Noul Colt
QUOTE (Bradut Covaliu)Am citit ce ati scris despre noul Colt si ca in afara unui face lift mare deosebire nu exista. Dar cunoasteti daca la CZ3 la fel exista diferenta intre cel nou si cel vechi doar chestia de faruri negre, eleron si jantele de aliaj cu 8 spite duble? Ma refer la partea de caroserie nu la dotarile interioare. Intreb dac? sasiul , motorul, caroseria, dimensiunile sunt aceleasi (ma intereseaz? in special motorul si sasiul). Doresc sa stiu daca se poate cumpara un Colt CZ3 model "vechi" fac?ndu-i eu acest face lift. Multumesc anticipat
Facelift-ul exterior s-a facut la toata gama Colt, deci si la CZ3 inclusiv. Din cate stiu eu, nu exista modificari structurale sau de motorizare ale masinii. Singurele modificari sunt cele exterioare pe care le-ai specificat si tu. In ceea ce priveste echiparile, sunt aceleasi, singura schimbare fiind introducerea pachetului Safety la anumite modele din gama.
Pentru a afla daca mai poti sa achizitionezi modelul fara facelift, cel mai bine e sa suni la dealer si sa te lamureasca. Teoretic, poti sa-i faci modificarile actuale unui Colt mai vechi, insa financiar chiar nu renteaza deloc. Te-ar costa mult mai mult decat daca ai cumpara modelul nou cu modificarile facute din uzina.
Facelift-ul exterior s-a facut la toata gama Colt, deci si la CZ3 inclusiv. Din cate stiu eu, nu exista modificari structurale sau de motorizare ale masinii. Singurele modificari sunt cele exterioare pe care le-ai specificat si tu. In ceea ce priveste echiparile, sunt aceleasi, singura schimbare fiind introducerea pachetului Safety la anumite modele din gama.
Pentru a afla daca mai poti sa achizitionezi modelul fara facelift, cel mai bine e sa suni la dealer si sa te lamureasca. Teoretic, poti sa-i faci modificarile actuale unui Colt mai vechi, insa financiar chiar nu renteaza deloc. Te-ar costa mult mai mult decat daca ai cumpara modelul nou cu modificarile facute din uzina.
- catalinboldeanu
- EVO I
sall. uitati aici fratilor noul colt care apare in noembrie http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DN
Prieteni, cel care a lansat subiectul mi-a produs batai de inima neregulate. Eu am cumparat un colt 1.3 SAM exact ca acela argintiu din imagine in martie. Pe talon e trecut ca produs in 2008, dar stiu ca era deja pe piata la sfirsitul lui 2007, asa ca, oricit de mult ma bucur de nu stiu ce facelift-uri (care, apropo, incep sa imi sune a chirurgie estetica de babe :-D ), Coltul meu ramine relativ vechi, dar imi aduce aceleasi bucurii ca la inceput. Va doresc numai satisfactii in Mitsu Colt!
- catalinboldeanu
- EVO I
aici chiar este noul colt (desenat ce-i drept) dar acesta va fi si fac si pariu pt poza este data de directorul de vanzari de la mitsubishi constanta cu care sunt prieten de 15 ani:D. el garantat ca acela va fi in mare noul colt. http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DN
E frumos ca mi-am luat eu coupe ieri....astept sami vina acum intro saptamana. mie cel putin mi se pare ca il schimba enorm farurile negre si stopurile + jantele car sunt superbe. arata mult mai sportiv acum...parerea mea. ma refer la cel cu facelift nu la ala din desene.....care oricum nu va arata asa. momentan nu scot nimic nou.