Noul Colt

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Lun Noi 12, 2007 2:07 pm

QUOTE (Bradut Covaliu)Am citit ce ati scris despre noul Colt si ca in afara unui face lift mare deosebire nu exista. Dar cunoasteti daca la CZ3 la fel exista diferenta intre cel nou si cel vechi doar chestia de faruri negre, eleron si jantele de aliaj cu 8 spite duble? Ma refer la partea de caroserie nu la dotarile interioare. Intreb dac? sasiul , motorul, caroseria, dimensiunile sunt aceleasi (ma intereseaz? in special motorul si sasiul). Doresc sa stiu daca se poate cumpara un Colt CZ3 model "vechi" fac?ndu-i eu acest face lift. Multumesc anticipat

Facelift-ul exterior s-a facut la toata gama Colt, deci si la CZ3 inclusiv. Din cate stiu eu, nu exista modificari structurale sau de motorizare ale masinii. Singurele modificari sunt cele exterioare pe care le-ai specificat si tu. In ceea ce priveste echiparile, sunt aceleasi, singura schimbare fiind introducerea pachetului Safety la anumite modele din gama.

Pentru a afla daca mai poti sa achizitionezi modelul fara facelift, cel mai bine e sa suni la dealer si sa te lamureasca. Teoretic, poti sa-i faci modificarile actuale unui Colt mai vechi, insa financiar chiar nu renteaza deloc. Te-ar costa mult mai mult decat daca ai cumpara modelul nou cu modificarile facute din uzina.

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Vin Aug 29, 2008 11:18 am

sall. uitati aici fratilor noul colt care apare in noembrie http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DN

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Vin Aug 29, 2008 12:30 pm

pozele alea cu putin talent ti le faceam si eu in paint. din pacate nu am acest dar. vom vedea noul Colt cand va aparea.

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Vin Aug 29, 2008 1:07 pm

aici fi cum ar arata noul colt, Colt 2009.

Colt 2009

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Aug 29, 2008 2:47 pm

De KKT!
Pai asta e un facelift trist la coltul actual.

Sa ma intreb ce motoare vor folosi ?
Chiar nu mai sunt in stare sa scoata modele noi si originale echpate cu motoare Mitsu asa cum erau odata ?

Colty
EVO I

Mesaj de Colty » Sâm Aug 30, 2008 7:46 pm

Prieteni, cel care a lansat subiectul mi-a produs batai de inima neregulate. Eu am cumparat un colt 1.3 SAM exact ca acela argintiu din imagine in martie. Pe talon e trecut ca produs in 2008, dar stiu ca era deja pe piata la sfirsitul lui 2007, asa ca, oricit de mult ma bucur de nu stiu ce facelift-uri (care, apropo, incep sa imi sune a chirurgie estetica de babe :-D ), Coltul meu ramine relativ vechi, dar imi aduce aceleasi bucurii ca la inceput. Va doresc numai satisfactii in Mitsu Colt!

catalinboldeanu
EVO I

Mesaj de catalinboldeanu » Dum Aug 31, 2008 5:52 pm

aici chiar este noul colt (desenat ce-i drept) dar acesta va fi si fac si pariu pt poza este data de directorul de vanzari de la mitsubishi constanta cu care sunt prieten de 15 ani:D. el garantat ca acela va fi in mare noul colt. http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DN

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Dum Aug 31, 2008 8:11 pm

mi se pare tare futurist. daca asta ar fi, atunci mitsubishi ar da lovitura. arata chiar fenomenal, dar astept sa vad cum va fi realul.

bunyqu
EVO I

Mesaj de bunyqu » Sâm Sep 06, 2008 6:49 pm

E frumos ca mi-am luat eu coupe ieri....astept sami vina acum intro saptamana. mie cel putin mi se pare ca il schimba enorm farurile negre si stopurile + jantele car sunt superbe. arata mult mai sportiv acum...parerea mea. ma refer la cel cu facelift nu la ala din desene.....care oricum nu va arata asa. momentan nu scot nimic nou.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”