca o rugaminte la voi. am pus in atasament un eleron pe care mi l-as dori foarte mult. cine are de vanzare sau stie de unde se poate cumpara? multumesc.
- Fişiere ataşate
-
- eleron.jpg (10.67 KiB) Vizualizat de 3501 ori
Si pe mine ma batea gandul sa-mi "intepenesc" mai bine Coltul pe sosea (gume, arcuri, amortizoare,bara) dar am vazut la intalnirea de vineri cat de mult coboara masina...asta inseamna adio de la orice drum care nu e coala de hartie! Cu suspensia stock am reusit sa trec in weekend pe DN7A (Voineasa-Obarsia Lotrului-Pietrosani). Stiu....nu se poate si cu slanina in pod si cu varza grasa