Schimbare Arcuri

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
bunyqu
EVO I

Mesaj de bunyqu » Dum Oct 25, 2009 6:08 pm

recent un prieten si-a schimbat arcurile de pe civic typeR si mi-a spus sa incerc sa le pun pe coltuletz ca s-ar putea potrivi. din cate am vazut eu arcurile arata la fel. o sa incerc maine.
voi ce ziceti?

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Lun Oct 26, 2009 3:08 pm

Poate s-or potrivi, dar mai e masina sigura?

bunyqu
EVO I

Mesaj de bunyqu » Lun Oct 26, 2009 3:12 pm

ce legatura are?

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Lun Oct 26, 2009 3:13 pm

Pai de unde sti ca nu sari cu ea de pe drum la un viraj ca se balanseaza altfel masina? Eu ma gandesc ca fiecare set de arcuri e calculat pentru o anumita greutate a masinii pe care se monteaza.

cryacc
EVO I

Mesaj de cryacc » Lun Oct 26, 2009 4:53 pm

Pai masina e facuta si "gindita" de ingineri .. nu e logic daca pui alte arcuri care sunt calculate la alta greutate mai ai randament sau siguranta??

bunyqu
EVO I

Mesaj de bunyqu » Lun Oct 26, 2009 4:56 pm

special am intrebat........sa vad cum incepem sa filosofam care mai de care si in final sa nu dam nici un sfat.
1. nu e logic decat daca pui arcuri normale de masina grea...si masina ta este mult mai usoara atunci da...se va ridica.
2. am spus ca INCERC sa pun arcuri de HONDA CIVIC TYPE R (adica nise arcuri foarte scurte si foarte rigide)

eu v-am intrebat daca aveti cunostinta despre vreun caz si daca ar fi posibil sa mearga.

andrei

Mesaj de andrei » Lun Oct 26, 2009 5:05 pm

Daca ai intrebat special ca sa incingi spiritele pe aici, inseamna ca esti pasibil de ban permanent pt TROLL.

Revenind ontopic, cunosc pe cineva care a pus arcuri sport de pe un Golf GTi, deci ca sa te citez "adica nise arcuri foarte scurte si foarte rigide" pe un Polo. Rezultatul a fost cel care l-au preconizat "desteptii" de pe-aici, Polo-ul, desi cu "arcuri foarte scurte si foarte rigide", s-a inaltat.

Spor la lucru!

bunyqu
EVO I

Mesaj de bunyqu » Lun Oct 26, 2009 5:07 pm

ban...nici o problema...oricum tot timpul cand ai o intrebare aici....toti se dau destepeti sau nu-ti raspunde nimeni. SANATATE.

andrei

Mesaj de andrei » Lun Oct 26, 2009 5:22 pm

QUOTE (bunyqu @ Oct 26 2009, 05:07 PM) tot timpul cand ai o intrebare aici....toti se dau destepeti sau nu-ti raspunde nimeni.
Atat timp cat nu esti abonat la vreu knowledge base tehnic platit, nu-ti inteleg atitudinea. Ma rog, fiecare cu frustrarile lui.

Se inchide.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”